2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M mambur geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır

Geçmiş olsun düştümu ateşiniz limonlu çorap denesene denemedim ama dusuruyomus

Geçmiş olsun kuzuma... Benim kizda geçen hafta ateşlendi oda aynen uykusunda kipirdaniyodu
cok sagolun kizlar ya gece hep atesliydik ,pedifen calpol donusumlu verdim ..atesten usuyor uyuyamiyorda bakalim birazdan doktora gidicem.. Efira38 canom onu cok duydum ama acikcasi besbeter hasta ederim diye korkumdan hic yapamadim

Kizlar saglik ocagina goturdum ,bogazlari sismis ,antibiyotik verdi.bu sefer kendi doktoruma goturmek icin bir iki gun bekleyeyim dedim ama icim icimi yiyor ,antibiyotik kullanmazsam iyice artarsa diye korkuyorum .atesli bogaz enfeksiyonunu antibiyotiksiz geciren varmi?tabii cok ates ile

Cnm çok geçmiş olsun. Bence antibiyotik verme ama hemen kendi doktoruna git. O derse kullan.

Canım kendi doktoruna bir götür ona göre hareket edersin sonra ilerlerse iyileşmesi uzar. Ateş varsa enfeksiyon vardır oda antibiyotik olmadan geçmiyor
Allah acil şifa versin kuzuya çok geçmiş olsun canım

Allah dermansız dert vermesin canım bunlar geçici hastalıklar hepsi geçer gider inşallah
Parmak konusunda cef182 arladaşımızın yazdıkları beni çok rahatlattı bak yenileniyormuş inşallah öyle olacak üzme kendini

Gunaydin kizlar

Bana yorgan onerisi verir misiniz??

Uyku seti ince geliyor artik sanki hafif isitan yorgan istiyorum
English home dan almıştım büyük oğluma yn yırgan hem de tıkanabiliyor.memnunum üşümüypr yanmıyor çok hafif
Küçüğe de pamuk olanı aldım
Değişmeli örtüyorum ikisi de çok rahat

mrb arkadaşlar bende 2015 kasım annesiyim bebişleriniz nasıl neler yapabiliyor yürümeye başlayan varmı gerçi geçmiş sayfalardan okuduğum kadarıyla yürümeye başlayan var maşallah.. bir de nasıl zaptediyorsunuz bende derman kalmıyor ne yapacağımı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum siz neler yapıyosunuz önerilerinizi bekliyorum

M mambur canım ateşi dusurebiliyosan kendi doktoruna gidene kadar idare et derim ama ateş çok tehlikeli korkutuyor insanı. Boğaz enfeksiyonu. Antibiyotiksizde geçmez sanki.doktorlar artık hemen antibiyotik yazmiyolar demekki gerekli gördü.

Cnm çok geçmiş olsun. Bence antibiyotik verme ama hemen kendi doktoruna git. O derse kullan.

Canım kendi doktoruna bir götür ona göre hareket edersin sonra ilerlerse iyileşmesi uzar. Ateş varsa enfeksiyon vardır oda antibiyotik olmadan geçmiyor
Allah acil şifa versin kuzuya çok geçmiş olsun canım

kizlar sagolun canlar ya kendi doktorumu aradim ,idrar tahlili yaptir sonucu bana yolla dedi ,antibiyotigide icirme cunku bogaz enf. Cogu virutik oluyor antibiyotik etki atmez uc gun bekle gecmezse bakalim dedi.sabah tahlil vericem bide yarina kadar bekliyim ,atesi gozlemliyim dedim .

Valla aslinda hic beklemem ama hem araba yok doktor uzak bide yanlozim ,hemde okul etud batirdi valla ozel muayene cok pahali oluyor

Kizlar hareketliliginden yakiniyordum ama simdi yakinmamdan utaniyorum .sizdede oluyormu ya sanki cok yakindim ondan hasta oldu gibi geliyor valla bu annelik iyice bir delilik .yine durmasin ,yaramazlik yapsin ...

Kizlar hareketliliginden yakiniyordum ama simdi yakinmamdan utaniyorum .sizdede oluyormu ya sanki cok yakindim ondan hasta oldu gibi geliyor valla bu annelik iyice bir delilik .yine durmasin ,yaramazlik yapsin ...
Oluyo canım olmaz mı yakiniyosun sonra pat düşüyo agliyo canı yanıyo içim yanıyo sonra keşke dusmeseydide her tarafı kırıp dokseydi diye.ama bizimde sabrimizin tastigi oluyo heleki bizim bide takip etmemiz gereken dersler var.

Zaptedemiyorum canim o nereye girmek isterse pesindeyim ,nereye tirmanmak isterse pesindeyim ,nezaman disariyi isterse hazirim:))yani bana o yon veriyor ...cok ozgur ,hareketli ,oyunu sevmiyor ama dikkatinj istedogi seye verebiliyor ... Daha cok saklambac ,yakalambac oynuyor ..kitap okutuyor sonrada sayfalari yiyor:))tencere tava ne bulsa yemek yapip zorla agzimiza tepiyor:))sarkilards kucagimda dans ediyor

Demekki daha kafayi siyirmamisim:))normalmis yani ...kizlar cok tesekkur edrim ya oyle yardimci oluyorsunuzki hakkinizi helal edin valla oyle rahatliyorumki sizinle konusunca

Demekki daha kafayi siyirmamisim:))normalmis yani ...kizlar cok tesekkur edrim ya oyle yardimci oluyorsunuzki hakkinizi helal edin valla oyle rahatliyorumki sizinle konusunca
Helal olsun canım sende helal et.bende çok rahatliyorum buraya yazınca.

benim bebeğim erkek ve akşam 5e kadar evde yokum gelince de elimden geldiği kadar bütün vaktimi ona ayırmaya çalışıyorum ama sizinki gibi çok hareketli gücüm yetmiyor kendimi çok suçlu hissediyorum bizimki de oyun sevmiyor aklına ne koyduysa oraya gidecek onu yapacak kırma dökme dağıtma gibi.. saklambaç denemedim onu da denerim allah hepimize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…