2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
a 101 in soffio su prima premiuma cok yakin .ben onu kullaniyorum ama bazen geciriyor.kesinlikle gecirmesin diyorsan prima premium care in sivi kaka emen yeni bezleri ...super hic gecirmiyor ...orumcekte bile denedim:)))

kac numara kullaniyorsun?kucuk gelmeye baslayincada cok tasiriyor

Ben kullaniyorum sikinti yasamadim henuz

Bi de premium care mi alayım bilmiyorum ki? 5no kullanıyorum. 11kg. Yaklaşık. A101inki nası gelir acaba bi de onu deniyim. TSK. Ler cnm.

Arka kısmı boş ya hiç tutmuyor yukarı gönderiyor. Sinir oldum 3gundur elimde kakalı atlet yıkıyorum.

cnm ben prime premium care kullanıyorum memnunum. yalnız bi arkadaşım şey demişti bebeği oturdukça sırtından çıkıyomuş. huggıes almış onun beli daha yüksek demişti ben denemedim bilmiyorum.

Ben huggies kullanıyorum sirti lastik bayiriyerli kaka sizdirmiyo memnunum

Ben dogdugundan beri kullaniyorum memnunum.aslinda. Sadece bazen daha iyisi varmi diye degistirdm bazi markalari .
Yeni 3 emici kanal var onu mu kullandin? Ondan memnun degilim pek, kakasini sivi yapinca nebileyim bi garip islak duruyor gibi, bezin en sonuna kadar gelmis kaka hani taşsa taşacak o derece.
3 emici kanal olan haric normalinden memnunum

canim aslinda otlarda bilimde geciyor ama sabirli olmak ve zamaninda uygulamak gerekiyor ..ben iki yil universotede ders olarak aldim ama gel gor zink diye kessin diye bekleyince iste ilac ise yariyor:))tabii zarari bize ,cocuklara ,kari yarari ilac sirketlerine ...diyorumya analik delilik diye ota inancim kalmadi ,yavrum sikinti cekip durmasin ilac vereyim diyorum ,sonuc pismanlik ....vermeyim diyorum sonuc yine pismanlik...

ah ah en guzeli soyle trrtemiz havali koyde yasamak ,iste ozaman ilac falan gerekmezdi:))

cok sevindim canim .hayirlisiyla insallah gececek canim

bricanyl i alerji ivinde veriyordu doktorumuz.c anim en iyisi ben koye falan yerlesecem valla ya sehir hayati boyle ilaca bagimli yapiyor insani ..git cem koye ,ohh mis ,zaten beni dort cocukla apartmanda isteyende yok:)))

defile ben ilacin zyrtec oldugunu anlamamistim.o ilaci doktorumux buyuk kizima alerjik bronsit tedavisinde vermisti ,5gunden fazla kullandirmiyordu....

Canim ister 4 çocuklu ol ister 1.en güzeli mustakil bi ev.onu Bahçeli bide köpek alırız Ohh miss.eşimle hayalimiz.ilerde evi satıp müstakil bi eve geçmeyi düşünüyoruz inşallah. Kızım acayip köpek istiyo her gün yalvariyo nolur alalım diye.ama 3 oda evimiz cokda büyük değil. yan komşunun köpeği var benim kız ordan çıkmıyo.çok da sevimli.

cok guzel bir fikir ,insallah rabbim gonlunuze gore verir ,istediginiz gibi olur canim.hele azcik soguklarda bahcesinde oturup kahve icicen ohh valla ne guzel ...zaten benim oyle evim olsa diyorumki cocuk sayim gibi cok hayvanim olurdu:))

kizinda hakli istemekte ,sende haklisin evde cok zor ...bende bu ev yerinr mustakil alalim cok istedim ,burada artik sehrin uc noktalarinda ,sehirle koyler birlesti .yani koyden alsanda sehre yakin oluyorsun hemde daha ucuz ama tam dogum zamanima denk geldi hic dinletemedim:))napalim nasip buymus

Bi de premium care mi alayım bilmiyorum ki? 5no kullanıyorum. 11kg. Yaklaşık. A101inki nası gelir acaba bi de onu deniyim. TSK. Ler cnm.
valla kilosu 5noya gore normal gibi ,bende bilemedim...bu bez olayinda en iyisi deneme yanilma .premium care de cok pahali ,arada aliyorum ama kiyamiyorumda.arada tuvalete tutturuyordum ama soguklardan korktum ,bezi azaltayim ddim ama aynen devam:))

İnşallah gonlundekini rabbim nasip etsin.kısmet canım demekki nasibin oradaymis.eşinde belki zamanla fikir değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…