- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.801
Canim benim yorganim cocuklardan kalandi ,makinada yikayip kullaniyorum ...ben kendim yaptirmistimGunaydin kizlar
Bana yorgan onerisi verir misiniz??
Uyku seti ince geliyor artik sanki hafif isitan yorgan istiyorum
Cok gecmis olsun kuzucugumaaa..allahim sifa versin tez zamanda iyilessinKizlar niye kipirdandigi siradigi belli oldu ,atesliyiz ...38.6
Geçmiş olsun cnm. Nasıl miniğin?Nasilsiniz kizlar ?bebeler hareketlendi firsat yok diyemi kimseler yok?
Benim kiz oturma pozisyonundan ,dizlerinin uzerinde durup sonrada comelme pozisyonu alip ayaga dogruluyor.bayada uzun tutunmadan ayakta kalip tekrar comeliyor ama yurume yok.halbuki yurume bu anlattigim ayaga dikilmeden once olur .yani enazindan benim digerleri oyle yapmisti :))
Kizlar bide benim kiz uyurken hep sicrayip ,kipirdanip duruyor sizinde oylemi ?niye boyle pipirikliyim bilmiyorum
Mambur geçmiş olsun.
Benim kızım yürüyo teyzeleri :) 11 aylığız .. 15 gündür gürüyoruz, çok mutlu yürüyebildiği için..
Öpüyor, sarılıyor sevgi dolu bi kız tabi sevdiklerine..
Uykumuz hala bölük pörçük..
4 dişi birden patladı, ateş, ishal, huysuzluk, ağzına lokma koyamıyordum. 15 gün sürdü. Şükür şimdi daha iyi..
1 ay sonra kızım inşallah 1 yaşında.
Geçen sana bu zamanlar hepimiz gün sayıyorduk, çok şükür.
Hamileliğim çok zor geçti, kızım doğdu doğalı uyumuyor, ama çok şükür..
Sevgisi dünyalara bedel analık zormuş ama çok güzelmiş..:)
Cok gecmis olsun kuzucugumaaa..allahim sifa versin tez zamanda iyilessin
sagolun kizlar ya pedifen verdim dustu ama cikacak gibi .doktoru aradim telaslanma yarini bekle belki vucut savasir yener dedi .gece ve yarin sabah yuksek atesler olursa goturucem doktora ...yavrum benim ya zaten derin derin nefes aliyordu halbuki gecen persembe kucuk abisi bogazindan hastalandi ,saglik ocagina gidince yagmurada baktirdim ,birseyi yoktu ,demekki bu hafta kapti..Geçmiş olsun cnm. Nasıl miniğin?
Maşallah ona benim kız da Bayadır yapıyor o dediğini. Ama elinden bile tutup yürütemiyorum. Ben de zorlanıyorum o isteyince yapar zaten diye.
Evet artık pek kimseler yok. Ben de bakıp çıkıyorum çoğunlukla.
Google da aratirsan cikiyor sayfasi var blogu. Ordan da siparis verebilirsin . Ben gecen sene bu zamanlarda almistim. Isciligi ve kumasi kaliteli. Fiyati yuksek gelirse tereddut etme . Cok iyi yapmis kaliteliDonukPudra canım bende instagram yok ne yazzıkki ama bi aratayım.
Saol canim amin insallah cikmaz
Geçmiş olsun düştümu ateşiniz limonlu çorap denesene denemedim ama dusuruyomusKizlar niye kipirdandigi siradigi belli oldu ,atesliyiz ...38.6
Canım ya sen söyleyince ben de baktım da sipariş nası veriliyor öyle bi kısım göremedim blokta ya da instagramda.Google da aratirsan cikiyor sayfasi var blogu. Ordan da siparis verebilirsin . Ben gecen sene bu zamanlarda almistim. Isciligi ve kumasi kaliteli. Fiyati yuksek gelirse tereddut etme . Cok iyi yapmis kaliteli
Allah beterinden korusun yine de. Şifasını verir inşallah geçmiş olsunÖf. .. Hiç hasta olmasalar... önce nezle oldu sonra farenjite çevirdi iyileşir gibi oldu bronşiolit çıktı. En ağır olduğu günlerde üstüne ishal oldu yarım kilo verdi. Tam iyileşti parmağı yaralandı. Ay iyiye gidiyor dedik sümüklendi. Bugün sümük yeşile döndü... Başa sardık gibi... Alt damakta en az 4 diş yeri kıpkırmızı ayrıca... Bebişimin çilesi çokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?