- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.841
Ne demek Helal olsun canimHelal olsun canım sende helal et.bende çok rahatliyorum buraya yazınca.
Amin canum hepimize guc kuvvet versin...suclu hissetme sonucta bizde insaniz ,makina degilizki hele birde uyumuyorsa oglun iyice zordur,y orulursun cok normal..bende zaman zaman yetemiyormudum gibi geliyor ,yoruluyorum ... Saklambaci dene bide bizim favori oyunumuz ,o uzun koltuga tutunur ayakta bekler ,ben koltugun sagindan solundan geliyorum diye cikiveririm oda kacar ..benim bebeğim erkek ve akşam 5e kadar evde yokum gelince de elimden geldiği kadar bütün vaktimi ona ayırmaya çalışıyorum ama sizinki gibi çok hareketli gücüm yetmiyor kendimi çok suçlu hissediyorum bizimki de oyun sevmiyor aklına ne koyduysa oraya gidecek onu yapacak kırma dökme dağıtma gibi.. saklambaç denemedim onu da denerim allah hepimize güç kuvvet versin
Benim kızım dolaplardan duvarlardan kanepelerden tutunarak yürüyor gidiyor istediği yere gerektiği yerde pat oturup emekliyor ancak henüz desteksiz adım atamıyoruz. Bırakınca tutunmadan ayakta durup oynuyor müzik eşliğinde. Bu günlerde biraz cesareti arttı gibi bakalım yavaş yavaş adım atmaya başlasa arkası gelir sanırım..mrb arkadaşlar bende 2015 kasım annesiyim bebişleriniz nasıl neler yapabiliyor yürümeye başlayan varmı gerçi geçmiş sayfalardan okuduğum kadarıyla yürümeye başlayan var maşallah.. bir de nasıl zaptediyorsunuz bende derman kalmıyor ne yapacağımı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum siz neler yapıyosunuz önerilerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun..Kizlar saglik ocagina goturdum ,bogazlari sismis ,antibiyotik verdi.bu sefer kendi doktoruma goturmek icin bir iki gun bekleyeyim dedim ama icim icimi yiyor ,antibiyotik kullanmazsam iyice artarsa diye korkuyorum .atesli bogaz enfeksiyonunu antibiyotiksiz geciren varmi?tabii cok ates ile
Tesekkur ederim.benim de aklima english home gelmisti bugun .. alayim o zaman pamuk ya da yun inceleyeyim. Ikisini de kullanan biri olarak ne onerirsin??English home dan almıştım büyük oğluma yn yırgan hem de tıkanabiliyor.memnunum üşümüypr yanmıyor çok hafif
Küçüğe de pamuk olanı aldım
Değişmeli örtüyorum ikisi de çok rahat
Geçer canım inşallah. Bak yaşları geldi neredeyse çok şükür.M mambur nasil oldu Yagmur... ??
Bugun.bende kendim icin goz dr gittim. Gozlerimde surekli yanma batma vardi. Gece kac.kez kalkiyorsun dedibebegim var cok sik kalkiyoruz dedim belli aksamdan kalma gibisin damarlarin kipkirmizi dedi. Vucudun nasil suya ihtiyaci varsa gozunun de neme.ihtiyaci var o sinirda sende gozlerin dinlenmedigi icin dedi.damla yazdi..
Haa bi de ek gidaya gecince toparlar uykusu dedidedim alakasi yok geceli cok oldu yasina geldi ayni.. o.zaman 1 sene daha sabret 2yasindan sonra duzelebilir dedi
Herkes kendi tecrubesinden.sagdan soldan galiba.yarisi gitti yarisi kaldi ama inanmiyorum artik 2 yas kerametine de
Parti malzemelerini de aldim bu arada
Biz haftaya doğum günlerimizi kutlayacağız..
Oğlum 4 Ekim'de 4 yaş oldu, kızımızda 30 Ekim'de 1 yaşına giriyor..
İkisini ayrı ayrı yapmayalım dedik, hem geleceklere hem bize ayrı ayrı olmasın diye..
Eşimde vardiyalı çalıştığı için ancak 22 Ekim uygun görülüyordu ve 22 Ekim'de ikisi bir arada doğum günü yapacağız.
Biraz biraz süslerle hazırlıklara başladık..
Ayy geçen yıl oğlumun 3 yaş doğum günü geldide aklıma kendimi hamile hamile çok yormuştum, herkes kızmıştı tabi neden bu kadar uğraştında yoruldun vs diye tabi bende yoruldum ama oğlum için değer dedim, sonra ne oldu tabi ki ertesi gün sabah acilde almıştım nefesi..
Şimdi bu yıl acısını çıkartıyım dermişim..
Davetiyemiz bile var, babişkomuz hazırlamış..
Başka bi'şeylerimde var, bilgisayarda hazırlayıp print etmiş, bizde etiketleri filan kesip pipetlere kürdanlara tahta kaşıklara yapıştırdık.. Duvara harfler vs. hazır onlarıda kestik dizilmeyi bekliyorlar..
tabi birde pastamız var ve bu yıl iki pastamız olacak, kızımız için pembe "1" şeklinde ve üzerinde hellokity süslemeleri olan bir pasta ve oğlumuz içinde kendisinin ısrarlı istekleri doğrultusunda SpiderMan lı pasta yaptıracağız.. Önceki yılların ki gibi büyük değilde iki tane küçük dediğim şekillerde pastamız olacak..
Ben de yurume yardımcısı alsam mı diyorum kızlar? Ne dersiniz gerek var mı?
Kızım emekliyo elini bırakıp sabit birkaç sn duruyo bazen o şekilde alkış da yapıyor. Elinden tutup yürütemiyorum hiç istemiyor hep kendi emekleyip varmak istediği yere varıyor.
Tekrar selam kızlar..
Babişimiz işten geldi ve perdemize harflerimizden oluşan doğum günü süslerimizide çıkartmış getirdi, astık birlikte..
Birde bugün gündüz oğlumla ve kızımla (yardımcımı oldular ortalığımı dağıttılar anlamadım ama neyse) pipetlerimize , çubuklara vs. etiketlerimizi yapıştırdık..
Bunları kendimiz hazırlayıp çıkarttık, perdedeki harf ve süsler kalın kağıda bastık, küçük etiketlerimizide geçen yıl ki gibi normal kağıda çıkartıp yapıştırıcı ile yapıştırmak yerine direk yapışkanlı kağıda basıp kesip yaptık daha kolay ve daha güzel oldu..
Pastalarımızında bugün siparişini verdik.. Cumartesi günü akşam gelicek..
Whatsapp'dan davetiyemizi paylaştık, tabi sadece öyle olmaz davetiyeyide kalın kağıda bastık elimizde de mevcut, öylede verdiklerimiz var..
:)
Maşallah canım. Çok güzel olmuşlar. Ben de disbugdayinda hep dışarıdan aldım ama doğum günümüzde kendimiz hazırlıycam herseyini. Çünkü çok masraflı oluyor. Yavaş yavaş hazırlıyım akşamları diyorum. Eşim de baskı alır olur biter. Ben doğum gününde çok fazla kişi çağırmıycam sadece kardeşlerim annem babam. Yeterli olur. Kuzenler arkadaşlar işin içine girdi mi zor oluyor. Evim yetmiyor zaten. Aile için ayrıca yapmam gerekiyor falan.. zaten bu ayna dustu ya çocuğumun üstüne ondan beridir gösterişli bisi yapmaktan çekiniyorum. Bilmiyorum daha 11 kasıma çok var gerçi bugünkü fikrim değişebilir de. Yaşayıp görücez. Sizinkiler gerçekten çok hoşlar ellerinize sağlık.Tekrar selam kızlar..
Babişimiz işten geldi ve perdemize harflerimizden oluşan doğum günü süslerimizide çıkartmış getirdi, astık birlikte..
Birde bugün gündüz oğlumla ve kızımla (yardımcımı oldular ortalığımı dağıttılar anlamadım ama neyse) pipetlerimize , çubuklara vs. etiketlerimizi yapıştırdık..
Bunları kendimiz hazırlayıp çıkarttık, perdedeki harf ve süsler kalın kağıda bastık, küçük etiketlerimizide geçen yıl ki gibi normal kağıda çıkartıp yapıştırıcı ile yapıştırmak yerine direk yapışkanlı kağıda basıp kesip yaptık daha kolay ve daha güzel oldu..
Pastalarımızında bugün siparişini verdik.. Cumartesi günü akşam gelicek..
Whatsapp'dan davetiyemizi paylaştık, tabi sadece öyle olmaz davetiyeyide kalın kağıda bastık elimizde de mevcut, öylede verdiklerimiz var..
:)
Açıkçası ben de kararsız kaldım da o yüzden size sorayım dedim. Sağol cnm.Benim kızda öyle cnm kendi ayakta duruyor ama daha bir adım bile atmadı. ben almayı düşünmüyorum. sağlam güvenilir olanlar pahalı. zaten bi süre sonra yürürler onu daha erken almak gerekti bundan sonra az kullanırız gereksiz masraf olur diye düşünüyorum. bak sana yazarken tutumlu anneye bakmak geldi aklıma :) uygun varsa alınabilir
Amin canum hepimize guc kuvvet versin...suclu hissetme sonucta bizde insaniz ,makina degilizki hele birde uyumuyorsa oglun iyice zordur,y orulursun cok normal..bende zaman zaman yetemiyormudum gibi geliyor ,yoruluyorum ... Saklambaci dene bide bizim favori oyunumuz ,o uzun koltuga tutunur ayakta bekler ,ben koltugun sagindan solundan geliyorum diye cikiveririm oda kacar ..[/
evet doğru düzgün uyumuyor sürekli hareket halinde her istediğini yapıyorum hiç ağlatmıyorum ama son zamanlarda bir de ağlama çıkarttı istediği bişey olmayınca basıyo ağlamayı çığlığı çok huysuz bir bebek oldu saklambacı da denedim hiç umrunda değil mama sandalyesine oturur yemek yerdi şimdi ondan da çıkarıyo kendini masaya uzanmak karıştırmak için şikayet etmiyorum ama bütün çocuklar bu dönemde böylemi normal bir süreç mi onu merak ediyorum
Ben de yurume yardımcısı alsam mı diyorum kızlar? Ne dersiniz gerek var mı?
Kızım emekliyo elini bırakıp sabit birkaç sn duruyo bazen o şekilde alkış da yapıyor. Elinden tutup yürütemiyorum hiç istemiyor hep kendi emekleyip varmak istediği yere varıyor.
Benim kızım dolaplardan duvarlardan kanepelerden tutunarak yürüyor gidiyor istediği yere gerektiği yerde pat oturup emekliyor ancak henüz desteksiz adım atamıyoruz. Bırakınca tutunmadan ayakta durup oynuyor müzik eşliğinde. Bu günlerde biraz cesareti arttı gibi bakalım yavaş yavaş adım atmaya başlasa arkası gelir sanırım..
Bende çok yoruluyorum, birde 4 yaşında oğlum var ikisi ile birlikte geçiyor günüm..
Henüz işe başlamadım, bakalım işbaşı yapınca ne olacak bilmiyorum vallahi..
ben elimde normal deterjanla lekeleri çıkarıp öyle makineye atıyorum böyle de zor oluyor yüksek ısı çamaşırlara zarar veriyor güçlü bir deterjan kullansan bebek için uygun olmaz daha mantıklı çözümleri olan varsa bende bekliyorumÇamaşır katliyodum tel.i elime aldım ki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz diye sorayım. Sayfanın akışına takıldım soruyu unuttum. Bugün çok soru sormuş olabilirim hakkınızı helal edin. Sahi lekeler çıkmıyor napicaz? Gerçi ben hala granül sabunla yıkıyorum çamaşırlarını kızımın. O da zor lekeleri çıkarmıyor. Leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?