- 24 Mart 2013
- 831
- 361
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.901
Amway sprey kullanıyorum leke kalmıyoÇamaşır katliyodum tel.i elime aldım ki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz diye sorayım. Sayfanın akışına takıldım soruyu unuttum. Bugün çok soru sormuş olabilirim hakkınızı helal edin. Sahi lekeler çıkmıyor napicaz? Gerçi ben hala granül sabunla yıkıyorum çamaşırlarını kızımın. O da zor lekeleri çıkarmıyor. Leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz hanımlar?
Dun hic yazamadim canim ya ,hem yagmur nazliydi hemde buyuklerin sinavlari vardi off birara cildiracaktim ,o biryandan soruyor oburki bir yandan :))Maşallah size.sorma canım gece çok fena geçti. Kızım aglayarak uyandi midem agriyo diye oğlan 38.7 oldu ateşi.eşim kizimla ilgilendi sıcak bişeyler hazırladı.bende oğlanı duşa soktum.cayır cayır yanıyodu.dustan sonra rahatladı şimdilik bişey yok şükür.bugunde yükselirse acildeki doktora gitmeyi dusunuyorum.bizimkide hareketlendi dünkü gibi değil.inşallah cikmaz
Aynen canim benimkidr herseyiyiyor.bazen biraz vazgeciyor sonra dislrr cikmaya basladimi hopp yine hersey agiza ...dusun yaninda otururken terliklerimizi bile yemeye calisiyor:))Ben almıştım o dediğin bultak kovası gibi seyden. Gerçi tam kova denmez benim aldığıma. Bi masa blok üzerinde sekilli delikler var. Benim kiz şekilleri içeri sokacağı yerde herseyde oldugu gibi onları da yiyor. Sahi sizinkiler de hala herşeyi ağzına götürüyor mu?. Ama diğer dediğine ben de bakayım tsk.ler cnm.
Kalem kagıt daha zor tabi bununla etrafta kirlenmiyo bide dısarda falan da oyalanır o bul tak lardan bende almak istiyorum yapamaz diye düsünüyodum ama aklıma soktun onuda alım barı
Ev zaten oyuncakcıya döndü
Ben almıştım o dediğin bultak kovası gibi seyden. Gerçi tam kova denmez benim aldığıma. Bi masa blok üzerinde sekilli delikler var. Benim kiz şekilleri içeri sokacağı yerde herseyde oldugu gibi onları da yiyor. Sahi sizinkiler de hala herşeyi ağzına götürüyor mu?. Ama diğer dediğine ben de bakayım tsk.le
Benimki bundan, agzina goturuyor evet bence hem hala disleri kasiniyor hemde aliskanlik kaliyor o huylari
Hala herseyi ogrenme asamasindalar,illa.bi tadina bakmalilar :)
Tekrar selam kızlar..
Babişimiz işten geldi ve perdemize harflerimizden oluşan doğum günü süslerimizide çıkartmış getirdi, astık birlikte..
Birde bugün gündüz oğlumla ve kızımla (yardımcımı oldular ortalığımı dağıttılar anlamadım ama neyse) pipetlerimize , çubuklara vs. etiketlerimizi yapıştırdık..
Bunları kendimiz hazırlayıp çıkarttık, perdedeki harf ve süsler kalın kağıda bastık, küçük etiketlerimizide geçen yıl ki gibi normal kağıda çıkartıp yapıştırıcı ile yapıştırmak yerine direk yapışkanlı kağıda basıp kesip yaptık daha kolay ve daha güzel oldu..
Pastalarımızında bugün siparişini verdik.. Cumartesi günü akşam gelicek..
Whatsapp'dan davetiyemizi paylaştık, tabi sadece öyle olmaz davetiyeyide kalın kağıda bastık elimizde de mevcut, öylede verdiklerimiz var..
:)
Geçmiş olsun canım.bizim kızlar da ikiside bronsitti yeni iyilestiler sayılır en son hafif burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. Sanki yeniden agirlasacaklarmis gibi geldi. Buhar makinası olmadığı için evde odalarında iki gece cayciyla su kaynattim buhar olsun diye, soğanı merdaneyle ezip iyice dorde bölüp koydum bide coldmix damlattim yakalarına iyi geldi. Buyukte sizin gibi kusana kadar oksuruyor du yanımda küçük kovayla dolaşıyorum artık:)Dun hic yazamadim canim ya ,hem yagmur nazliydi hemde buyuklerin sinavlari vardi off birara cildiracaktim ,o biryandan soruyor oburki bir yandan :))
İnsallah bugun iyidir hem minnak hem prenses.valla bu hastlik gecti ama balgamli oksuruk var ,hic uyutmadi yavrumu ,onerisi olan varmi ?uyurken falan kusacak gibi oksuruyor
Cok sagol bende dun yün olani aldim.. sitesinde pamuklu kalmamis diye.Canım geç gördüm kusura bakma dün misafir vardı bgn de
Benim oğlanlar sıcağı sevmezler o sebeple ince oldukları için ikisi de güzel
Almışken yün al derin
Hayırlı olsun yeni yaslariniZ. Pastalarınız da çok güzel görünüyor:)0Doğum günümüzede kutladık..
Pastalarımızda böyle oldu..
Bizim kız kendisi adım atmalara başladı inşallah..
İyiyiz canım şükür.balgam bizdede var.burun akintisi var.uyumadan burnunu fizyolojikle açıyorum.bizim sınavlarda haftaya.bu hafta daha yoğun gececek.Dun hic yazamadim canim ya ,hem yagmur nazliydi hemde buyuklerin sinavlari vardi off birara cildiracaktim ,o biryandan soruyor oburki bir yandan :))
İnsallah bugun iyidir hem minnak hem prenses.valla bu hastlik gecti ama balgamli oksuruk var ,hic uyutmadi yavrumu ,onerisi olan varmi ?uyurken falan kusacak gibi oksuruyor
Kuleler den abladan kalma vardı bizim gerçekten güzel.oynadi alabilirsin bence. Kah dizip kule yaptı kah icuce koyup cingirak gibi salladi.Bul tak kovası. Ben de almayı düşünüyorum. Bir de kule alsam diyorum.. Oyuncakları diziyor bazen. Sepetten aldığı oyuncağı evde gezdirip her köşeye bırakmasa.. Toplamaya zorsunuyorum bul tak için :)
Valla hala aynı benimkide herseyi agzına sokuyo ama işin ilginci eline muz veriyorum kalem gibi halıya sürtüyo kalem veriyorum agzına sokuyo bi kafa karısıklıgı var ama çözemedimBen almıştım o dediğin bultak kovası gibi seyden. Gerçi tam kova denmez benim aldığıma. Bi masa blok üzerinde sekilli delikler var. Benim kiz şekilleri içeri sokacağı yerde herseyde oldugu gibi onları da yiyor. Sahi sizinkiler de hala herşeyi ağzına götürüyor mu?. Ama diğer dediğine ben de bakayım tsk.ler cnm.
Sizede gecmis olsun canim ,ya oksuruk cok fena ,uyusa toparlayip duzelecek ama birakmiyor uyusun..bende buhari deneyeyim gecen yil cok ise yaramisti ,bu yil unuttum ,saol canim deneyeyim bendeGeçmiş olsun canım.bizim kızlar da ikiside bronsitti yeni iyilestiler sayılır en son hafif burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. Sanki yeniden agirlasacaklarmis gibi geldi. Buhar makinası olmadığı için evde odalarında iki gece cayciyla su kaynattim buhar olsun diye, soğanı merdaneyle ezip iyice dorde bölüp koydum bide coldmix damlattim yakalarına iyi geldi. Buyukte sizin gibi kusana kadar oksuruyor du yanımda küçük kovayla dolaşıyorum artık:)
Tekrar gelmis gecmis olsun canim bende fizyolojik yapayum bari belki rahatlatir ...sabah oglanin deneme sinavi vardi ,birazdan kizin deneme sinavi var:))bizim evde trafik felaket hepsinjn okul ,etud zamanlari farkli ..oglan sinavdan geldi ,hastayim dedi .ev kalabalik olunca sirayla hasta oluyoruz ..son hasta olan bitince hooppp ilk iyilesrn yeniden hasta:))akillara zarar valla ...İyiyiz canım şükür.balgam bizdede var.burun akintisi var.uyumadan burnunu fizyolojikle açıyorum.bizim sınavlarda haftaya.bu hafta daha yoğun gececek.
Tekrar gelmis gecmis olsun canim bende fizyolojik yapayum bari belki rahatlatir ...sabah oglanin deneme sinavi vardi ,birazdan kizin deneme sinavi var:))bizim evde trafik felaket hepsinjn okul ,etud zamanlari farkli ..oglan sinavdan geldi ,hastayim dedi .ev kalabalik olunca sirayla hasta oluyoruz ..son hasta olan bitince hooppp ilk iyilesrn yeniden hasta:))akillara zarar valla ...
İnsallah senin prenseste sinavlari iyi olur ,cok hirsli kadin degilim ama bunca yorgunluklarin karsiligini almak cok guzel oluyor ..oglan 100 sorudan 10yanlis yapmis .cok mutlu oldum valla bilgisayardan zor kaldiriyordum bir zamanlar
Süper canım 10 yanlış gayet iyi.bakalım bizimki napicak.deneme değilde yazılı ve test şeklinde olucak.canım emeklerinin karsiligini alıyorsun.kolaymi çok zor.gece yatağa girdiğim an küt diye gidiyorum.o kadar yoruluyorumki...eminim kizinda başarılı olacak.çocuk ne kadar zeki olursa olsun Anne desteği şart.kesinlikle ilgilenmek gerekiyoTekrar gelmis gecmis olsun canim bende fizyolojik yapayum bari belki rahatlatir ...sabah oglanin deneme sinavi vardi ,birazdan kizin deneme sinavi var:))bizim evde trafik felaket hepsinjn okul ,etud zamanlari farkli ..oglan sinavdan geldi ,hastayim dedi .ev kalabalik olunca sirayla hasta oluyoruz ..son hasta olan bitince hooppp ilk iyilesrn yeniden hasta:))akillara zarar valla ...
İnsallah senin prenseste sinavlari iyi olur ,cok hirsli kadin degilim ama bunca yorgunluklarin karsiligini almak cok guzel oluyor ..oglan 100 sorudan 10yanlis yapmis .cok mutlu oldum valla bilgisayardan zor kaldiriyordum bir zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?