- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.761
Merhaba arkadaşlar. Çok kötüyüm.. Midem ağrıyor ve ellerim titriyor. Bebeğimin bugün parmağı koptu. Nasıl bağırdı anlatamam. . Abisiyle balkondaydı. Evimiz müstakil ön ve arka girişte demir doğrama kapı var. Eşim ortanca oğlana arkasını kapat diyor ve oğlan koşuyor. Bebişimizin de peşinden koşuyor. Çocuk tam kapatıyorken bebiş de tutuyor kapıyı ve sol orta parmağı menteşenenin olduğu yere geliyor. 1 sn içinde oluyor. Bebiş yetişip parmağı kalmasın diye oğlan kapıyı hızla bir kapatıyor... Parmak tırnak dibinden paramparça. Kemiği göremedim heyecandan ben. Eşim iyi diyor. Çok feryat etti ama yapacak bir şey yok. Plastik cerrah uğraşmaz keser alır parmağİn uçunu dedi eşim ve evde biz diktik. İkimiz de hemşireyiz ama insan kendi canı olunca mahvoluyor. İnşallah tutar ama ümit yok gibi. Başkasının olsa belki biz de alırız ama bir ümit diktik. Doku ölmesin diye acele ettik... Ama oğlanın olay anında ve sonrasındaki ağlayışları kulağımda hala. Ortanca oğlum da çok korktu. Eşim dışarı çıkardı onları sakinleşsinler diye. Büyük de bebeği tutmaya yardım etmişti işlemi yaparken. Büyükler de minicik daha. Biri 8 biri 5 yaşında. Çok etkilendiler.. Bir daha bensiz balkon yok. O sırada aspiratörü telliyorum. Varsın yağdan macun olsaydı yenisini alsaydım... Perişan oldu bebişimiz... Sızdı acıdan uyuyor 1 saattir.
Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun insallah tutar parmak ucu yavrunun. İnsan dusurunce bile bi sure atamiyo üzerinden seni hiç düşünemiyorum.Teşekkür ederim. Amin.. Ara ara uyanıp bir bağırıyor sonra kendi kendine uyuyor.. Bu günler de geçecek inşallah..
Ben armut yediriyorum canım rendeleyip hemen etkisini gösteriyorKabizliga ne yapabilirim bebege kizlar ya , kac gundur zorlaniyor yavrum.
Elma, z.yagi, mercimek vs denedim ama pek ise yaramadi.
Aksamdan kuru kayisi islatip, sabsh versem bebeklere zarari olurmu ?
Elma kabiz yapar canim.Kabizliga ne yapabilirim bebege kizlar ya , kac gundur zorlaniyor yavrum.
Ben armut yediriyorum canım rendeleyip hemen etkisini gösteriyor
Elma kabiz yapar canim.
Bana dr elma ile armutu bir ver ki dengelesin demisti.
Armut yedirebilirsin
Yanlislikla soyleyecegini sanmiyorum .Aa elma kabiz mi yapiyor :/
kabizliga iyi geliyor diye okumustum, hatta dogumdan beri ciddi kabizlk var bendede ,sık yemeye calisirim iyi gelir.
Dr yanlislikla soylemis olmasin?
Gerci her vucut farkli bazisina yapadabilir
Yaş incir anında etki ediyo bide ruseym sürekli corbalarina koyarsan kabızlık sıkıntısı olmuyoKabizliga ne yapabilirim bebege kizlar ya , kac gundur zorlaniyor yavrum.
Yaş incir anında etki ediyo bide ruseym sürekli corbalarina koyarsan kabızlık sıkıntısı olmuyo
florence_N çok geçmiş olsun
Benimkide bugun kabızdı armut yedirdim kşama düzeldi inşallah düzelir sennkideSahii dolapta vardi iyi aklima getirdin canim sagol.
Insallah o bari etki eder
Yapar canim bagirsaklari calistirirKızlar bende bulgur pilavı yaptıydım. İki gündür isal gibi yapıyor kizim. Günde 1kez yapıyor ama sırtına çıkıyo. Bulgur yapar mı sahi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?