2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geceleri çok uyanıyor uykusuz uykusuz işe gidiyorum acaba acıkıyoduma akşam sizler ne veriyorsunuz bana bir akıl verin

Ben aksam 7-8gibi biraz kendi yediklerimizden veriyorm, bizle sofrada yiyor daha dogrusu, 9dan sonra sutunu iciriyorum.
Cok agir yemekler vermek istemiyorm aksam uykusuna yatarken genelde sut illa veriyorum yani.

Kızlar nasılsınız pek yazamıyorum amaelimden geldikçe yazdıklarınızı okuyorum sizin fıstıklar gündüz kaçdefa uuyuyorsakızım saat öğleden sonra 1 kez uyuyor sabah da erken kkalkıyor
gece uyumuyor ,sabahin korunde karanlikta kalkiyor .ona ragmen genelde artik bir kez uyuyor ,cok nadir iki kez uyuyor

Geceleri çok uyanıyor uykusuz uykusuz işe gidiyorum acaba acıkıyoduma akşam sizler ne veriyorsunuz bana bir akıl verin
onceden uyanmiyormuydu?benimki 6gibi yemek yiyor -onada yemek denirse-7gibi meyve yiyor .uyurkende mama iciyor .ama ac tok farketmiyor neyapsam uyumuyor

Tesekurrler...Evet ses tellerinin virüs iltihabı. Bakalım belki de azı dişleri çıkıyor eli sürekli ağzında keyifsiz biraz da iştah azaldı. 12.ay aşısını bu durumda yaparlar mı bilmiyorum.

Tesekurrler...Evet ses tellerinin virüs iltihabı. Bakalım belki de azı dişleri çıkıyor eli sürekli ağzında keyifsiz biraz da iştah azaldı. 12.ay aşısını bu durumda yaparlar mı bilmiyorum.
ben ismini bilmiyordium ,buyuk kizim bebekken olmustu .dedigin gibi sesi birgun aniden kisilmisti..

valla asiyi genelde hastayken yapmiyorlar hatta ben yaptirip yaptirmamaya karar vermeyince hasta deyip biray sonraya atiyordum.

İyi geceler kızlar çok yorgunum bu aralar kendimi iyice saldim gibi hissediyorum.aynaya bile rahatça bakamiyorum.oğlum pesimde surekli..esimde diyoki seni bi alışverişe goturuyom kendine gelirsin.gulermisin aglarmisin

İyi geceler kızlar çok yorgunum bu aralar kendimi iyice saldim gibi hissediyorum.aynaya bile rahatça bakamiyorum.oğlum pesimde surekli..esimde diyoki seni bi alışverişe goturuyom kendine gelirsin.gulermisin aglarmisin
erkek kafasi iste canim napalim az kaldi ,soyle ustaca yurusunler biraz rahatlariz insallah..hele birde iki tane olunca kucuk olan dursa uyusa ,vaktini kendine ayiracagina digeriyle ilgileneyim diyorsundur...

erkek kafasi iste canim napalim az kaldi ,soyle ustaca yurusunler biraz rahatlariz insallah..hele birde iki tane olunca kucuk olan dursa uyusa ,vaktini kendine ayiracagina digeriyle ilgileneyim diyorsundur...
Aynen canım uyutmadan önce uyusun bende uyuyum diyorum uyuyunca soluğu kızımın yanında test çözerken alıyorum..saglikları yerinde olsunda hasta olmasınlarda bizde idare edecez artık.dediğin gibi biraz daha yurumede ustalassalardi bi nebze rahatlardim

Selam kızlar.. nasılsınız?
Benim içimde acayip bi sıkıntı var Allah hayır etsin.

Bu uykuda zırt pırt kalkma nasl duzelcek ya bazn sabaha kadar saat bası kalkıoz
Demekki bütün çocuklarda var bu sorun belkide dönemsel bir şeydir çünkü benim oğlumda bu ara hep saat başı ağlayarak uyanıyor memeyi sallamayı kabul etmiyor
Acıksa bütün bebeler mi aç yada hasta olsa
Bazı geceler oturup oyun oynuyoruz 4 te falan
Dişmidir atakmıdır anlamadım gitti

Merhaba kızlar
gecen sene bugün göbekli halimin son günüymüş de haberim yokmuş..,

tuhafım bir garip sulugözüm.. çok şükür bin şükür...
evet canim ya bende bu son hafta bir garip oldum ,sanki yeniden kizimi dogurucak gibi heyecanli hissediyorum kendimi ,gun sayiyorum resmen ..hep esime gecen sene suan sunu yaptik ,sukadar kalmisti deyip duruyorum ..kalbim hep pir pir ...

hayirli geceler kizlar...

minnaklar soluk aldirmiyor galiba bombos yine buralar ...belki bebisler dogum hediyesi verir bizi bu gece uyuturlar :)) hani olurya ....

hayirli geceler kizlar...

minnaklar soluk aldirmiyor galiba bombos yine buralar ...belki bebisler dogum hediyesi verir bizi bu gece uyuturlar :)) hani olurya ....
Sana da canım. Güzel yazılarınız için TSK. Ler kızlar. Kızımla çıktık dolaştık çok şükür iyi geçti bugün. Yarına Allah kerim.
Hadi iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…