2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
2 gundur ıshal gbı sıvı yapıo daha yenıde yapmıs gbıydı bugn 3 gun oldu dıkkate almalımıyım . Kakası poposunu kızartıo

Sağol canım düşündüğün için ama som bir haftadır benimki iyice şaşırdı hiç bir düzenimiz yok kahvaltı bile yapamıyorum çoğu zaman
Gündüzleri iki uyku uyurdu kısada olsa şimdi tek uyku uyuyor oda en fazla bir saat gece 12den önce yatmıyor sabah erkenden uyanıyor ve ben bitik durumdayım
Hep ilgi alaka istiyor
Ve malesef bugün grip oldu peditus vercem. İlacın zararları konuşulmuş biliyorum zararlı ama ilerleyince de öksürüğe çeviriyor huysuz uykusuzken iyice uğraştırıyor
Hepte şikayet şikayet dimi neyse bu günümüze şükür diyelim iyiki varlar iyiki doğmuşlar:)

Ben memnunum aslinda dogdugunda premium care kullaniyordum pisik yapti sonra bi cok bez deneyip aktif bebekten memnun kaldim.Gecen hafta sadece gunduz denemek icin A101 bezini aldik 9 tanesi 3 liraya memnunda kalinca gidip tekrar aldik 30 tanesi 10 tl.Ama geceleri prima kullaniyorum.

Gecmis olsun... ben suruba karsi degilim ya yani dozunda verildikten sonra ve hastslik hastasi gibi herseyde surup verilmedigi surece. Bunyeleri evet savasiyor ama biz bile hasta olunca hap kullaniyorz .

Zor valla uykusuzluk cok fena.. bizimkide bazen tek uyku uyuyor gozleri kan canagi ama direniyor . Neyse dedigin gibi buna sukur bin sukur

Aynen cnm. Ben de öncekilerden memnundum. Bu yeni çıkan iyi değil sızdırılan. Evet 3emici kanal.

M melekece78
Aksam.uykusuna yatarken 150-180ml mama veriyorum, sabah yine 180 veriyorm

Gunduzleri vermiyorm bayadir, cok nadir acil cikmamiz gerekse veriyorm .
Inek sutunude biskuviyle falan veriyorum oyle direk sisesine koyup icirmedim daha.

Daha ufakken yarı yarıya sulandırdım. Bazı günler hiç vermedim. Şimdi emerek doymak istiyor bende doymadığı için günde 2 kere yine yarı yarıya sulandırıp 5 tane cici bebe ile karıştırıp veriyorum. Sade verince aşırı kabız oluyor yavrucak. And verdim bu bebişimde mama vermeyeceğim diye. Katkı maddeleri malum. Benim sütü de arada ağrı kesici ve meyve suyu niyetine emiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…