- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.881
Havalarda bir soğuk bir sıcak ankarada gündüz sıcak kısa kol bile giyiliyo Aksam gaz yakiyoruz..bir haftadır akşam açıyorum sabaha kadar yanıyoEvet canım. Biz de 1 haftadır evden çıkmıyoruz. Ona rağmen burnu akıyor 3 gündür geçmedi. Ateş ağrı vs yok şükür. Ama burun full dolu. Hep çekiyorum. 2gundur de dışarı çıkıyoruz ki çivi çiviyi söker.
Bende hep uyumak istiyorum ama kiz uyumayinca on dakika uyuyup kalkmasi daha zor oluyor ,cok sinirleniyorum kiziyorum sonrada kendime kiziyorum artik uyumaya calismiycam dedim napayimCanim hiç okuyacak enerji göremiyorum kendimde.ne zaman boş vaktim olsa uyumak istiyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Ben hep pedifen ve calpol verdim cok ishal yapti .atesi yoksa peditus verdigin iyi olmus ,rahatlar yavrum ..simdi nasil oldunuz?Kızlar hafif ateş var çok halsiz yavrum.petidus versemmi acaba?artık yasindalar erken değil demi.kizimda çok kullandım.soğuk alginligini çabuk atlatırdi.şimdi bir çay kaşığı pedifen verdim agrisi olmasın diye.
Uyuyo canım.ateş düştü ama bütün gun halsiz gözümün içine bakıp duruyo.CalPol dense pedifen daha kuvvetli ağrı kesici gibi geliyo.soğuk alg8nligida Peditus ve ibrumin çok iyi.rabbim bebislerimizi hastaliktan korusun insalllahBen hep pedifen ve calpol verdim cok ishal yapti .atesi yoksa peditus verdigin iyi olmus ,rahatlar yavrum ..simdi nasil oldunuz?
İyilesti canim ama atesi ancak bugun dustu ama ishal cok fena ..aksam ustune kadar cok feci halsizdi .uc gundur hep kucagimda mizil mizil evi gezdir diyordu
Amin canim .hasta olunca bakislari yuregini eritiyor insanin ,baygin baygin yardim ister gibi ,canim benim ya insallah hemen atlatirsiniz .boyle boyle buyucekler ,bagisiklik sistemleri gelisiyor ama iste kiyamiyoruz dayanamiyoruzUyuyo canım.ateş düştü ama bütün gun halsiz gözümün içine bakıp duruyo.CalPol dense pedifen daha kuvvetli ağrı kesici gibi geliyo.soğuk alg8nligida Peditus ve ibrumin çok iyi.rabbim bebislerimizi hastaliktan korusun insalllah
İshal zaten en büyük halsizlik yapıyo.karnı agrimistir findigimin..mız mizliga rağmen kucakta olsun geziyo valla.şimdi boyleler büyüyünce daha fena...hastalanmasinlarda gezdirelim bakalım.biraz daha yürümeyi becerselerdi.kucaktan inerlerdi.bizimkinin düşmesi azaldı.İyilesti canim ama atesi ancak bugun dustu ama ishal cok fena ..aksam ustune kadar cok feci halsizdi .uc gundur hep kucagimda mizil mizil evi gezdir diyordu
Maşallah size.sorma canım gece çok fena geçti. Kızım aglayarak uyandi midem agriyo diye oğlan 38.7 oldu ateşi.eşim kizimla ilgilendi sıcak bişeyler hazırladı.bende oğlanı duşa soktum.cayır cayır yanıyodu.dustan sonra rahatladı şimdilik bişey yok şükür.bugunde yükselirse acildeki doktora gitmeyi dusunuyorum.bizimkide hareketlendi dünkü gibi değil.inşallah cikmazNasil oldunuztubaa1 ?bizimki yaramazliklara basladi sukur:))
Kızlar herkese merhaba havalar bi anda değişti tabi kuZular etkilendi hemen herkese gecmis olsun
Kızlar ogluma bi oyuncak aldım bayıldı baya bi ilgisini cekti tabiki benim kontrolümde oynuyor ama parmak becerisi gelişiyor bu sekilde.hani tahta ve kalmi olan mıknatıs ve demir tozlu bi oyuncak varya.kalemi sürrtükce bişeyler ciziliyo alttan bi düğme var sağa sola cekip temizliyosun ondan aldım dün.belki fikir olur dedim sizlerede
Bul tak kovası. Ben de almayı düşünüyorum. Bir de kule alsam diyorum.. Oyuncakları diziyor bazen. Sepetten aldığı oyuncağı evde gezdirip her köşeye bırakmasa.. Toplamaya zorsunuyorum bul tak için :)
Kalem kagıt daha zor tabi bununla etrafta kirlenmiyo bide dısarda falan da oyalanır o bul tak lardan bende almak istiyorum yapamaz diye düsünüyodum ama aklıma soktun onuda alım barıAa iyiymis aklima.gelmemisti.
Eline kagit kalem veriyorum ama onla daha guzel oynar sanirim.
Bendede vardi kucukken hey gidi gunler hey
Bende bi fikir vereyim gecen aldim baya oyalaniyor onla hani ucgen,dortgen vs sekiller var onlarin dogru yerini bulup gecirmesi gerek. Tam anlatamadm simdi adini hatirlamiyorum ama yuvarlak olanlari masallah hemen bulup geciriyor.
Simdilik baya sevdi bakalim.
Ben almıştım o dediğin bultak kovası gibi seyden. Gerçi tam kova denmez benim aldığıma. Bi masa blok üzerinde sekilli delikler var. Benim kiz şekilleri içeri sokacağı yerde herseyde oldugu gibi onları da yiyor. Sahi sizinkiler de hala herşeyi ağzına götürüyor mu?. Ama diğer dediğine ben de bakayım tsk.ler cnm.Kalem kagıt daha zor tabi bununla etrafta kirlenmiyo bide dısarda falan da oyalanır o bul tak lardan bende almak istiyorum yapamaz diye düsünüyodum ama aklıma soktun onuda alım barı
Ev zaten oyuncakcıya döndü
Canım geç gördüm kusura bakma dün misafir vardı bgn deTesekkur ederim.benim de aklima english home gelmisti bugun .. alayim o zaman pamuk ya da yun inceleyeyim. Ikisini de kullanan biri olarak ne onerirsin??
Gerci kalorifet de yanacak kisin ama . Gene de insan muallakta kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?