- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.781
Slm kizlarrrr. Ise basladim simdilik iyi gidiyoruz kizim uslu duruyo cok sukur...
Benimkide bugun kabızdı armut yedirdim kşama düzeldi inşallah düzelir sennkide
Gece iyiydi. Gece yarısı uyandırıp ağrı kesici içirdi. Elini kullanıyor artık. Dün dikkat ediyordu dokumamaya. Epey toparladı. Keyfi de yerine geldi. Allah daha beterinden korusun. Bu günümüze hamdolsun.florence_N canım geceniz nasıl geçti.parmağı nasıl oldu.kuzucugun
Bu sabah biraz daha iyiydi cok sukur, kuru kayisi iyi iyi geldi sanirim.
Armudu veremedim daha :/
cnm benim kızıma mor erik acayip işe yarıyo. serrtse biraz su ile pişirip yediriyorum. yumuşaksa kabuklarını soyup veriyorum
Gece iyiydi. Gece yarısı uyandırıp ağrı kesici içirdi. Elini kullanıyor artık. Dün dikkat ediyordu dokumamaya. Epey toparladı. Keyfi de yerine geldi. Allah daha beterinden korusun. Bu günümüze hamdolsun.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hastanede de hemşireler dikiyor. Dr hiç görmedim diken. Eşim yıllardır deneyimli, acilde zaten. Parmak toparlanacak gibi değil de bir ümit denedik... İlgin için sağol. Donuk pudra okudum da geçmişim geldi.. Şükür bu bebiş ye ücretsiz izin alabildim. Ama bu sefer de bağlanma sorunu var. Seneye işe nasıl başlayacağım bilmiyorum. Evdeki sıpatoşlar da az değil Babanne sözü hiç dinlemezler.. Allah sana bol uyuyan bir bebek nasip etsin bu gece itibariyle...Cnm bi doktora da gösterseydiniz ya sıkıntı olmaz dimi
Diktiginiz parca tutmus mu?Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hastanede de hemşireler dikiyor. Dr hiç görmedim diken. Eşim yıllardır deneyimli, acilde zaten. Parmak toparlanacak gibi değil de bir ümit denedik... İlgin için sağol. Donuk pudra okudum da geçmişim geldi.. Şükür bu bebiş ye ücretsiz izin alabildim. Ama bu sefer de bağlanma sorunu var. Seneye işe nasıl başlayacağım bilmiyorum. Evdeki sıpatoşlar da az değil Babanne sözü hiç dinlemezler.. Allah sana bol uyuyan bir bebek nasip etsin bu gece itibariyle...
Parmagini soracaktim yazmissin.Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hastanede de hemşireler dikiyor. Dr hiç görmedim diken. Eşim yıllardır deneyimli, acilde zaten. Parmak toparlanacak gibi değil de bir ümit denedik... İlgin için sağol. Donuk pudra okudum da geçmişim geldi.. Şükür bu bebiş ye ücretsiz izin alabildim. Ama bu sefer de bağlanma sorunu var. Seneye işe nasıl başlayacağım bilmiyorum. Evdeki sıpatoşlar da az değil Babanne sözü hiç dinlemezler.. Allah sana bol uyuyan bir bebek nasip etsin bu gece itibariyle...
Ah canim ya cok tesekkurler valla izmiri cok severim ,en guzel zamanlarimin gectigi yer hemde cok ozledim ...ama nerdeee cok yakin bize ama dort bebeyle bir on yil daha lazim:))
Demi canim ya ama yok bizim bebeler ruyada bile durmaz telepatik sıpalar:))M mambur üstün açık kalmış kız bari rüyada uslu dursaydı bebelerimiz :) bizde dün akşam mecbur bi ev hayırlamasına gittik. ben gündüz kızımdan ayrı olduğum için akşam bi yere gidecek olursak durmasada yanımda götürüyorum. dün gündüz hiç uyumamış o yüzden iyice sapıtıktı. ne kahve içebildim ne çay. ev sahibi fln biraz tuttu da 5 dk olsun oturabildim. sonra eşime dedim hadi kalk. 1 saatlik gezme için yazık ev sahibine dünya hazırlık yapmış mahçup olduk valla ya :)
Sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü hastanede de hemşireler dikiyor. Dr hiç görmedim diken. Eşim yıllardır deneyimli, acilde zaten. Parmak toparlanacak gibi değil de bir ümit denedik... İlgin için sağol. Donuk pudra okudum da geçmişim geldi.. Şükür bu bebiş ye ücretsiz izin alabildim. Ama bu sefer de bağlanma sorunu var. Seneye işe nasıl başlayacağım bilmiyorum. Evdeki sıpatoşlar da az değil Babanne sözü hiç dinlemezler.. Allah sana bol uyuyan bir bebek nasip etsin bu gece itibariyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?