- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.021
selam canım ben patiii nickimi değiştirdim kasım annesiydim uzun zamandır takip edemiyordum konuları bende prima kullanıyorum dediğin gibi kakası sırtına kadar çıkıyor resmen poposunun dibinde bekliyorum kaka yapsında hemen değiştireyim diye diğer bezleride denedim hepsinde ayrı sorunlar oldu en çok premium care yi beğenmiştim ama serisi yok malesefKızlar selam.
Prima aktif bebek kullanan var mı? Ben yeni üründen hiç memnun değilim. Her kaka yaptığında soluğu banyoda alıyoruz. Atletleri rezil durumda. Başka beze geçmeyi dusunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
1 yas aşı çok zor ateşli geçiyo diyolar.izlem de yapildimi canım. Biz 8.aydan beri yaptirmadik merakda ediyorum boyu kilosu ne olduKızlar dün 1 yaş aşımızın bi kısmını olduk alerjimiz den dolayı 9. Aydakinide olmamıştık yine olmadık, bu ay yumurtayı beyazıyla birlikte deniycez sorun olmazsa 1 ay sonra kalan aşıları olcaz
Maşallah bebisine.benim oğlum canı isterse yuruyo canı isterse emekliyo ama yürürken çok tatlı oluyo paytak paytakkızlar bebeğime doğru düzgün rahat kıyafet bulamıyorum üst neysede altlar çok dar oluyor bel kısımları sıkıyor bebişim 13 kilo sizde nasıl durumlar kıyafetler sorun yaratıyormu bu arada minişleriniz yürümeye başladımı
teşekkür ederim canım kimbilir senin bıdık yürürken nasıl tatlı oluyordur bende dört gözle yürümesini bekliyorum ama daha tık yokMaşallah bebisine.benim oğlum canı isterse yuruyo canı isterse emekliyo ama yürürken çok tatlı oluyo paytak paytak
benimki bababababababba gakkk diyor bi kaç anlamsız cümleler falanKızlar bebeklerınız nelerı soyleyebılıo ? Bıde bızımkı cok sınırlı varmı baska boyle
Evet canım genel rutin kontrollerde yapıldı o ateş yapanı biz henüz olmadık olduklarımızın yan etkisi yok demişti doktor gerçektende bşy olmadı çok şükür gelecek ay nasıl olur bilmiyorum1 yas aşı çok zor ateşli geçiyo diyolar.izlem de yapildimi canım. Biz 8.aydan beri yaptirmadik merakda ediyorum boyu kilosu ne oldu
cok gecmis olsun.krup u hic duymamistim .ses teli iltihapi falanmiki?Merhabalar salı gününden beri krup denen hastalıkla uğraşıyoruz. ses aniden kısılıp öksürürken de değişik bir ses geliyorsa nefes alma zorlaniyorsa annelerin bilgisi olsun istedim. Allah herkesin evladina saglik versin inşallah. Ben hiç duymamıştım bu hastalığı . Ama tedavisi çok zor değilmiş. Bir de azı dişi çıkaran bebek var mı merak ediyorum. benim oğlumun ateşi ilk defa yükseliyor ve ağız suyu çok çok akıyor. acaba dış mi? doktor kan tahlili falan yaptı muayene etti dişe bağladı gibi. ama ben yine de tecrübeli annelerden bilgi almak istedim. Şimdiden teşekkürler . ..
cani isterse cok gezel kelimeler soyluyor ama cok sık degil.hep soyledigi disari cikarken deh deh diyor.abisine ege diyor .bana anne diyor .dede ,su baba diyor...bazen bizim arkamazdan ayni kelimeleri cok guzel diyor ama birdaha soylemiyorKızlar bebeklerınız nelerı soyleyebılıo ? Bıde bızımkı cok sınırlı varmı baska boyle
kızlar bebeğime doğru düzgün rahat kıyafet bulamıyorum üst neysede altlar çok dar oluyor bel kısımları sıkıyor bebişim 13 kilo sizde nasıl durumlar kıyafetler sorun yaratıyormu bu arada minişleriniz yürümeye başladımı
Kızlar bebeklerınız nelerı soyleyebılıo ? Bıde bızımkı cok sınırlı varmı baska boyle
Kulaktan daha rahat bende hem.alin hem kulak var. Kafasini sabit tutamiyordum alninin ortasini olcmek.icin. bi de hafif bir milim kaymada olcu sapitiyordu.Kizlar bana ates olcer onersenize.
Marka olarak degilde, kulaktan olcenler digerlere gore daha mi iyi?
Canım doğru söylüyon ben de alnından ölçer aldım ama pişmanımDonpost: 48652155 .!.:Kulaktan daha rahat bende hem.alin hem kulak var. Kafasini sabit tutamiyordum alninin ortasini olcmek.icin. bi de hafif bir milim kaymada olcu sapitiyordu.
Kulaktan olan cok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?