- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.241
Canım eşimin abisi çekecek düğün fotoğrafları cekiyo normalde atarim buraya da resim senin hazırlıklar nasıl gidiyo
ertugrul süprizlerle dolu bi cocuk yapar dediğimiz şeyleri yapmıyo ins güzel çekim olurOo iyiymiş canım hem amcası olunca Ertuğrul da yabancilamaz güzel pozlar verir inşallah. Benim de ufak tefek şeyler kaldı inşallah tamamlayabilirim
M mambur dogum gununuz kutlu olsun...
Allahim hyirli saglikli omurler versin.
@kanadali35 o minik pastaya dalan ellerini operim Lisa'nin. allah hayirli saglikli omuler versin..
@kanadali35 @florence_N ve M mambur kuzularinizin doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice yaşlarıni goresiniz inşallah
M mambur @kanadali35 @florence_N minnaklarin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı başarılı mutlu yılları olsun
@florence_N M mambur @kanadali35 mutlu yıllar kızlar bebişlerimizi kocaman opuyorum...bızde 10 kasım doğum gunumuz ama hafta içi okul ve kızımın bu hafta ful yazılı haftası olduğu için dun kutladık.oglumun cok hosuna gıttı millet hadi ufleee dıyo benım şaşkınım gözleri kapatıp ceeeeee yaptı....
cok tesekkur ederiz kasim teyzelerimiz rabbim butun yavrularimiza saglikli iyi insanlarla gecirecekleri ,saglikli omurler nasip etsin
Beni korkutma...hayitli aksamlar kizlar
kafam allak bullak ,uc gundur arastirmalarimi yogunlastirdim sanirim bundan sonra asi yaptirmiycam ama korkumu yenmek icin daha cok bilgi okumaliyim.yaptirmayacak olan varmi?
canim aman kimseyi korkutmak istemiyorum aklimada geldi sen yaptirdin ,hassasiyetinide biliyorum ya iyice endiselendirirsem diye ama oyle kararsizimki sizinle paylasmak istedim...Beni korkutma...
HAla acaba yaptirmasa miydim 1yasi dedigim oluyor?.
PAranoyak gibiyim. oglumun davranislarini gozlemliyorum.
Ben oglumun besin alerjisinin 4.ay asisindan sonra olmus olabilecegini dusunuyorum birkac zamandir. cunku siyatlerimiz 4.ayda baslamisti. kaka bozulmasi uykuda huzursuzluk vs vs vs..
ALerji platformunda da asidan sonra cikti bizde diyenler olmustu.
Ama ben normal kaka nasil bilmedigimden ve oncesini de hatirlamadigimdan acabalardaydim.
Bilmiyorum. Allahim pisman ettirmesin.
Alerjiden sonra asinin birini yaptirmayinca saglik bakanligindan aramislardi. eve teftise gelcez diye. Bende epey konusmustum teldeki gorevliyle
kizlar somon baligi aldim ama ben hic daha once yapmamistim ayrica nekadarda pahaliymis valla sadece yagmura kadar aldim:))internetten bakicam tarifine ama yapan varmi acaba?
tabii veriliyor ama ciftlik baligi oldugu icin heryerde herseyde oldugu gibbi guvendogin yerden almican ,guvendigin yer yoksa riske girme yuzey baligi al bence ..sanirim en saglikli sardalya diyorlar bide encok boy uzatan:))Uskumru vermistim ben gecen, somon demin gordum daha saglikli sanirim beyin icin ama veriliyor diimi oda bebeklere.
Nette vardir tarifi
Bende öğrensem bunları iyi olur valla minik hep hasta. Sözde anne sütü bağışıklığı güçlendirir diyolar ama büyük kızım 3-4 ay aldı sonra mama hiç hasta olmazdı şimdi küçük onada bilastiriyo ama yinede daha hafif atlatiyo.birsey daha sorucam kizlar limonlu su hazirlayip iciren varmi ?bagisiklik sist.guclendiriyormus ya bu hastaliklar boyle cekilmicek cocuklara vitamin takviyesi yapnak istiyorum onereceginiz seyler varmi?keci boynuzu tozu ,ceviz kullaniyorum zaten
Somon, hamsi, palamut, sarıkanat şimdiye kadar verdiğim balıklar. Somon bebekler için en çok tavsiye edilen balık.Uskumru vermistim ben gecen, somon demin gordum daha saglikli sanirim beyin icin ama veriliyor diimi oda bebeklere.
Nette vardir tarifi
valla yagmur sardalyayi cok seviyor busefer somon yaptim yok bir kasik aldi gerisini ne yaptiysam yediremedim ,hic hoslasmadi .mecbur tarhana corbasi icirdim sadece bugulama yaptigim icin icindeki suyu corbasina kattim .ne yapsak kardir:))corbayi nasil yapiyirsun ?Somon, hamsi, palamut, sarıkanat şimdiye kadar verdiğim balıklar. Somon bebekler için en çok tavsiye edilen balık.
Balık corbasida yapmıştım.bir iki kez o da güzel olmustu.
aynen canim mahvoldukya ,birimiz mutlaka salya sumuguz yada ishal ..valla karatay soyluyordu 1.5-2 litre suya bir limonu dilimleyip katin diye .ben yaptim oglen bakalim zarari yok sonuctaBende öğrensem bunları iyi olur valla minik hep hasta. Sözde anne sütü bağışıklığı güçlendirir diyolar ama büyük kızım 3-4 ay aldı sonra mama hiç hasta olmazdı şimdi küçük onada bilastiriyo ama yinede daha hafif atlatiyo.
Bal verebiliriz artik bir yasindalar balın içine zencefil falan karıştırarak faydası olur mu acaba.
İ ki yaşı geçince propolis veriyo bazı arkadaşlar çok etkiliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?