- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.041
Geceleri çok uyanıyor uykusuz uykusuz işe gidiyorum acaba acıkıyoduma akşam sizler ne veriyorsunuz bana bir akıl verin
gece uyumuyor ,sabahin korunde karanlikta kalkiyor .ona ragmen genelde artik bir kez uyuyor ,cok nadir iki kez uyuyorKızlar nasılsınız pek yazamıyorum amaelimden geldikçe yazdıklarınızı okuyorum sizin fıstıklar gündüz kaçdefa uuyuyorsakızım saat öğleden sonra 1 kez uyuyor sabah da erken kkalkıyor
onceden uyanmiyormuydu?benimki 6gibi yemek yiyor -onada yemek denirse-7gibi meyve yiyor .uyurkende mama iciyor .ama ac tok farketmiyor neyapsam uyumuyorGeceleri çok uyanıyor uykusuz uykusuz işe gidiyorum acaba acıkıyoduma akşam sizler ne veriyorsunuz bana bir akıl verin
Tesekurrler...Evet ses tellerinin virüs iltihabı. Bakalım belki de azı dişleri çıkıyor eli sürekli ağzında keyifsiz biraz da iştah azaldı. 12.ay aşısını bu durumda yaparlar mı bilmiyorum.cok gecmis olsun.krup u hic duymamistim .ses teli iltihapi falanmiki?
biz azilari cikariyoruz.alttan sagdaki azi cikiyor .supheleniyordum ,dun dort dis basini derinin icinde gordum ,bukadarmi siser .bir azi dort dise bedelmis ..rabbim yardimcimiz olsun
ben ismini bilmiyordium ,buyuk kizim bebekken olmustu .dedigin gibi sesi birgun aniden kisilmisti..Tesekurrler...Evet ses tellerinin virüs iltihabı. Bakalım belki de azı dişleri çıkıyor eli sürekli ağzında keyifsiz biraz da iştah azaldı. 12.ay aşısını bu durumda yaparlar mı bilmiyorum.
erkek kafasi iste canim napalim az kaldi ,soyle ustaca yurusunler biraz rahatlariz insallah..hele birde iki tane olunca kucuk olan dursa uyusa ,vaktini kendine ayiracagina digeriyle ilgileneyim diyorsundur...İyi geceler kızlar çok yorgunum bu aralar kendimi iyice saldim gibi hissediyorum.aynaya bile rahatça bakamiyorum.oğlum pesimde surekli..esimde diyoki seni bi alışverişe goturuyom kendine gelirsin.gulermisin aglarmisin
Aynen canım uyutmadan önce uyusun bende uyuyum diyorum uyuyunca soluğu kızımın yanında test çözerken alıyorum..saglikları yerinde olsunda hasta olmasınlarda bizde idare edecez artık.dediğin gibi biraz daha yurumede ustalassalardi bi nebze rahatlardimerkek kafasi iste canim napalim az kaldi ,soyle ustaca yurusunler biraz rahatlariz insallah..hele birde iki tane olunca kucuk olan dursa uyusa ,vaktini kendine ayiracagina digeriyle ilgileneyim diyorsundur...
İçindeki sıkıntıyı kötüye yorma canımSelam kızlar.. nasılsınız?
Benim içimde acayip bi sıkıntı var Allah hayır etsin.
Demekki bütün çocuklarda var bu sorun belkide dönemsel bir şeydir çünkü benim oğlumda bu ara hep saat başı ağlayarak uyanıyor memeyi sallamayı kabul etmiyorBu uykuda zırt pırt kalkma nasl duzelcek ya bazn sabaha kadar saat bası kalkıoz
hayır olsun inşallah..Selam kızlar.. nasılsınız?
canim hemen kotu dusunme ,bazen insan uyandiginda o hisle kalkiyor .al prensesi giyinin parka cikin ,temiz hava ve farkli birsey yapmak iyi geliyor insanaSelam kızlar.. nasılsınız?
evet canim ya bende bu son hafta bir garip oldum ,sanki yeniden kizimi dogurucak gibi heyecanli hissediyorum kendimi ,gun sayiyorum resmen ..hep esime gecen sene suan sunu yaptik ,sukadar kalmisti deyip duruyorum ..kalbim hep pir pir ...Merhaba kızlar
gecen sene bugün göbekli halimin son günüymüş de haberim yokmuş..,
tuhafım bir garip sulugözüm.. çok şükür bin şükür...
Insallahhh canim ya.hayirli geceler kizlar...
minnaklar soluk aldirmiyor galiba bombos yine buralar ...belki bebisler dogum hediyesi verir bizi bu gece uyuturlar :)) hani olurya ....
Sana da canım. Güzel yazılarınız için TSK. Ler kızlar. Kızımla çıktık dolaştık çok şükür iyi geçti bugün. Yarına Allah kerim.hayirli geceler kizlar...
minnaklar soluk aldirmiyor galiba bombos yine buralar ...belki bebisler dogum hediyesi verir bizi bu gece uyuturlar :)) hani olurya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?