2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
selam canım ben patiii nickimi değiştirdim kasım annesiydim uzun zamandır takip edemiyordum konuları bende prima kullanıyorum dediğin gibi kakası sırtına kadar çıkıyor resmen poposunun dibinde bekliyorum kaka yapsında hemen değiştireyim diye diğer bezleride denedim hepsinde ayrı sorunlar oldu en çok premium care yi beğenmiştim ama serisi yok malesef

kızlar bebeğime doğru düzgün rahat kıyafet bulamıyorum üst neysede altlar çok dar oluyor bel kısımları sıkıyor bebişim 13 kilo sizde nasıl durumlar kıyafetler sorun yaratıyormu bu arada minişleriniz yürümeye başladımı

Kızlar dün 1 yaş aşımızın bi kısmını olduk alerjimiz den dolayı 9. Aydakinide olmamıştık yine olmadık, bu ay yumurtayı beyazıyla birlikte deniycez sorun olmazsa 1 ay sonra kalan aşıları olcaz

1 yas aşı çok zor ateşli geçiyo diyolar.izlem de yapildimi canım. Biz 8.aydan beri yaptirmadik merakda ediyorum boyu kilosu ne oldu

Maşallah bebisine.benim oğlum canı isterse yuruyo canı isterse emekliyo ama yürürken çok tatlı oluyo paytak paytak

Maşallah bebisine.benim oğlum canı isterse yuruyo canı isterse emekliyo ama yürürken çok tatlı oluyo paytak paytak
teşekkür ederim canım kimbilir senin bıdık yürürken nasıl tatlı oluyordur bende dört gözle yürümesini bekliyorum ama daha tık yok

1 yas aşı çok zor ateşli geçiyo diyolar.izlem de yapildimi canım. Biz 8.aydan beri yaptirmadik merakda ediyorum boyu kilosu ne oldu
Evet canım genel rutin kontrollerde yapıldı o ateş yapanı biz henüz olmadık olduklarımızın yan etkisi yok demişti doktor gerçektende bşy olmadı çok şükür gelecek ay nasıl olur bilmiyorum

Merhabalar salı gününden beri krup denen hastalıkla uğraşıyoruz. ses aniden kısılıp öksürürken de değişik bir ses geliyorsa nefes alma zorlaniyorsa annelerin bilgisi olsun istedim. Allah herkesin evladina saglik versin inşallah. Ben hiç duymamıştım bu hastalığı . Ama tedavisi çok zor değilmiş. Bir de azı dişi çıkaran bebek var mı merak ediyorum. benim oğlumun ateşi ilk defa yükseliyor ve ağız suyu çok çok akıyor. acaba dış mi? doktor kan tahlili falan yaptı muayene etti dişe bağladı gibi. ama ben yine de tecrübeli annelerden bilgi almak istedim. Şimdiden teşekkürler . ..

gunaydin kizlar

bugun oyle uykusuz uyandimiki ,yagmur cok gec uyumustu ,o uyudujtan sonra buyuklere bugun anlatmak icin gece oturup dilbilgisi calisip kitap kitap test cozdum sabahki halimi dusunun ama sabahin besinde sapur supur opucukle uyandirildim.agzim ,yanagim :))sandinizki esim dimi ama degil:))minnagim uyanmis memesini eline almis opup duruyor ...masus uyanmamis gibi yaptim en sonunda isirmaya basladi:))bir guzel sevincten aglaya aglaya optum onu...rabbime bin sukur buyudude bana dogumunun hediyesini verdi bugun

cok gecmis olsun.krup u hic duymamistim .ses teli iltihapi falanmiki?

biz azilari cikariyoruz.alttan sagdaki azi cikiyor .supheleniyordum ,dun dort dis basini derinin icinde gordum ,bukadarmi siser .bir azi dort dise bedelmis ..rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar bebeklerınız nelerı soyleyebılıo ? Bıde bızımkı cok sınırlı varmı baska boyle
cani isterse cok gezel kelimeler soyluyor ama cok sık degil.hep soyledigi disari cikarken deh deh diyor.abisine ege diyor .bana anne diyor .dede ,su baba diyor...bazen bizim arkamazdan ayni kelimeleri cok guzel diyor ama birdaha soylemiyor

Ben genelde lastiklerini degistiriyodum, sıkı oluyorlar cok, ama bayadir degistirmedim oglanmi zayifladi, yeni pantolonlarinmi beli iyi anlamadm :)

Kızlar bebeklerınız nelerı soyleyebılıo ? Bıde bızımkı cok sınırlı varmı baska boyle

Bizimki sinirlenince en degerlisini emzigini bile firlatip atiyor. Eliyle agzina vuruyor gibi yapiyor.
Simdiden ne bu sinir anlamadim gitti.

Kizlar bana ates olcer onersenize.
Marka olarak degilde, kulaktan olcenler digerlere gore daha mi iyi?

Kizlar bana ates olcer onersenize.
Marka olarak degilde, kulaktan olcenler digerlere gore daha mi iyi?
Kulaktan daha rahat bende hem.alin hem kulak var. Kafasini sabit tutamiyordum alninin ortasini olcmek.icin. bi de hafif bir milim kaymada olcu sapitiyordu.
Kulaktan olan cok rahat

Donpost: 48652155 .!.:
Kulaktan daha rahat bende hem.alin hem kulak var. Kafasini sabit tutamiyordum alninin ortasini olcmek.icin. bi de hafif bir milim kaymada olcu sapitiyordu.
Kulaktan olan cok rahat
Canım doğru söylüyon ben de alnından ölçer aldım ama pişmanım

Kızlar nasılsınız pek yazamıyorum amaelimden geldikçe yazdıklarınızı okuyorum sizin fıstıklar gündüz kaçdefa uuyuyorsakızım saat öğleden sonra 1 kez uyuyor sabah da erken kkalkıyor

Geceleri çok uyanıyor uykusuz uykusuz işe gidiyorum acaba acıkıyoduma akşam sizler ne veriyorsunuz bana bir akıl verin

DonukPudra tamam canim sagol.
Oyle alalim bari, digerleriyle deli olduk 20-30kez ates olctuk resmen hem kendimiz3 hem ona..

Nette sabah bebeklerin 2 yasina kadar kulaktan atesi dogru gostermeyebilir diye bisi okudum ama dogrulugu yoktur insallah onca kisi kullaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…