- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.861
Bultak ,eğitici köpek bide üst üste dizilen halkalardan aldim. Her yeni aldığım oyuncağı eski oyuncaklarının yanına koyuyorum farkindaligini artırmak için inan hemen onu fark ediyorKızlar bi de bisi daha sorucam. Oyuncak alıyor musunuz ne tür şeyler alıyorsunuz. Ya ben bi davul aldım. Bi de işte ust üste dizilen kovaları simitleri falan var, ayıcık, dokun hisset kartı,kitabı, tahta legolari vs. var da artık bakmıyo yuzlerine. Zaten hepsinjn tadina bakip yiyo pek oynadigi yok. Ne tür bişey alayım karar veremedim.
Teşekkürler canım.. Sizinkilerde istediğiniz gibi olur inşallah..çok güzel olmuş canım maşallah. partinizde içinize siner inşallah. eşin de sende çok beceriklisiniz anlaşılan valla biz hiç birini kendimiz yapamayız. bende bi reklamcıya verdim sipariş. o yapacak
Teşekkürler canım..Maşallah canım. Çok güzel olmuşlar. Ben de disbugdayinda hep dışarıdan aldım ama doğum günümüzde kendimiz hazırlıycam herseyini. Çünkü çok masraflı oluyor. Yavaş yavaş hazırlıyım akşamları diyorum. Eşim de baskı alır olur biter. Ben doğum gününde çok fazla kişi çağırmıycam sadece kardeşlerim annem babam. Yeterli olur. Kuzenler arkadaşlar işin içine girdi mi zor oluyor. Evim yetmiyor zaten. Aile için ayrıca yapmam gerekiyor falan.. zaten bu ayna dustu ya çocuğumun üstüne ondan beridir gösterişli bisi yapmaktan çekiniyorum. Bilmiyorum daha 11 kasıma çok var gerçi bugünkü fikrim değişebilir de. Yaşayıp görücez. Sizinkiler gerçekten çok hoşlar ellerinize sağlık.
Oğlum 4 yaşında şimdi, onunda doğumdan sonra 1 yaşına kadar yanında kalmıştım.. Sonra bakıcı bulduk ben işbaşı yapmıştım.. Şimdi yine aynı şekilde kızımda 1 yaşına geldi sayılır ama ben yılbaşına kadar ücretsiz izinim devam edecek.. Sonra yine muhtemelen bakıcı ayarlayıp işbaşı yapıcam..işbaşı yapınca herşey çok çok daha zor olacak o yüzden evdeki günlerinizin tadını bol bol çıkarın.. bizimki bir aydır desteksiz 3-4 adım atıyor ama daha yürümeye başlamadı bu süreç bu kadar uzun mudur onu da merak ediyorum eltimin oğlu dokuz aylıkken yürüdü bizimkiler her seferinde sanki çok geç kalmış yürüyememiş gibi merakla endişeyle soruyorlar daha yürümedimi.. her çocuğun gelişimi farklıdır ama işte insanlara laf anlatamıyorsun
Bizde iki farklı markanın yürüme arkadaşı var arka tekerlerlerinde hızlı gitmesini engelleyici kilitleri mevcut, oğlum ilk kez onlarla yürüdü ve her yürüyüşünde çok mutlu oluyor. Koltuk, duvar, sandalye hepsine tutunarak yürüyor ama yürüme arkadaşı ile de mutlu oluyor biz 3 ay önce almıştık, şimdi alsan 1 aya yürür zaten boşa masraf olacakBen de yurume yardımcısı alsam mı diyorum kızlar? Ne dersiniz gerek var mı?
Kızım emekliyo elini bırakıp sabit birkaç sn duruyo bazen o şekilde alkış da yapıyor. Elinden tutup yürütemiyorum hiç istemiyor hep kendi emekleyip varmak istediği yere varıyor.
Iyiz canim sen nasılsın mira nasilEfira38 nasılsın canım. ertuğrul nasıl
cok saol canim eskisinden iyiyiz atesimiz cok sukur dustu ama ishal basladi tabii istahsiz ve hicccc uyumuyorM mambur nasil oldu Yagmur... ??
Bugun.bende kendim icin goz dr gittim. Gozlerimde surekli yanma batma vardi. Gece kac.kez kalkiyorsun dedibebegim var cok sik kalkiyoruz dedim belli aksamdan kalma gibisin damarlarin kipkirmizi dedi. Vucudun nasil suya ihtiyaci varsa gozunun de neme.ihtiyaci var o sinirda sende gozlerin dinlenmedigi icin dedi.damla yazdi..
Haa bi de ek gidaya gecince toparlar uykusu dedidedim alakasi yok geceli cok oldu yasina geldi ayni.. o.zaman 1 sene daha sabret 2yasindan sonra duzelebilir dedi
Herkes kendi tecrubesinden.sagdan soldan galiba.yarisi gitti yarisi kaldi ama inanmiyorum artik 2 yas kerametine de
Parti malzemelerini de aldim bu arada
Canim gecmis olsun napcaz boyle ya bizde 12.30dan beri ayaktayiz daha 15dak uyudu ...yapisik ikiz gibiyiz ..sizde hemen atlatirsibiz insallah..allah hepimize guc kuvet versinOffff kızlar 4 den bu saate kadar oturuyoruz sanırım hastalandik.ateş yok ama hırıltı var.fizyolojik serum yapınca biraz rahatladı inşallah ilerlemez.benim bu hiper oğlan kasla göz arasında gece gece laptopu yere düşürdü.hata veriyo.sinirlerim zıpladi yine.eli dursa ayağı durmuyo.gecende telin ekranı catlatti öf ki ne offf.o kadarda dikkat ediyorum halbuki
Su anne telefonlarini zaten daha saglam yapsalar .benimde kac defa cami kirildi ,simdide catlak :))gecen kahvalti hazirliyorum ,telde sehpanin ustunde ,iceri geldim sehpaya tutunup kalkmis siritip duruyor ,ara ara tel yok ..en son salonun bir ucundaki cam sehpanin altina firlatmis tabii halini dusunun :))Offff kızlar 4 den bu saate kadar oturuyoruz sanırım hastalandik.ateş yok ama hırıltı var.fizyolojik serum yapınca biraz rahatladı inşallah ilerlemez.benim bu hiper oğlan kasla göz arasında gece gece laptopu yere düşürdü.hata veriyo.sinirlerim zıpladi yine.eli dursa ayağı durmuyo.gecende telin ekranı catlatti öf ki ne offf.o kadarda dikkat ediyorum halbuki
Amin canimCanim gecmis olsun napcaz boyle ya bizde 12.30dan beri ayaktayiz daha 15dak uyudu ...yapisik ikiz gibiyiz ..sizde hemen atlatirsibiz insallah..allah hepimize guc kuvet versin
Canim hiç okuyacak enerji göremiyorum kendimde.ne zaman boş vaktim olsa uyumak istiyorum ne olacak böyle bilmiyorumKizlar tavsiye edeceginiz sosyoloji psikoloji kiataplari varmi?yada okuyup onereceginiz? Bide nurdogan arkis in ben kimim adlı kitabini okudunuzmu?alicam ama malum pahali kitaplar iyi secmem lazim.valla aslinda zaman yok ama okumakta lazim azda olsa okuyorum ,ne yapip edip biraz daga zaman ayirmam lazim ,cocuklar buyuyor kendimizi gelistirmek lazim
Geçmiş olsun cnmOffff kızlar 4 den bu saate kadar oturuyoruz sanırım hastalandik.ateş yok ama hırıltı var.fizyolojik serum yapınca biraz rahatladı inşallah ilerlemez.benim bu hiper oğlan kasla göz arasında gece gece laptopu yere düşürdü.hata veriyo.sinirlerim zıpladi yine.eli dursa ayağı durmuyo.gecende telin ekranı catlatti öf ki ne offf.o kadarda dikkat ediyorum halbuki
Cok gecmis olsun . Bence verilebilinir...Kızlar hafif ateş var çok halsiz yavrum.petidus versemmi acaba?artık yasindalar erken değil demi.kizimda çok kullandım.soğuk alginligini çabuk atlatırdi.şimdi bir çay kaşığı pedifen verdim agrisi olmasın diye.
Saolasin canım.veriyim petidusu.inşallah atlatiriz cabucak.kis geldi hastalıklar başladı.Cok gecmis olsun . Bence verilebilinir...
Yani agrisi oldugunu dusundugum zaman bende pedifen veriyorum hatta dun gece 1 olcek verdim 15 dk 30dk uyandi hep sabaha dek ..
Peditus zaten soguk alginligi icin ver bence.mevsim gecisleri cocuklari mahvetti .gecmis olsun
Evet canım. Biz de 1 haftadır evden çıkmıyoruz. Ona rağmen burnu akıyor 3 gündür geçmedi. Ateş ağrı vs yok şükür. Ama burun full dolu. Hep çekiyorum. 2gundur de dışarı çıkıyoruz ki çivi çiviyi söker.Saolasin canım.veriyim petidusu.inşallah atlatiriz cabucak.kis geldi hastalıklar başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?