2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
G GCA bizimde 2 kez atlatti o istedigi olmayinca kendini yere atma olayini.
Hayir desekte yapiyordu,sonra pek dikkat etmedik simdi.birakti yine o huyunu.
Ya geri ya ileri atiyordu kendini ne inatlar kecisi onlar

oglusum geliyo canim aldim o kalemli miknatisli tahtadan. Sen almistin diimi yanlis etiket yapmadim.umarim.

Eskilere gore gelismisler baya ya, saati var ,baskilari var baya guzel.
Insallah oyalanir bari

Evet canım ben almıstım güle güle kullanın kuzun aman kalemine dikkat et ama gözüne falan sokmasın allah korusun inşallah sever

Canım üstünü açmıyor mu kerem? Uyku tulumu da giydiroyomisun içine? Kullanmadım yazmışsın sonradan gördüm. Ben tek tulumba yatırıyorum. Üstüne bisi örtünme daha çok uyaniyo
Sanki az uyaniyo muş gibi..

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar. ya bu ara canım sıkkın. süt iznim 9 kasımda bitiyor. sonra 6 da çıkmaya başlıcam. arabayla işe gelirsem 6,20 geçe , servise binersem 6,45 gibi evde oluyorum. kızımla geçireceğim vakit çok azalmış olacak ya. valla şimdi bile burnumda tütüyo. nasıl alışacaksak yeni saatlerimize

Günaydın..
Allah kolaylık versin..
Ben henüz ücretsiz izindeyim, Ocak ayının 20si gibi bitecek, uzatmam artık daha, oğlumla daha kısa kalmıştım şimdi kızımla 1 yaşınıda 2 ay kadar geçirmiş oluyorum, ben sabah en geç 7de çıkıp akşamda dönüşüm 19 ancak olacak.. Gözümde büyüyor..

Son düzenleme:
Cok sık kalktigi icin acma firsati kalmiyor.
Uyku tulumu cok secenek var.
Hangisi alinmali napilmali bilmiyorum cok kararsizim cidden.
Sen ne aldin?
Bana bu konuda foto link atar misiniz tulumlarinizin?
Kollari acikta olan gordum mantikli gelmedi bana acikcasi.

Valla cnm sen ilkinden tecrübelisin ama cidden zor bu kadar uzun çalışma saatleri ya

http://www.ikincielim.com/iel/Resim?Resimno=966620

benimki bunun aynısı cnm C&A marka içine ince penye pijama giydirip bunun içine yatırıyorum. ilk önce çok ağladı hareketini kısıtladı. sonra bununla da yatakta tur atmayı başardı. yine de arıza çıkardığı oluyo. aynı cinsın ayaklısını almada fayda var. ben bunun üstüne bişey örtmüyorum şimdilik

Bu çok sık uyanmaları ne olacak bilmiyorum artık bir yaşına giriyorlar düzene girmesi lazım diyor herkes ama yok bizimkilerde mi bir tuhaflık var anlamadım ki
Gece beslenmesini de kesemiyorum böyle olunca çünkü sadece memede tekrar dalıyor uykuya
Çok emdiği de yok zaten öylesine çekiyor sırf alışkanlık olduğu için uyanıyor

Tesekkur ederimm.
Bende ayakli alaym diyorm ama karasizim. Kaloriferler yaninca gerek kalmaz gibi geliyor ama incelemekte fayda var

Reactions: GCA
Bu kadar olur yaa..
Seni etiketleyecektim uzun suredir gorunmuyorsun diye. Aklimdan gectin bugun.
Uykularina umit yok . Belki memeyi birakinca olur. Boyle uyku sorunu olan arkadasimda oyle olmus. Memeyi birakti 18aylikken. Uykulari uzadi dedi.
Tabi dis donemleri de etken ama bizimkiler acliktan degil tamamen muptelaliktan...

Umarim bizlerin de duzene girer. 2 yasinda. Ama ona bile umidim kalmadi.
Uyku tum gunun kalitesini cok etkiliyor ..

uyku nedir unuttuk inanin oyle ozledimki ,bazen uumuyor uzaniyorum yataga yanina,boyle guzel bir his olamaz ya sadece bir gece uykuya bile raziyim

evet meme yada biberinu birakinca duzene giriyor ,buyuklerden biliyorum ..ben birakmayi cok uzun sure denedim ama ne mumkun ...

ne guzel bunun icinde uyuyor ,ben battaniye yada yorganini orttummu bagariyor valla bunun gibi tulumlara cok ozendim ama giydirsem gece apartmani basima yikar cadi:))

Selam caaanim kasim anneleri ne cok özledim burayi ben ya ,girip okuyamiyorum bile sanki kendimi en yakin dostlarimdan ayrilmis gibi hissediyorum Oysa hamilelikte ne kadar cok sey paylastik birlikte gece yarilari uyku tutmayinca yazisirdir hani.Bilmem beni hatirlayanlar var midir aranizda ? Venim hatirladiklarim devam ediyor mu yazmaya onu da bilmiyorum ya Neyse herkese benden selam,sizleri seviyorum dostlar

Bugun bizim dogum gunumuzdu kizlar
Rabbime binlerce kere sukur bugunlere geldik, buyuduler ya gercekten ,zaman su gibi gecti .

Gecen sene bu saatlerde yavrum daha 2-3saatlik bebeymis
6 kasim annesi olmayi beklerken,erkenden gelip ekim annesi yapti beni kuzum :)
Rabbim onlari tuum kotuluk ve kotu insanlardan korusun,saglik ve cok huzur versin insallah .
pek bi duygusalim bugun.
Simdi.neler neler yazasim var ama aglarim :)

Cok sukur dogum gunu kutlamasi iyi gecti, kafede yaptik. Aglamadi diyebilirim,gulucukler.bile sacti pasta uflerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…