2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar

Bana yorgan onerisi verir misiniz??

Uyku seti ince geliyor artik sanki hafif isitan yorgan istiyorum

Nasilsiniz kizlar ?bebeler hareketlendi firsat yok diyemi kimseler yok?

Benim kiz oturma pozisyonundan ,dizlerinin uzerinde durup sonrada comelme pozisyonu alip ayaga dogruluyor.bayada uzun tutunmadan ayakta kalip tekrar comeliyor ama yurume yok.halbuki yurume bu anlattigim ayaga dikilmeden once olur .yani enazindan benim digerleri oyle yapmisti :))

Kizlar bide benim kiz uyurken hep sicrayip ,kipirdanip duruyor sizinde oylemi ?niye boyle pipirikliyim bilmiyorum

Mambur geçmiş olsun.
Benim kızım yürüyo teyzeleri :) 11 aylığız .. 15 gündür gürüyoruz, çok mutlu yürüyebildiği için..
Öpüyor, sarılıyor sevgi dolu bi kız tabi sevdiklerine..
Uykumuz hala bölük pörçük..
4 dişi birden patladı, ateş, ishal, huysuzluk, ağzına lokma koyamıyordum. 15 gün sürdü. Şükür şimdi daha iyi..
1 ay sonra kızım inşallah 1 yaşında.
Geçen sana bu zamanlar hepimiz gün sayıyorduk, çok şükür.
Hamileliğim çok zor geçti, kızım doğdu doğalı uyumuyor, ama çok şükür..
Sevgisi dünyalara bedel analık zormuş ama çok güzelmiş..:)

Geçmiş olsun cnm. Nasıl miniğin?
Maşallah ona benim kız da Bayadır yapıyor o dediğini. Ama elinden bile tutup yürütemiyorum. Ben de zorlanıyorum o isteyince yapar zaten diye.
Evet artık pek kimseler yok. Ben de bakıp çıkıyorum çoğunlukla.

DonukPudra bende de yorgan yok. Sadece uyku setinin yorganı var. Ama dediğin gibi ince. Ben şimdilik gece tulumu ve üstüne penye battaniye ile yatırıyorum. Ama daha soğuklar da o da yetmeyecek gibi. Hazır yorganlardan alırım belki english home karaca vs gibi bisi olabilir. Ya da bilen biri varsa yünden dikse daha iyi olur tabi.

Cok gecmis olsun kuzucugumaaa..allahim sifa versin tez zamanda iyilessin

sagolun kizlar ya pedifen verdim dustu ama cikacak gibi .doktoru aradim telaslanma yarini bekle belki vucut savasir yener dedi .gece ve yarin sabah yuksek atesler olursa goturucem doktora ...yavrum benim ya zaten derin derin nefes aliyordu halbuki gecen persembe kucuk abisi bogazindan hastalandi ,saglik ocagina gidince yagmurada baktirdim ,birseyi yoktu ,demekki bu hafta kapti..

En kotusude buyudukce ilac icirmesi ve ates olcmesi cok zorlasti.

fermante bu arada hep soyleyecegim unutuyorum benim buyuk kizin ismide defne

florence_N canım çok geçmiş olsun. Benim lisedeki hocamın parmak ucu dediğin gibi kopmuş ve hemen üzerine tutturmuş. Dikiş bile yokken kaynamış parmakta izii vardı sadece. Benim orta parmağımın yanını da verev olarak aldı demir parçası. Bak işte cahillik bi tetanoz aşısı olmadım o zamanlar. Ben parçayı bile bulamadımki tutturayım. Kemiğe gelmedi ama parmak ucunun yarısı gitti resmen. Ama kendini yeniledi. Şu anda iz bile yok. Hatta parmak izim bile bozulmadı. Yeni çıkan dokuda oluşan parmak izi eskisiyle aynı. İnşallah senin bebiş de iyi olur. Bebeklerde yaralar da daha kolay kapanır. Bence tutar doku. Tutmasada bendeki gibi kendini yeniler parmak.

Öf. .. Hiç hasta olmasalar... önce nezle oldu sonra farenjite çevirdi iyileşir gibi oldu bronşiolit çıktı. En ağır olduğu günlerde üstüne ishal oldu yarım kilo verdi. Tam iyileşti parmağı yaralandı. Ay iyiye gidiyor dedik sümüklendi. Bugün sümük yeşile döndü... Başa sardık gibi... Alt damakta en az 4 diş yeri kıpkırmızı ayrıca... Bebişimin çilesi çokmuş..

Google da aratirsan cikiyor sayfasi var blogu. Ordan da siparis verebilirsin . Ben gecen sene bu zamanlarda almistim. Isciligi ve kumasi kaliteli. Fiyati yuksek gelirse tereddut etme . Cok iyi yapmis kaliteli
Canım ya sen söyleyince ben de baktım da sipariş nası veriliyor öyle bi kısım göremedim blokta ya da instagramda.

Benim kızım da sanırım yine dış çıkaracak çok feci kasıyor hep el ağızda. Bi de boğazına kadar sokuyor elini kuscak gibi oluyor.

Allah beterinden korusun yine de. Şifasını verir inşallah geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…