2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante elle tuulit birsey yok diye foto atmadim..
Rwnklerimiz mavi -turuncu olacak.. lateks balon aldim... 1yas gri balon aldim. Bunlara helyum bastircaz tabi.
Kaynana dili aldim. Arka fona yazi aldim.. daha ekleme yapacagim da bakalim..

Bu arada yurume yardimcisi bence alma... kendini guvende hissetmeye basladiginda yuruyecektir bence. Gereksiz yer kaplicak maddi olarak da oyle.

Oyuncak kismina gelince bende birsey almiyorum pek. Ilgileri bitiyor kisa sureli o yuzden almayacagim uzun sure birsey...

Leke cikarici olarak da amyway sa8 sprey aldim gecen hafta . Sikip baska islem yapmadan makinaya atiliyor. Pandufuna kan surubundan dokmustu sikip yikarken attim cikarmis.

Bultak ,eğitici köpek bide üst üste dizilen halkalardan aldim. Her yeni aldığım oyuncağı eski oyuncaklarının yanına koyuyorum farkindaligini artırmak için inan hemen onu fark ediyor

çok güzel olmuş canım maşallah. partinizde içinize siner inşallah. eşin de sende çok beceriklisiniz anlaşılan valla biz hiç birini kendimiz yapamayız. bende bi reklamcıya verdim sipariş. o yapacak
Teşekkürler canım.. Sizinkilerde istediğiniz gibi olur inşallah..

Teşekkürler canım..
Eğer imkan varsa elinizden geliyorsa bişeyleri kendiniz hazırlarsanız hem el emeğiniz geçiyor insan yorulsada mutlu oluyor güzel bişeye emek verdiği için..
Bizimde ancak eşimin ailesi abi abla kardeş vs ailecek birde benimkiler aynı şekilde vs. birde yakın bir iki dostumuz var onlar eşiyle gelir o olur ancak..
Nazara filan dikkat etmek gerek, bende çekinirim öyle şeylerden..

Oğlum 4 yaşında şimdi, onunda doğumdan sonra 1 yaşına kadar yanında kalmıştım.. Sonra bakıcı bulduk ben işbaşı yapmıştım.. Şimdi yine aynı şekilde kızımda 1 yaşına geldi sayılır ama ben yılbaşına kadar ücretsiz izinim devam edecek.. Sonra yine muhtemelen bakıcı ayarlayıp işbaşı yapıcam..
Benim oğlumda 1 yaşını geçti sonraki ay yürümüştü.. Dediğin gibi değişiyor, erken yürüyende oluyor daha geç yürüyende, erken emekleyende geç emekleyende oluyor..
Bazen etrafındakilerin dediklerine çok takılmamak gerekiyor.. Geçenlerde facebookda çocuk gelişimi sayfalarının birisinde okumuştum "el-alem denilen bazı kitlelerin her lafına aldırış etmeyin, çocuğunuz sizin çocuğunuz, onu en iyi siz seversiniz kollarsınız büyütürsünüz" vs. gibi bişeydi..

Bizde iki farklı markanın yürüme arkadaşı var arka tekerlerlerinde hızlı gitmesini engelleyici kilitleri mevcut, oğlum ilk kez onlarla yürüdü ve her yürüyüşünde çok mutlu oluyor. Koltuk, duvar, sandalye hepsine tutunarak yürüyor ama yürüme arkadaşı ile de mutlu oluyor biz 3 ay önce almıştık, şimdi alsan 1 aya yürür zaten boşa masraf olacak

Offff kızlar 4 den bu saate kadar oturuyoruz sanırım hastalandik.ateş yok ama hırıltı var.fizyolojik serum yapınca biraz rahatladı inşallah ilerlemez.benim bu hiper oğlan kasla göz arasında gece gece laptopu yere düşürdü.hata veriyo.sinirlerim zıpladi yine.eli dursa ayağı durmuyo. gecende telin ekranı catlatti öf ki ne offf.o kadarda dikkat ediyorum halbuki

Son düzenleme:
cok saol canim eskisinden iyiyiz atesimiz cok sukur dustu ama ishal basladi tabii istahsiz ve hicccc uyumuyor

Canim gecmis olsun napcaz boyle ya bizde 12.30dan beri ayaktayiz daha 15dak uyudu ...yapisik ikiz gibiyiz ..sizde hemen atlatirsibiz insallah..allah hepimize guc kuvet versin

Kizlar tavsiye edeceginiz sosyoloji psikoloji kiataplari varmi?yada okuyup onereceginiz? Bide nurdogan arkis in ben kimim adlı kitabini okudunuzmu?alicam ama malum pahali kitaplar iyi secmem lazim.valla aslinda zaman yok ama okumakta lazim azda olsa okuyorum ,ne yapip edip biraz daga zaman ayirmam lazim ,cocuklar buyuyor kendimizi gelistirmek lazim

Su anne telefonlarini zaten daha saglam yapsalar .benimde kac defa cami kirildi ,simdide catlak :))gecen kahvalti hazirliyorum ,telde sehpanin ustunde ,iceri geldim sehpaya tutunup kalkmis siritip duruyor ,ara ara tel yok ..en son salonun bir ucundaki cam sehpanin altina firlatmis tabii halini dusunun :))

Kızlar ınternetım yoktu bayadr gremıorum mesajlar brıkms en ksa zamanda okuycm . Oglum artık cok daha fazla yaramaz cok yorucu neler yapıyosunuz senemz geldı anneler

Canim hiç okuyacak enerji göremiyorum kendimde.ne zaman boş vaktim olsa uyumak istiyorum ne olacak böyle bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm
Telefon konusuna ben de dikkat ediyorum eline geçirdi mi hiç affetmiyor fırlatıyor. Bi tane kırdık biliyosun. İkinciyi veremem daha ortaya da bırakmıyorum ki uyanmasın.

Kızlar hafif ateş var çok halsiz yavrum.petidus versemmi acaba?artık yasindalar erken değil demi.kizimda çok kullandım.soğuk alginligini çabuk atlatırdi.şimdi bir çay kaşığı pedifen verdim agrisi olmasın diye.

Cok gecmis olsun . Bence verilebilinir...
Yani agrisi oldugunu dusundugum zaman bende pedifen veriyorum hatta dun gece 1 olcek verdim 15 dk 30dk uyandi hep sabaha dek ..
Peditus zaten soguk alginligi icin ver bence.mevsim gecisleri cocuklari mahvetti .gecmis olsun

Saolasin canım.veriyim petidusu.inşallah atlatiriz cabucak.kis geldi hastalıklar başladı.

Saolasin canım.veriyim petidusu.inşallah atlatiriz cabucak.kis geldi hastalıklar başladı.
Evet canım. Biz de 1 haftadır evden çıkmıyoruz. Ona rağmen burnu akıyor 3 gündür geçmedi. Ateş ağrı vs yok şükür. Ama burun full dolu. Hep çekiyorum. 2gundur de dışarı çıkıyoruz ki çivi çiviyi söker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…