- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.001
Sağol canım düşündüğün için ama som bir haftadır benimki iyice şaşırdı hiç bir düzenimiz yok kahvaltı bile yapamıyorum çoğu zamanBu kadar olur yaa..
Seni etiketleyecektim uzun suredir gorunmuyorsun diye. Aklimdan gectin bugun.
Uykularina umit yok . Belki memeyi birakinca olur. Boyle uyku sorunu olan arkadasimda oyle olmus. Memeyi birakti 18aylikken. Uykulari uzadi dedi.
Tabi dis donemleri de etken ama bizimkiler acliktan degil tamamen muptelaliktan...
Umarim bizlerin de duzene girer. 2 yasinda. Ama ona bile umidim kalmadi.
Uyku tum gunun kalitesini cok etkiliyor ..
Ben memnunum aslinda dogdugunda premium care kullaniyordum pisik yapti sonra bi cok bez deneyip aktif bebekten memnun kaldim.Gecen hafta sadece gunduz denemek icin A101 bezini aldik 9 tanesi 3 lirayaKızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Gecmis olsun... ben suruba karsi degilim ya yani dozunda verildikten sonra ve hastslik hastasi gibi herseyde surup verilmedigi surece. Bunyeleri evet savasiyor ama biz bile hasta olunca hap kullaniyorz .Sağol canım düşündüğün için ama som bir haftadır benimki iyice şaşırdı hiç bir düzenimiz yok kahvaltı bile yapamıyorum çoğu zaman
Gündüzleri iki uyku uyurdu kısada olsa şimdi tek uyku uyuyor oda en fazla bir saat gece 12den önce yatmıyor sabah erkenden uyanıyor ve ben bitik durumdayım
Hep ilgi alaka istiyor
Ve malesef bugün grip oldu peditus vercem. İlacın zararları konuşulmuş biliyorum zararlı ama ilerleyince de öksürüğe çeviriyor huysuz uykusuzken iyice uğraştırıyor
Hepte şikayet şikayet dimi neyse bu günümüze şükür diyelim iyiki varlar iyiki doğmuşlar:)
Aynen cnm. Ben de öncekilerden memnundum. Bu yeni çıkan iyi değil sızdırılan. Evet 3emici kanal.Ben dogdugundan beri kullaniyorum memnunum.aslinda. Sadece bazen daha iyisi varmi diye degistirdm bazi markalari .
Yeni 3 emici kanal var onu mu kullandin? Ondan memnun degilim pek, kakasini sivi yapinca nebileyim bi garip islak duruyor gibi, bezin en sonuna kadar gelmis kaka hani taşsa taşacak o derece.
3 emici kanal olan haric normalinden memnunum
Ben gündüz hiç mama vermiyorum aksam sekizde on birdee birde sabah beste 180 er cc içiyo o kadar.doktor günde 500 cc mama yeter demişti bana .Kızlar sut veren varmı mamayı kesen yada az veren sonuc olarak sut veren varmı cok sacmalamayım :-D:-D
Günlük kilosu *150cc olması lazım demişti büyük kızımın Dr.uBen gündüz hiç mama vermiyorum aksam sekizde on birdee birde sabah beste 180 er cc içiyo o kadar.doktor günde 500 cc mama yeter demişti bana .
Bende yeni halini brgenmedim. Bizde de yanlardan belden değil ama ortalardan sizdirdi cisi.daha bez çok dolmadan bile kumasindaki gözeneklerden damla damla çıktı hepArka kısmı boş ya hiç tutmuyor yukarı gönderiyor. Sinir oldum 3gundur elimde kakalı atlet yıkıyorum.
K eci sütü verebilirsin canım artık yaşları geldi. Emdigi için ben vermiyorum ama büyük kızımda keçi sütü vermiştim, mama süt dönüşümlü veriyodum.Kızlar sut veren varmı mamayı kesen yada az veren sonuc olarak sut veren varmı cok sacmalamayım :-D:-D
Mama hiç vermiyorum. İnek ve anne sütü alıyor.Kızlar sut veren varmı mamayı kesen yada az veren sonuc olarak sut veren varmı cok sacmalamayım :-D:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?