2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun canım bizde hastayız salgın var herhalde
Biz bu sene doğum günü kutlaması yapıcaz hiç içimden gelmiyo sadece önüne pasta koyup fotoğraf çekimi yaptircam ani kalsın die operon die bi cafe var oraya baktınzmi orda baya organizasyon yapılıyor ben orda yapmayı dusunuyodum ama kaldı bu sene artık

tutkku canım dediğim gibi farklı cinsleri varmış. Yutması yenidoğan için tehlikeli. Yoksa şimdi yutsa ne olacak. Keratin kökenli olduğu için muhtemelen kakada çıkarır.

Geçmiş olsun canım ya valla bizde yeni düzeldik nerden çıktı anlamadım.

Ya içinden gelmez haklısın ama 1 yaş oda mutlaka olsun fotoğrafiniz. Seneye yaparsin gönlüne göre inşallah canım. Baktık operona ama orası 30 kişilik olunca eledim. Fazlasını alır dediler ama sıkış tepiş olur

Merhaba arkadaşlar. Çok kötüyüm.. Midem ağrıyor ve ellerim titriyor. Bebeğimin bugün parmağı koptu. Nasıl bağırdı anlatamam. . Abisiyle balkondaydı. Evimiz müstakil ön ve arka girişte demir doğrama kapı var. Eşim ortanca oğlana arkasını kapat diyor ve oğlan koşuyor. Bebişimizin de peşinden koşuyor. Çocuk tam kapatıyorken bebiş de tutuyor kapıyı ve sol orta parmağı menteşenenin olduğu yere geliyor. 1 sn içinde oluyor. Bebiş yetişip parmağı kalmasın diye oğlan kapıyı hızla bir kapatıyor... Parmak tırnak dibinden paramparça. Kemiği göremedim heyecandan ben. Eşim iyi diyor. Çok feryat etti ama yapacak bir şey yok. Plastik cerrah uğraşmaz keser alır parmağİn uçunu dedi eşim ve evde biz diktik. İkimiz de hemşireyiz ama insan kendi canı olunca mahvoluyor. İnşallah tutar ama ümit yok gibi. Başkasının olsa belki biz de alırız ama bir ümit diktik. Doku ölmesin diye acele ettik... Ama oğlanın olay anında ve sonrasındaki ağlayışları kulağımda hala. Ortanca oğlum da çok korktu. Eşim dışarı çıkardı onları sakinleşsinler diye. Büyük de bebeği tutmaya yardım etmişti işlemi yaparken. Büyükler de minicik daha. Biri 8 biri 5 yaşında. Çok etkilendiler.. Bir daha bensiz balkon yok. O sırada aspiratörü telliyorum. Varsın yağdan macun olsaydı yenisini alsaydım... Perişan oldu bebişimiz... Sızdı acıdan uyuyor 1 saattir.

Yavrum kiyamam çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun içim yandı .çok üzüldüm. Kendini suçlama canım hepimiz aynı şeyi yapıyoruz.

Bi an beynime kan gitmedi kalakaldim..
Allahim korusun .beterinden saklasin.
Suan nasil

Canim ben okurken bile kalbim duracak sandim ,seni dusunemiyorum canim benim ya cok gecmis olsun ,agrisi falan varmi?siz hemsireymissiniz bilirsiniz ama doktora falan goturdunuzmu sonradan?

Uyanınca eline baktı. Küçük abiye baktı. Beraberleri ya. Ağladı nazlıca, eline baktı, abiye baktı vs... Sanırım olayı hatırladı. Yemek yedirdim. Oyuna daldı. Ama sol elini kullanmıyor. Altını almak için yatıramıyorum. Çok ağlıyor. Mecbur yatırıp da müdahale ettik ondan sanırım.. Saati saatine ağrı kesici veriyorum. Memeye düştü yine.. Eskisi gibi değil ama. Daha sakin, dingin.. Yarın daha iyi olur inşallah. Bugün çok büyük bir acı atlattı. Ve dua edin lütfen arkadaşlar parmak ucu tutsun... Hayırlısı olsun bundan sonra. Yarın pansuman için elini nasıl açacağım onu düşünüyorum... Rabbim oğluma sabır versin inşallah..

Canım çok çok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Nasıl oldu ben okurken bittim. Allahım size sabır bebisimize de dayanma gücü versin. Ağrı acı olmasın inşallah. Nasıl durumunuz? Buzlu su yapıp bi poşete atıp hst.ye yetistirseydiniz keşke. Tutmazsa ne olcak çok acı bi durum. İnsan sonra o an yaptığı şeye çok pişman oluyor ama olan oluyor bi kere geri gelmiyor o an. Nasıl iyimi bebis in?

Amin amin. Çok zor. Allahım şifa ver yarabbim. Bebiş in yüzüne gülsün Rabbim de tutsun inşallah.

Teşekkür ederim. Amin.. Ara ara uyanıp bir bağırıyor sonra kendi kendine uyuyor.. Bu günler de geçecek inşallah..

Biz haftaya doğum günlerimizi kutlayacağız..

Oğlum 4 Ekim'de 4 yaş oldu, kızımızda 30 Ekim'de 1 yaşına giriyor..

İkisini ayrı ayrı yapmayalım dedik, hem geleceklere hem bize ayrı ayrı olmasın diye..
Eşimde vardiyalı çalıştığı için ancak 22 Ekim uygun görülüyordu ve 22 Ekim'de ikisi bir arada doğum günü yapacağız.

Biraz biraz süslerle hazırlıklara başladık..
Ayy geçen yıl oğlumun 3 yaş doğum günü geldide aklıma kendimi hamile hamile çok yormuştum, herkes kızmıştı tabi neden bu kadar uğraştında yoruldun vs diye tabi bende yoruldum ama oğlum için değer dedim, sonra ne oldu tabi ki ertesi gün sabah acilde almıştım nefesi..
Şimdi bu yıl acısını çıkartıyım dermişim..

Davetiyemiz bile var, babişkomuz hazırlamış..
Başka bi'şeylerimde var, bilgisayarda hazırlayıp print etmiş, bizde etiketleri filan kesip pipetlere kürdanlara tahta kaşıklara yapıştırdık.. Duvara harfler vs. hazır onlarıda kestik dizilmeyi bekliyorlar..

tabi birde pastamız var ve bu yıl iki pastamız olacak, kızımız için pembe "1" şeklinde ve üzerinde hellokity süslemeleri olan bir pasta ve oğlumuz içinde kendisinin ısrarlı istekleri doğrultusunda SpiderMan lı pasta yaptıracağız.. Önceki yılların ki gibi büyük değilde iki tane küçük dediğim şekillerde pastamız olacak..

Eklentiler

• kadinlar_kulubu_01.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Ç
Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah şifa versin inş tutar parmağı dualarım miniğinle olcak

cok geçmiş olsun ya okurken içim acıdı yavrum nasıl acımıştır canı.. inşallah tutat parmağı geçer gider acısı Allah şifa versin. ne kadar dikkat edersen et anında yapacaklarını yapıyorlar Allah ım beterinden korusun her an yanlarında olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…