2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amway sprey kullanıyorum leke kalmıyo
Büyük oplımdan kalanları giydiriyorum zaten
Ona da aynısını kullanmıştım tertemiz kaldırmıştım kıyafetlerni

Dun hic yazamadim canim ya ,hem yagmur nazliydi hemde buyuklerin sinavlari vardi off birara cildiracaktim ,o biryandan soruyor oburki bir yandan :))

İnsallah bugun iyidir hem minnak hem prenses.valla bu hastlik gecti ama balgamli oksuruk var ,hic uyutmadi yavrumu ,onerisi olan varmi ?uyurken falan kusacak gibi oksuruyor

Aynen canim benimkidr herseyiyiyor.bazen biraz vazgeciyor sonra dislrr cikmaya basladimi hopp yine hersey agiza ...dusun yaninda otururken terliklerimizi bile yemeye calisiyor:))

Bul tak lari buyuk kizim 9.ayinda su gibi yapardi ama yagmur hic ilgilenmiyor sanirim ilgi meselesi..

Kalem kagıt daha zor tabi bununla etrafta kirlenmiyo bide dısarda falan da oyalanır o bul tak lardan bende almak istiyorum yapamaz diye düsünüyodum ama aklıma soktun onuda alım barı
Ev zaten oyuncakcıya döndü

Yapar yapar, o yuvarlak olanlari geciriyorlar en kolayiboldugu icin.
+18 ay yaziyordu ama kim takar ayi,yavas yavas alissin :)
Bugun bakicam bende o dedigine bi o eksikti.bizdede aynen

fermante senin mesajn icine yazmisim .
Benimki bul tak kovasi degilde ,bul tak puzzle olanlardan.
Agzina goturuyor hala hem dis kasinmasi,hem aliskanlik kalmasiyla alakali bence

slm kızlar. yoğun bi hafta sonu geçirdik. cumartesi çarsı işlerimiz vardı . doğum gün yaklaşıyor kıyafet fln derken tüm gün dışardaydık. pazar günü de çamaşır yıka as topla. yazlık kaldır kışlık çıkar derken haftasonu nasıl bitti anlamadım.

benim kızım bu ara renkli tellere geçirilmiş ahşap şekiller var ya görmüşşünüzdür onla epey oyalanıyor epey derken 3-5dk :) hala her şeyi ağzına alıyor. dişimiz 6 oldu hala çok kaşınıyor onun için götürüyor ama insan artık bu ağzına alma süreci geçsin istiyor.

Doğum günümüzede kutladık..
Pastalarımızda böyle oldu..
Bizim kız kendisi adım atmalara başladı inşallah..

Eklentiler

• dg_01.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
  • dg_02.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 78
  • dg_03.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 76
Geçmiş olsun canım.bizim kızlar da ikiside bronsitti yeni iyilestiler sayılır en son hafif burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. Sanki yeniden agirlasacaklarmis gibi geldi. Buhar makinası olmadığı için evde odalarında iki gece cayciyla su kaynattim buhar olsun diye, soğanı merdaneyle ezip iyice dorde bölüp koydum bide coldmix damlattim yakalarına iyi geldi. Buyukte sizin gibi kusana kadar oksuruyor du yanımda küçük kovayla dolaşıyorum artık:)

Canım geç gördüm kusura bakma dün misafir vardı bgn de
Benim oğlanlar sıcağı sevmezler o sebeple ince oldukları için ikisi de güzel
Almışken yün al derin
Cok sagol bende dun yün olani aldim.. sitesinde pamuklu kalmamis diye.
Sevindim yun al deyince. Yunun altina ince battaniye atsam yeter sanirim dimi? Bizim henuz kalorifer petekleri acilmadi merkezi.
Kalorifer yansa tek onu orterim aslinda da kararsiz kaldim

İyiyiz canım şükür.balgam bizdede var.burun akintisi var.uyumadan burnunu fizyolojikle açıyorum.bizim sınavlarda haftaya.bu hafta daha yoğun gececek.

Bul tak kovası. Ben de almayı düşünüyorum. Bir de kule alsam diyorum.. Oyuncakları diziyor bazen. Sepetten aldığı oyuncağı evde gezdirip her köşeye bırakmasa.. Toplamaya zorsunuyorum bul tak için :)
Kuleler den abladan kalma vardı bizim gerçekten güzel.oynadi alabilirsin bence. Kah dizip kule yaptı kah icuce koyup cingirak gibi salladi.

Valla hala aynı benimkide herseyi agzına sokuyo ama işin ilginci eline muz veriyorum kalem gibi halıya sürtüyo kalem veriyorum agzına sokuyo bi kafa karısıklıgı var ama çözemedim

Sizede gecmis olsun canim ,ya oksuruk cok fena ,uyusa toparlayip duzelecek ama birakmiyor uyusun..bende buhari deneyeyim gecen yil cok ise yaramisti ,bu yil unuttum ,saol canim deneyeyim bende

İyiyiz canım şükür.balgam bizdede var.burun akintisi var.uyumadan burnunu fizyolojikle açıyorum.bizim sınavlarda haftaya.bu hafta daha yoğun gececek.
Tekrar gelmis gecmis olsun canim bende fizyolojik yapayum bari belki rahatlatir ...sabah oglanin deneme sinavi vardi ,birazdan kizin deneme sinavi var:))bizim evde trafik felaket hepsinjn okul ,etud zamanlari farkli ..oglan sinavdan geldi ,hastayim dedi .ev kalabalik olunca sirayla hasta oluyoruz ..son hasta olan bitince hooppp ilk iyilesrn yeniden hasta:))akillara zarar valla ...
İnsallah senin prenseste sinavlari iyi olur ,cok hirsli kadin degilim ama bunca yorgunluklarin karsiligini almak cok guzel oluyor ..oglan 100 sorudan 10yanlis yapmis .cok mutlu oldum valla bilgisayardan zor kaldiriyordum bir zamanlar

Aycnm ben okurken yporuluyorum ya. Eşinin işleri çok mu yoğun bari büyükleri biraz paylaşsanız. oğlunu da tebrik ederim. daha da iyi olur inşallah

Süper canım 10 yanlış gayet iyi.bakalım bizimki napicak.deneme değilde yazılı ve test şeklinde olucak.canım emeklerinin karsiligini alıyorsun.kolaymi çok zor.gece yatağa girdiğim an küt diye gidiyorum.o kadar yoruluyorumki...eminim kizinda başarılı olacak.çocuk ne kadar zeki olursa olsun Anne desteği şart.kesinlikle ilgilenmek gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…