- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.981
a 101 in soffio su prima premiuma cok yakin .ben onu kullaniyorum ama bazen geciriyor.kesinlikle gecirmesin diyorsan prima premium care in sivi kaka emen yeni bezleri ...super hic gecirmiyor ...orumcekte bile denedim:)))Kızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben kullaniyorum sikinti yasamadim henuzKızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Yok canım ishal değil. Normal yapiyo.Diğer çocuklarımda bir süre kullandım. İçindeki jeller çıkıyordu benim de. Evy baby kullanıyorum şimdiki oğluma. İshal olmadıkça çıkmıyor.
Bi de premium care mi alayım bilmiyorum ki? 5no kullanıyorum. 11kg. Yaklaşık. A101inki nası gelir acaba bi de onu deniyim. TSK. Ler cnm.a 101 in soffio su prima premiuma cok yakin .ben onu kullaniyorum ama bazen geciriyor.kesinlikle gecirmesin diyorsan prima premium care in sivi kaka emen yeni bezleri ...super hic gecirmiyor ...orumcekte bile denedim:)))
kac numara kullaniyorsun?kucuk gelmeye baslayincada cok tasiriyor
Arka kısmı boş ya hiç tutmuyor yukarı gönderiyor. Sinir oldum 3gundur elimde kakalı atlet yıkıyorum.Ben kullaniyorum sikinti yasamadim henuz
Arka kısmı boş ya hiç tutmuyor yukarı gönderiyor. Sinir oldum 3gundur elimde kakalı atlet yıkıyorum.
Ben huggies kullanıyorum sirti lastik bayiriyerli kaka sizdirmiyo memnunumKızlar selam.
Kızlar selam.
canim aslinda otlarda bilimde geciyor ama sabirli olmak ve zamaninda uygulamak gerekiyor ..ben iki yil universotede ders olarak aldim ama gel gor zink diye kessin diye bekleyince iste ilac ise yariyor:))tabii zarari bize ,cocuklara ,kari yarari ilac sirketlerine ...diyorumya analik delilik diye ota inancim kalmadi ,yavrum sikinti cekip durmasin ilac vereyim diyorum ,sonuc pismanlik ....vermeyim diyorum sonuc yine pismanlik...Evden çıkmayan bebegı nasıl hasta ettim bravo..bize Dr zirtek verdi..Grip ilaçlarnı 3 yaş öncesi için önermiyo. .zirtek balgam i atmada yardimciymis. .hem uyku verdi rahatladi çocuk..ottan çöpten umut beklemeyin zaten..yazık bebeklere..bilime güvenelim..
cok sevindim canim .hayirlisiyla insallah gececek canimM mambur henüz alınmadı dikişler. Eşim sünnet de yaptığı için eriyen iplikle dikmiş almak gerekmesin diye :) Parmak ucu oluşuyor. Rengi düzelmeye başladı. Bugün ilk kez açıkken banyo yaptı. Ve yarım saat açık gezdi. Parmağını kullanıyor şükür. Doğumgünü olan bebişine doğum günü kutlu olsun. Mutlu bir ömrü olsun inşallah.
bricanyl i alerji ivinde veriyordu doktorumuz.c anim en iyisi ben koye falan yerlesecem valla ya sehir hayati boyle ilaca bagimli yapiyor insani ..git cem koye ,ohh mis ,zaten beni dort cocukla apartmanda isteyende yok:)))Bu arada mesajları okurken gördüm Bricanyl öksürük balgam söktürücü değildir. Akciğerdeki küçük keselerin açılmasını sağlar. Çünkü bronşit te bu keseler sıkar kendini. Bronşlar açılınca öksürük artar ve akciğer o balgamı atar. Bronş gevşetici etkisi ağırdır. Tedirginlik huysuzluk ve kalbin hızlı çalışması yan etkileri bu nedenledir. Dra danışmadan asla kullanılmamalıdır. Diğer ilaç da zyrtec. Başka arkadaş bahsetmiş. Bu ilaç alerji ilacıdır. Kesinleşmemiş (alerji teşhisi 3 yaşında konur en erken) durumlarda bir kaç aydan fazla kullanılmaz. Karaciğerden atıldığı için karaciğeri yorar çünkü. Bebiş ler sağlıklı olsa da bu kimyasallara hiç ihtiyacımız olmasa. İlaç=zehir. Bunu unutmayalım.
Canim ister 4 çocuklu ol ister 1.en güzeli mustakil bi ev.onu Bahçeli bide köpek alırız Ohh miss.eşimle hayalimiz.ilerde evi satıp müstakil bi eve geçmeyi düşünüyoruz inşallah. Kızım acayip köpek istiyo her gün yalvariyo nolur alalım diye.ama 3 oda evimiz cokda büyük değil. yan komşunun köpeği var benim kız ordan çıkmıyo.çok da sevimli.bricanyl i alerji ivinde veriyordu doktorumuz.c anim en iyisi ben koye falan yerlesecem valla ya sehir hayati boyle ilaca bagimli yapiyor insani ..git cem koye ,ohh mis ,zaten beni dort cocukla apartmanda isteyende yok:)))
defile ben ilacin zyrtec oldugunu anlamamistim.o ilaci doktorumux buyuk kizima alerjik bronsit tedavisinde vermisti ,5gunden fazla kullandirmiyordu....
Ay ne güzel ya masaşlah annesiKızlar benim oglusum kıtır kıtır turşu yiyor vermeyince bagiriyo mammmmm diye küçük bir salatalık yedi valla
Afiyet olsun kuzuyo bugün içi yanar bol su verKızlar benim oglusum kıtır kıtır turşu yiyor vermeyince bagiriyo mammmmm diye küçük bir salatalık yedi valla
cok guzel bir fikir ,insallah rabbim gonlunuze gore verir ,istediginiz gibi olur canim.hele azcik soguklarda bahcesinde oturup kahve icicen ohh valla ne guzel ...zaten benim oyle evim olsa diyorumki cocuk sayim gibi cok hayvanim olurdu:))Canim ister 4 çocuklu ol ister 1.en güzeli mustakil bi ev.onu Bahçeli bide köpek alırız Ohh miss.eşimle hayalimiz.ilerde evi satıp müstakil bi eve geçmeyi düşünüyoruz inşallah. Kızım acayip köpek istiyo her gün yalvariyo nolur alalım diye.ama 3 oda evimiz cokda büyük değil. yan komşunun köpeği var benim kız ordan çıkmıyo.çok da sevimli.
ohh yarasin yakisikliya ,hem istahta acar ..afiyet olsun pasayaKızlar benim oglusum kıtır kıtır turşu yiyor vermeyince bagiriyo mammmmm diye küçük bir salatalık yedi valla
valla kilosu 5noya gore normal gibi ,bende bilemedim...bu bez olayinda en iyisi deneme yanilma .premium care de cok pahali ,arada aliyorum ama kiyamiyorumda.arada tuvalete tutturuyordum ama soguklardan korktum ,bezi azaltayim ddim ama aynen devam:))Bi de premium care mi alayım bilmiyorum ki? 5no kullanıyorum. 11kg. Yaklaşık. A101inki nası gelir acaba bi de onu deniyim. TSK. Ler cnm.
İnşallah gonlundekini rabbim nasip etsin.kısmet canım demekki nasibin oradaymis.eşinde belki zamanla fikir değiştirircok guzel bir fikir ,insallah rabbim gonlunuze gore verir ,istediginiz gibi olur canim.hele azcik soguklarda bahcesinde oturup kahve icicen ohh valla ne guzel ...zaten benim oyle evim olsa diyorumki cocuk sayim gibi cok hayvanim olurdu:))
kizinda hakli istemekte ,sende haklisin evde cok zor ...bende bu ev yerinr mustakil alalim cok istedim ,burada artik sehrin uc noktalarinda ,sehirle koyler birlesti .yani koyden alsanda sehre yakin oluyorsun hemde daha ucuz ama tam dogum zamanima denk geldi hic dinletemedim:))napalim nasip buymus
Bizimde iki altta iki üstte var canım.dahada cikmiyo.ustler çıksa rahat istirir minnak.Ay ne güzel ya masaşlah annesibenim kuzunun daha sadece altta iki dişi var ezemez diye veremiyorum sert bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?