- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.921
Cok saol canim amin insallah .Esimin isi yogun ve yorucu ,insaat isinde hem ekip toplama hem yetmiyor daha cok kazanayim diye kendi calisiyor ,cok yoruluyor .onceden annemle babam yardim ederdi ,simdi annem bel fitigi old babam tekrar etutde ogretmenlige basladi yani kaldim tek basima:))Aycnm ben okurken yporuluyorum ya. Eşinin işleri çok mu yoğun bari büyükleri biraz paylaşsanız. oğlunu da tebrik ederim. daha da iyi olur inşallah
İnsallah sizde emeklerinizin karsiligini alirsiniz hem senin yorgunlugun bir nebzr azalir hemde prenses mutlu olur ,motive olur...anne destegi olmazsa ,cocuk soracagi seylerde bir an takiliyor ve soguyor cunku zaten cocuklar daha calistirmasi cok zor oluyorSüper canım 10 yanlış gayet iyi.bakalım bizimki napicak.deneme değilde yazılı ve test şeklinde olucak.canım emeklerinin karsiligini alıyorsun.kolaymi çok zor.gece yatağa girdiğim an küt diye gidiyorum.o kadar yoruluyorumki...eminim kizinda başarılı olacak.çocuk ne kadar zeki olursa olsun Anne desteği şart.kesinlikle ilgilenmek gerekiyo
Neredyse 4.ayndan berı anne dıo takı bu aya kadar hep anne dedı son bı haftadr uzun mırıldanıo oda baba dede ha bde ısıne gelrse mama dedgı oluoBenim oğlan sürekli ıııı diyo..anlamlı tek bi kelime yok..sizlerin nasıl. .?
Ne güzel oyuncaklar la oynuyo bizimki yüzüne bakmiyo kovalamaca saklanbac oynasın dolap döksunKizlar şok a evcilik oyuncagi gelmis ,bartak ,tabak gibi ..ben aldim cok sevdi sadece tepsi olayini cozemedi ,tepsinin ustune oturup oyle cay iciyor:))
Tulum giyiyorsa gerek yok nevresime geçir kullanCok sagol bende dun yün olani aldim.. sitesinde pamuklu kalmamis diye.
Sevindim yun al deyince. Yunun altina ince battaniye atsam yeter sanirim dimi? Bizim henuz kalorifer petekleri acilmadi merkezi.
Kalorifer yansa tek onu orterim aslinda da kararsiz kaldim
Bizimkide oynamiyordu ,simdi yeni yeni basladi ..aman uc bes dakka bile kardir ,totomuz azcik yer gorsun :))Ne güzel oyuncaklar la oynuyo bizimki yüzüne bakmiyo kovalamaca saklanbac oynasın dolap döksun
BiZimki acıkınca mama diyo.emziğine mam diyo baba diyo enne ve enenne diyo.anne ve annene yanıBenim oğlan sürekli ıııı diyo..anlamlı tek bi kelime yok..sizlerin nasıl. .?
Canım ben doktorumla konusmustum bu durumu bizimkide vuruyodu doktor yapmasını istemediğiniz hareketlere duyarsız kalın dedi.cünkü biz tepki verdikçe daha cok yaparmıs.ben oyle yapıyorum ve vurmuyor artık.Kızlar ya benim cadı bu ara çok agresif istediğini vermeyince kendini fln atıyor geriye. hayırı öğrendi kendi de diyo ama bi görseniz nasıl ağlıyor. mesela benim kucağımdan gitmek istemiyo biri almaya çalışsa itiyor fln. büyüdükçe artar diye korkuyorum. nasıl tepki vermeliyim. bazen o kadar tatlı oluyoki gülüyoruz ama çabuk toparlıyorum. hayır die sert söylüyorum. ama üzülüyorum da kızıyorum diye.
Canım ben doktorumla konusmustum bu durumu bizimkide vuruyodu doktor yapmasını istemediğiniz hareketlere duyarsız kalın dedi.cünkü biz tepki verdikçe daha cok yaparmıs.ben oyle yapıyorum ve vurmuyor artık.
Kızlar ya benim cadı bu ara çok agresif istediğini vermeyince kendini fln atıyor geriye. hayırı öğrendi kendi de diyo ama bi görseniz nasıl ağlıyor. mesela benim kucağımdan gitmek istemiyo biri almaya çalışsa itiyor fln. büyüdükçe artar diye korkuyorum. nasıl tepki vermeliyim. bazen o kadar tatlı oluyoki gülüyoruz ama çabuk toparlıyorum. hayır die sert söylüyorum. ama üzülüyorum da kızıyorum diye.
Ertuğrul da çığlık atiyo sürekli istedi olana kadar bnde ondan nasıl vazgectiricem bilmiyorum kayıtsız kalım diorum olmuyo Hayır dedikçe daha çok bagiriyor ağlayarak istediğini yaptıran çocuklara döndük çığlık cigliga surekliCanım ben doktorumla konusmustum bu durumu bizimkide vuruyodu doktor yapmasını istemediğiniz hareketlere duyarsız kalın dedi.cünkü biz tepki verdikçe daha cok yaparmıs.ben oyle yapıyorum ve vurmuyor artık.
Ertuğrul da çığlık atiyo sürekli istedi olana kadar bnde ondan nasıl vazgectiricem bilmiyorum kayıtsız kalım diorum olmuyo Hayır dedikçe daha çok bagiriyor ağlayarak istediğini yaptıran çocuklara döndük çığlık cigliga surekli
Hic tulum giydirmedim . Almadim da . Sagol bilgileri icin tsk ederimTulum giyiyorsa gerek yok nevresime geçir kullan
Ama tulum yoksa ya da gece serin oluyırsa oda ben şöyle yapıyorum: mermerşahiden ince batabiyeyi örtüm sarmasını sağlıyorum üstüne göğsüne gelecek kadar çekerek yorganı bırakıyorum
Bir ara Kerem de oyleydi. Gormezden gelme teknigini uyguladim ya da o.an ilgisini baska seye yonlendirdim artik yapmiyor.Ertuğrul da çığlık atiyo sürekli istedi olana kadar bnde ondan nasıl vazgectiricem bilmiyorum kayıtsız kalım diorum olmuyo Hayır dedikçe daha çok bagiriyor ağlayarak istediğini yaptıran çocuklara döndük çığlık cigliga surekli
Valla cnm bir söyle bin cvp veriyor el kadar sıpa. bu tarz hareketler biraz daha büyünce olması gerekmiyor muydu bizimkiler çok erken değil mi ya
Minik ergenler le napcaz bilmiyorum ins bizimkide çabuk unutur çığlık olayınıBir ara Kerem de oyleydi. Gormezden gelme teknigini uyguladim ya da o.an ilgisini baska seye yonlendirdim artik yapmiyor.
Hayir dedikce inadina yapiyordu benimki.
Cidden ergenlerMinik ergenler le napcaz bilmiyorum ins bizimkide çabuk unutur çığlık olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?