- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.821
Tesekkurler... Annem saglik sorunlari nedeniyle gelemedi.. Oglene kadar calisiyorumAramıza hoş geldin çalışan anneee :) senin çalışma saatlerin nasıl canım. aa bu arada anneninde yanına gelme olasılığı vardı ne oldu o
Geçmiş olsun kuzuma... Benim kizda geçen hafta ateşlendi oda aynen uykusunda kipirdaniyoduKizlar niye kipirdandigi siradigi belli oldu ,atesliyiz ...38.6
Mail atarak cnm.Canım ya sen söyleyince ben de baktım da sipariş nası veriliyor öyle bi kısım göremedim blokta ya da instagramda.
Tesekkurler... Annem saglik sorunlari nedeniyle gelemedi.. Oglene kadar calisiyorumben, is yerim Eve 10 Dakika yürüme mesafesinde..
Geçmiş olsun düştümu ateşiniz limonlu çorap denesene denemedim ama dusuruyomus
cok sagolun kizlar ya gece hep atesliydik ,pedifen calpol donusumlu verdim ..atesten usuyor uyuyamiyorda bakalim birazdan doktora gidicem..Geçmiş olsun kuzuma... Benim kizda geçen hafta ateşlendi oda aynen uykusunda kipirdaniyodu
Kizlar saglik ocagina goturdum ,bogazlari sismis ,antibiyotik verdi.bu sefer kendi doktoruma goturmek icin bir iki gun bekleyeyim dedim ama icim icimi yiyor ,antibiyotik kullanmazsam iyice artarsa diye korkuyorum .atesli bogaz enfeksiyonunu antibiyotiksiz geciren varmi?tabii cok ates ile
Canım kendi doktoruna bir götür ona göre hareket edersin sonra ilerlerse iyileşmesi uzar. Ateş varsa enfeksiyon vardır oda antibiyotik olmadan geçmiyorKizlar saglik ocagina goturdum ,bogazlari sismis ,antibiyotik verdi.bu sefer kendi doktoruma goturmek icin bir iki gun bekleyeyim dedim ama icim icimi yiyor ,antibiyotik kullanmazsam iyice artarsa diye korkuyorum .atesli bogaz enfeksiyonunu antibiyotiksiz geciren varmi?tabii cok ates ile
Allah dermansız dert vermesin canım bunlar geçici hastalıklar hepsi geçer gider inşallahÖf. .. Hiç hasta olmasalar... önce nezle oldu sonra farenjite çevirdi iyileşir gibi oldu bronşiolit çıktı. En ağır olduğu günlerde üstüne ishal oldu yarım kilo verdi. Tam iyileşti parmağı yaralandı. Ay iyiye gidiyor dedik sümüklendi. Bugün sümük yeşile döndü... Başa sardık gibi... Alt damakta en az 4 diş yeri kıpkırmızı ayrıca... Bebişimin çilesi çokmuş..
English home dan almıştım büyük oğluma yn yırgan hem de tıkanabiliyor.memnunum üşümüypr yanmıyor çok hafifGunaydin kizlar
Bana yorgan onerisi verir misiniz??
Uyku seti ince geliyor artik sanki hafif isitan yorgan istiyorum
Geçmiş olsun canımGece iyiydi. Gece yarısı uyandırıp ağrı kesici içirdi. Elini kullanıyor artık. Dün dikkat ediyordu dokumamaya. Epey toparladı. Keyfi de yerine geldi. Allah daha beterinden korusun. Bu günümüze hamdolsun.
Cnm çok geçmiş olsun. Bence antibiyotik verme ama hemen kendi doktoruna git. O derse kullan.
Canım kendi doktoruna bir götür ona göre hareket edersin sonra ilerlerse iyileşmesi uzar. Ateş varsa enfeksiyon vardır oda antibiyotik olmadan geçmiyor
Allah acil şifa versin kuzuya çok geçmiş olsun canım
kizlar sagolun canlar ya kendi doktorumu aradim ,idrar tahlili yaptir sonucu bana yolla dedi ,antibiyotigide icirme cunku bogaz enf. Cogu virutik oluyor antibiyotik etki atmez uc gun bekle gecmezse bakalim dedi.sabah tahlil vericem bide yarina kadar bekliyim ,atesi gozlemliyim dedim .
Oluyo canım olmaz mı yakiniyosun sonra pat düşüyo agliyo canı yanıyo içim yanıyo sonra keşke dusmeseydide her tarafı kırıp dokseydi diye.ama bizimde sabrimizin tastigi oluyo heleki bizim bide takip etmemiz gereken dersler var.Kizlar hareketliliginden yakiniyordum ama simdi yakinmamdan utaniyorum .sizdede oluyormu ya sanki cok yakindim ondan hasta oldu gibi geliyor valla bu annelik iyice bir delilik .yine durmasin ,yaramazlik yapsin ...
Zaptedemiyorum canim o nereye girmek isterse pesindeyim ,nereye tirmanmak isterse pesindeyim ,nezaman disariyi isterse hazirim:))yani bana o yon veriyor ...cok ozgur ,hareketli ,oyunu sevmiyor ama dikkatinj istedogi seye verebiliyor ... Daha cok saklambac ,yakalambac oynuyor ..kitap okutuyor sonrada sayfalari yiyor:))tencere tava ne bulsa yemek yapip zorla agzimiza tepiyor:))sarkilards kucagimda dans ediyormrb arkadaşlar bende 2015 kasım annesiyim bebişleriniz nasıl neler yapabiliyor yürümeye başlayan varmı gerçi geçmiş sayfalardan okuduğum kadarıyla yürümeye başlayan var maşallah.. bir de nasıl zaptediyorsunuz bende derman kalmıyor ne yapacağımı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum siz neler yapıyosunuz önerilerinizi bekliyorum
Demekki daha kafayi siyirmamisim:))normalmis yani ...kizlar cok tesekkur edrim ya oyle yardimci oluyorsunuzki hakkinizi helal edin valla oyle rahatliyorumki sizinle konusuncaOluyo canım olmaz mı yakiniyosun sonra pat düşüyo agliyo canı yanıyo içim yanıyo sonra keşke dusmeseydide her tarafı kırıp dokseydi diye.ama bizimde sabrimizin tastigi oluyo heleki bizim bide takip etmemiz gereken dersler var.
Helal olsun canım sende helal et.bende çok rahatliyorum buraya yazınca.Demekki daha kafayi siyirmamisim:))normalmis yani ...kizlar cok tesekkur edrim ya oyle yardimci oluyorsunuzki hakkinizi helal edin valla oyle rahatliyorumki sizinle konusunca
benim bebeğim erkek ve akşam 5e kadar evde yokum gelince de elimden geldiği kadar bütün vaktimi ona ayırmaya çalışıyorum ama sizinki gibi çok hareketli gücüm yetmiyor kendimi çok suçlu hissediyorum bizimki de oyun sevmiyor aklına ne koyduysa oraya gidecek onu yapacak kırma dökme dağıtma gibi.. saklambaç denemedim onu da denerim allah hepimize güç kuvvet versinZaptedemiyorum canim o nereye girmek isterse pesindeyim ,nereye tirmanmak isterse pesindeyim ,nezaman disariyi isterse hazirim:))yani bana o yon veriyor ...cok ozgur ,hareketli ,oyunu sevmiyor ama dikkatinj istedogi seye verebiliyor ... Daha cok saklambac ,yakalambac oynuyor ..kitap okutuyor sonrada sayfalari yiyor:))tencere tava ne bulsa yemek yapip zorla agzimiza tepiyor:))sarkilards kucagimda dans ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?