- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.961
Canim nice güzel yillariniz olsun...maşallah sizeBugun bizim dogum gunumuzdu kizlar
Rabbime binlerce kere sukur bugunlere geldik, buyuduler ya gercekten ,zaman su gibi gecti .
Gecen sene bu saatlerde yavrum daha 2-3saatlik bebeymis
6 kasim annesi olmayi beklerken,erkenden gelip ekim annesi yapti beni kuzum :)
Rabbim onlari tuum kotuluk ve kotu insanlardan korusun,saglik ve cok huzur versin insallah .
pek bi duygusalim bugun.
Simdi.neler neler yazasim var ama aglarim :)
Cok sukur dogum gunu kutlamasi iyi gecti, kafede yaptik. Aglamadi diyebilirim,gulucukler.bile sacti pasta uflerken.
Canim nice güzel yillariniz olsun...maşallah sizebizimde yaklaştı 10 kasımda dogum gunumuz.hafta içine denk geliyo bu yüzden hafta sonu yapıcaz galiba.darısı bizlere....
Bugun bizim dogum gunumuzdu kizlar
Rabbime binlerce kere sukur bugunlere geldik, buyuduler ya gercekten ,zaman su gibi gecti .
Rabbim onlari tuum kotuluk ve kotu insanlardan korusun,saglik ve cok huzur versin insallah .
pek bi duygusalim bugun.
Cok sukur dogum gunu kutlamasi iyi gecti, kafede yaptik. Aglamadi diyebilirim,gulucukler.bile sacti pasta uflerken.
masallah annesi nice mutlu ,huzurlu ,gulucuk dolu yillara ...rabbim sizinle bir buyuyup ,yaslanacagi saglikli omurler versinBugun bizim dogum gunumuzdu kizlar
pek bi duygusalim bugun.
Hangi ilaci verfin cnmkizlar kizimin balgamli oksurugu vardi ya ,ihlamur ,tarcin cayi icirdim uc gundir banamisin demedi .artik gece dayanamadim ,balgam sokturucu verdim ...ilaci hic sevmem aslada icirmezdim ama perisan oldu yavrucak ..valla otlara olan inancim cok azaldi ,simdiye kadar hic yararini goremedim ,ilaci verdigim gibi sabahina oksuruk kalmadi .hani kendim icsem psikolojik diyecegm:))
kizlar kizimin balgamli oksurugu vardi ya ,ihlamur ,tarcin cayi icirdim uc gundir banamisin demedi .artik gece dayanamadim ,balgam sokturucu verdim ...ilaci hic sevmem aslada icirmezdim ama perisan oldu yavrucak ..valla otlara olan inancim cok azaldi ,simdiye kadar hic yararini goremedim ,ilaci verdigim gibi sabahina oksuruk kalmadi .hani kendim icsem psikolojik diyecegm:))
tutkku masallah Rabbim.hayirli omurler versin..
Bizimkine de az kaldi . Benim de duygularim karman corman. Gozlerim doluyor surekli
Evet o endiseler o heyecanlar...aynı şekildeyim canm. geçen sene 24 ekimde doğum iznine ayrılmıştım. ne kadar mutlu, ne kadar , tombik ve de ne kadar endişeliydim. evin son hazırlıkları. normal mi sezaryen mi olacak merakı. hem hemen doğsun istiyordum hemde onun tekmelerini sonsuza kadar içinde hissetmek. içimde atan kalp... 1 sene geçti insan inanamıyor...
Canım bana yengem almış hem den. Onu giydirip üstüne penye battaniye atıyorum ama pek durduruyor. Biz de çok sık kalkiyoruz biliyosun. Resim atican sana.Cok sık kalktigi icin acma firsati kalmiyor.
Uyku tulumu cok secenek var.
Hangisi alinmali napilmali bilmiyorum cok kararsizim cidden.
Sen ne aldin?
Bana bu konuda foto link atar misiniz tulumlarinizin?
Kollari acikta olan gordum mantikli gelmedi bana acikcasi.
Diğer çocuklarımda bir süre kullandım. İçindeki jeller çıkıyordu benim de. Evy baby kullanıyorum şimdiki oğluma. İshal olmadıkça çıkmıyor.Kızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
bricanyl canim ben buyuk cocuklarimdada bunu kullanmistimHangi ilaci verfin cnm
saolasin canim .bende bricanyl verdim ,senin dediginde o sanirim.yan etkisi en az olan ilac diyerek verdi .ben buyukler 12-13 yasinda ,bizim doktor onlara bile ilac vermiyor ...e biryerleri agriyinca diyorum,verme agri esigi yukselsin,vucutlari savassin ,hem yararindan cok zarari var diyor .hele peditusla ,aferine gicik oluyor:))ama ben artik dayanamayip veriyorum :)Cnm geçmiş olsun öncelikle. bizim doktorumuz ilaç konusunda çok temkinli. peditusu bile 1 yaş öncesi vermemek için elinden geleni yaptı. bi tek bricalin i yani balgam söktürücüde gayet rahat davrandı. 5 gün sabah akşam yarım ölçek kullanabilirsin dedi cidden faydası oluyor o ilacın. tabi bu arada bol su içirmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?