2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Çok üzüldüm ya offff allahım inşallah hiç acısını hissetmez ve inşallah tutar parmak yavrum benim ya
Allahım bütün bebekleri koru yarabbim

Teşekkür ederim. Amin.. Ara ara uyanıp bir bağırıyor sonra kendi kendine uyuyor.. Bu günler de geçecek inşallah..
Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun insallah tutar parmak ucu yavrunun. İnsan dusurunce bile bi sure atamiyo üzerinden seni hiç düşünemiyorum.

florence_N canım gerçekten çok büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden esirgesin. İnan dün okudum ama ne yazacak güç bulamadım kendimde. hemen iyi olur inşallah kuzum.

Kabizliga ne yapabilirim bebege kizlar ya , kac gundur zorlaniyor yavrum.
Elma, z.yagi, mercimek vs denedim ama pek ise yaramadi.
Aksamdan kuru kayisi islatip, sabsh versem bebeklere zarari olurmu ?

Elma kabiz yapar canim.
Bana dr elma ile armutu bir ver ki dengelesin demisti.
Armut yedirebilirsin

Elma kabiz yapar canim.
Bana dr elma ile armutu bir ver ki dengelesin demisti.
Armut yedirebilirsin

Aa elma kabiz mi yapiyor :/
kabizliga iyi geliyor diye okumustum, hatta dogumdan beri ciddi kabizlk var bendede ,sık yemeye calisirim iyi gelir.
Dr yanlislikla soylemis olmasin?
Gerci her vucut farkli bazisina yapadabilir

Aa elma kabiz mi yapiyor :/
kabizliga iyi geliyor diye okumustum, hatta dogumdan beri ciddi kabizlk var bendede ,sık yemeye calisirim iyi gelir.
Dr yanlislikla soylemis olmasin?
Gerci her vucut farkli bazisina yapadabilir
Yanlislikla soyleyecegini sanmiyorum .
Bilmiyorum tabi bunye meselesi

Yaş incir anında etki ediyo bide ruseym sürekli corbalarina koyarsan kabızlık sıkıntısı olmuyo
florence_N çok geçmiş olsun

Kızlar bende bulgur pilavı yaptıydım. İki gündür isal gibi yapıyor kizim. Günde 1kez yapıyor ama sırtına çıkıyo. Bulgur yapar mı sahi?

Gunaydin kizlar

Hergece uykusuzuz ama bazen daha bir besbeter oluyor ve artik okadar umitsizimki sanurim sittin sene uyuyamayacam ...ne oluyor neyi var anlamiyorun isyan etmek istemiyorum ama saglik olsun canim bile korkumdan inanmadan diyorum ve bunun pismanligi beni oldurecek ...anliyacaginiz devreler atti bende off aksam uykuya 13 saat var ,nasil gececek deyin bana ,yorgunum ,pisim resmen koktum,dogumdan sonraki gunden hicbir farkim yok ve gicik oldugum komsum pusete 4aylik bebesini koyup gezmeye gidiyor ...evet itiraf edeyim deli gibi kiskaniyorim hele trip atmasina ...
Ha simdi ayagi.daydi uyumado ,kizdim git oyuncaklarinla oyna dedim ,geldi burnumun dibinde affedeyim diye oynuyorya gelde isirma ,yeme findik burnunu...

Allahım depresifligin dibindeyim yinede bu nasil bir sevgidir diyorum ya mincir mincir doyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…