2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bu arada on dakikalik uykularda bir ruya gordimki :))sizler gelmissiniz bana evimde oturuyorduk ,cok guzeldi hepiniz vardiniz valla DonukPudra bidahakine sende bulusmaya karar veriyorduk :))yanliz cok gicik bir yani vardi ,hic oturamadik:))bizim bebeler bir kudurdu ,yokbiriagladi yok biri uyudu ,yok biri cayi doktu :))hic birimiz ne cay icti ne ikram yedi nede sohbet ettik:))yani bu kismi feciydi:))bide hanginizin kim oldugunu birturlu konusamadigimiz icin anlayamadim:))

M mambur üstün açık kalmış kız bari rüyada uslu dursaydı bebelerimiz :) bizde dün akşam mecbur bi ev hayırlamasına gittik. ben gündüz kızımdan ayrı olduğum için akşam bi yere gidecek olursak durmasada yanımda götürüyorum. dün gündüz hiç uyumamış o yüzden iyice sapıtıktı. ne kahve içebildim ne çay. ev sahibi fln biraz tuttu da 5 dk olsun oturabildim. sonra eşime dedim hadi kalk. 1 saatlik gezme için yazık ev sahibine dünya hazırlık yapmış mahçup olduk valla ya :)

florence_N canım geceniz nasıl geçti.parmağı nasıl oldu.kuzucugun
Gece iyiydi. Gece yarısı uyandırıp ağrı kesici içirdi. Elini kullanıyor artık. Dün dikkat ediyordu dokumamaya. Epey toparladı. Keyfi de yerine geldi. Allah daha beterinden korusun. Bu günümüze hamdolsun.

cnm benim kızıma mor erik acayip işe yarıyo. serrtse biraz su ile pişirip yediriyorum. yumuşaksa kabuklarını soyup veriyorum

Varmidir hala mor erik, suyundan komposto yapmistim gerci onlari icireyim.

Ya komigime gidiyo zeytinyagi verince dudaklarini şapirdatiyo resmen, daha istiyor.
Nasil sevdi oyle hic anlamadm

Kabızlık bizde de çok oluyor. Dr önerdi kuru kayısı ve inciri haşlayıp blendırdan geçiriyorum, bayılıyor. Çok işe yarıyor.

Bu arada babamız işten geldi tutturdu kucağına gidim diye. Rahat rahat tv bakıyorum ben de. Müge Anlı yıl izleyen var mı?

Gece iyiydi. Gece yarısı uyandırıp ağrı kesici içirdi. Elini kullanıyor artık. Dün dikkat ediyordu dokumamaya. Epey toparladı. Keyfi de yerine geldi. Allah daha beterinden korusun. Bu günümüze hamdolsun.

Cnm bi doktora da gösterseydiniz ya sıkıntı olmaz dimi

Cnm bi doktora da gösterseydiniz ya sıkıntı olmaz dimi
Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hastanede de hemşireler dikiyor. Dr hiç görmedim diken. Eşim yıllardır deneyimli, acilde zaten. Parmak toparlanacak gibi değil de bir ümit denedik... İlgin için sağol. Donuk pudra okudum da geçmişim geldi.. Şükür bu bebiş ye ücretsiz izin alabildim. Ama bu sefer de bağlanma sorunu var. Seneye işe nasıl başlayacağım bilmiyorum. Evdeki sıpatoşlar da az değil Babanne sözü hiç dinlemezler.. Allah sana bol uyuyan bir bebek nasip etsin bu gece itibariyle...

Diktiginiz parca tutmus mu?

Parmagini soracaktim yazmissin.
Umarim tutar Allahim insallah.
Kac gundur aklimdan cikmiyor. Rabbim beterinden korusun. Ortanca oglunun icinde de sucluluk korku kalmistir. Umarim o.da atlatir paikolojikman.

Bende ise baslayali 3.hafta olacak kendi isimiz olsa da yorucu .. birde birbirimize alistik zor geldi bana cok ..
Uyku konusu cidden en cok yipratan o. Bazen gece uyku sersemi kiziyorum sonra sabah vicdan yapiyorum ...

M mambur
Ne zaman istersenz buyrun gelinn...
Oyle kargasada guzel olur.
Uykusuzluk bizde de tavan bir.de ise gidiyorm ya o yarim.saat 45 dk bile siziyorum resmen..

Isten firsat bulup giremiyorum eskisi gibi hepinizi opuyorum
Ah canim ya cok tesekkurler valla izmiri cok severim ,en guzel zamanlarimin gectigi yer hemde cok ozledim ...ama nerdeee cok yakin bize ama dort bebeyle bir on yil daha lazim:))

Demi canim ya ama yok bizim bebeler ruyada bile durmaz telepatik sıpalar:))

Cnm dikmesi için değil de parmak nasıl toparlandı o konuyla ilgili bilgi vermez mi doktor film dln çekip

Kemikte sorun yok. Olsa da parmak ucu kemiğine birşey yapılamıyor. Yapılacak olsa götürürüz tabii li. Keşke kesin bir yolu olsa. Tek yol beklemek. Parmak ucu eksik olmasın da izli olsun önemli değil. Buna şükür der geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…