2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim nice güzel yillariniz olsun...maşallah sizebizimde yaklaştı 10 kasımda dogum gunumuz.hafta içine denk geliyo bu yüzden hafta sonu yapıcaz galiba.darısı bizlere....

Canim nice güzel yillariniz olsun...maşallah sizebizimde yaklaştı 10 kasımda dogum gunumuz.hafta içine denk geliyo bu yüzden hafta sonu yapıcaz galiba.darısı bizlere....

Amin insallah canim.
Ben ayni gun olsun istedim ya daha anlamli oluyor. Okul oldugu icin aksam yaptik kutlamayi,kimi vardiyasini dehisyirdi kimi isten erken cikti ama olsun degdi :)

oy kuzum benim iyiki doğmuşş. sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket içinde geçsin ömrü inşallah. daha nice kutlamalar yapasınız annesii

masallah annesi nice mutlu ,huzurlu ,gulucuk dolu yillara ...rabbim sizinle bir buyuyup ,yaslanacagi saglikli omurler versin

kizlar kizimin balgamli oksurugu vardi ya ,ihlamur ,tarcin cayi icirdim uc gundir banamisin demedi .artik gece dayanamadim ,balgam sokturucu verdim ...ilaci hic sevmem aslada icirmezdim ama perisan oldu yavrucak ..valla otlara olan inancim cok azaldi ,simdiye kadar hic yararini goremedim ,ilaci verdigim gibi sabahina oksuruk kalmadi .hani kendim icsem psikolojik diyecegm:))

Hangi ilaci verfin cnm

Cnm geçmiş olsun öncelikle. bizim doktorumuz ilaç konusunda çok temkinli. peditusu bile 1 yaş öncesi vermemek için elinden geleni yaptı. bi tek bricalin i yani balgam söktürücüde gayet rahat davrandı. 5 gün sabah akşam yarım ölçek kullanabilirsin dedi cidden faydası oluyor o ilacın. tabi bu arada bol su içirmek gerek

tutkku masallah Rabbim.hayirli omurler versin..
Bizimkine de az kaldi . Benim de duygularim karman corman. Gozlerim doluyor surekli

aynı şekildeyim canm. geçen sene 24 ekimde doğum iznine ayrılmıştım. ne kadar mutlu, ne kadar , tombik ve de ne kadar endişeliydim. evin son hazırlıkları. normal mi sezaryen mi olacak merakı. hem hemen doğsun istiyordum hemde onun tekmelerini sonsuza kadar içinde hissetmek. içimde atan kalp... 1 sene geçti insan inanamıyor...

Evden çıkmayan bebegı nasıl hasta ettim bravo..bize Dr zirtek verdi..Grip ilaçlarnı 3 yaş öncesi için önermiyo. .zirtek balgam i atmada yardimciymis. .hem uyku verdi rahatladi çocuk..ottan çöpten umut beklemeyin zaten..yazık bebeklere..bilime güvenelim..

Dogum gunu konsepti olarak açık hava çok popüler. .pinterest te bakın bence..Orman da sonbahar yapraklarinin arasında. .ben öyle yapacağım hasta olmazsak o zamana...anneanne babaanne ve biz. ..o kadar...5 6 balon şirin bi pasta ...ve doğa. ..

Evet o endiseler o heyecanlar...
Foto albumu hazirladim Kereme. Benim hamileligimden baslayip onun d.gunu dahil fotolari da olacak.
Allahim her aeferinde agliyorm bakarken. Ruya gibi geldi gecti. Esimle hastaneye giderken asansorde cekmistim aon gobwkli fotomu mesela bir garip oluyorum baktikca gecenin 1 i valiz yanimizda esimin yuzu kirec gibi .. galiba geliyor cok.sancim var deyip dus alip.ciktigim ruya gibi.
Allahim isteyen herkese nasip etsin ebeveyn olmayi. Cok.ozelmis

M mambur henüz alınmadı dikişler. Eşim sünnet de yaptığı için eriyen iplikle dikmiş almak gerekmesin diye :) Parmak ucu oluşuyor. Rengi düzelmeye başladı. Bugün ilk kez açıkken banyo yaptı. Ve yarım saat açık gezdi. Parmağını kullanıyor şükür. Doğumgünü olan bebişine doğum günü kutlu olsun. Mutlu bir ömrü olsun inşallah.

Bu arada mesajları okurken gördüm Bricanyl öksürük balgam söktürücü değildir. Akciğerdeki küçük keselerin açılmasını sağlar. Çünkü bronşit te bu keseler sıkar kendini. Bronşlar açılınca öksürük artar ve akciğer o balgamı atar. Bronş gevşetici etkisi ağırdır. Tedirginlik huysuzluk ve kalbin hızlı çalışması yan etkileri bu nedenledir. Dra danışmadan asla kullanılmamalıdır. Diğer ilaç da zyrtec. Başka arkadaş bahsetmiş. Bu ilaç alerji ilacıdır. Kesinleşmemiş (alerji teşhisi 3 yaşında konur en erken) durumlarda bir kaç aydan fazla kullanılmaz. Karaciğerden atıldığı için karaciğeri yorar çünkü. Bebiş ler sağlıklı olsa da bu kimyasallara hiç ihtiyacımız olmasa. İlaç=zehir. Bunu unutmayalım.

Kızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Canım bana yengem almış hem den. Onu giydirip üstüne penye battaniye atıyorum ama pek durduruyor. Biz de çok sık kalkiyoruz biliyosun. Resim atican sana.

Diğer çocuklarımda bir süre kullandım. İçindeki jeller çıkıyordu benim de. Evy baby kullanıyorum şimdiki oğluma. İshal olmadıkça çıkmıyor.

saolasin canim .bende bricanyl verdim ,senin dediginde o sanirim.yan etkisi en az olan ilac diyerek verdi .ben buyukler 12-13 yasinda ,bizim doktor onlara bile ilac vermiyor ...e biryerleri agriyinca diyorum,verme agri esigi yukselsin,vucutlari savassin ,hem yararindan cok zarari var diyor .hele peditusla ,aferine gicik oluyor:))ama ben artik dayanamayip veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…