- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.261
valla yagmur sardalyayi cok seviyor busefer somon yaptim yok bir kasik aldi gerisini ne yaptiysam yediremedim ,hic hoslasmadi .mecbur tarhana corbasi icirdim sadece bugulama yaptigim icin icindeki suyu corbasina kattim .ne yapsak kardir:))corbayi nasil yapiyirsun ?[/QUO
Ekin normalde de iştahlı olduğu için ne versem yiyo maşallah:)))valla yagmur sardalyayi cok seviyor busefer somon yaptim yok bir kasik aldi gerisini ne yaptiysam yediremedim ,hic hoslasmadi .mecbur tarhana corbasi icirdim sadece bugulama yaptigim icin icindeki suyu corbasina kattim .ne yapsak kardir:))corbayi nasil yapiyirsun ?
masallah ne guzel annesi ...irmik cok iyi fikirmis hic aklima gelmezdi ,corbayi cok seviyor bende deneyeyim bakalim saol canimEkin normalde de iştahlı olduğu için ne versem yiyo maşallah:)))
Çorba için levrek hasladim. Tereyağda soğan sarımsak çevirdim minik patates havuç kıvam için 1 tatlı kaşığı irmik balığın haşlama suyunda pişirip blender. Balığı minik minik bölüp içine bi taşım daha kaynatıp kapattım.
Ay yok çok istahda iyi değil malesef kilosu çok fazla yakında diyete sokcam:)))masallah ne guzel annesi ...irmik cok iyi fikirmis hic aklima gelmezdi ,corbayi cok seviyor bende deneyeyim bakalim saol canim
Somon, hamsi, palamut, sarıkanat şimdiye kadar verdiğim balıklar. Somon bebekler için en çok tavsiye edilen balık.
Balık corbasida yapmıştım.bir iki kez o da güzel olmustu.
Benim kız kafayı vurmuştu feci şekilde anında morarmaya başladı hemen kantaron sürdüm inanın bi saatin içinde ne şişlik ne morartı kalmadıKizlar sisme morarmaya ne suruyorsunuz?
Cantada tasimak lazim birsey?
Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi
Evet kantaron bende de var ama dugunden eve gelene dek zaman gecmis oldu. onu surdum 2 gun boyunca suan hafif morluk varBenim kız kafayı vurmuştu feci şekilde anında morarmaya başladı hemen kantaron sürdüm inanın bi saatin içinde ne şişlik ne morartı kalmadı
Kantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bendeEvet kantaron bende de var ama dugunden eve gelene dek zaman gecmis oldu. onu surdum 2 gun boyunca suan hafif morluk var
canim bana kantaron yagini bir arkadasim vermisti ,kendi zeytinyaginda bekleterek yapmisti keske yakin olsak birazini verirdim sanaKantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bende
Kantaron bi bitki türü canım. zeytin yağında bu kantaron bitkisi bekletilerek elde edilen bi yağ. tabi bunu yapmanın bi yöntemi oluyor. aktarda bulabilirsiniz. ama ege tarafında çok yaygın oralardan bi tanıdığınız varsa ordan getirtmenizi tavsiye ederim. her derde deva olduğu söyleniyor.Kantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bende
dogum gunu kutlu olsun prensin ,sizinle birlikte gecirecegi nice mutlu gunleri ,anilari olsun insallah hep boyle enerjik ,hayat dolu olsun yakisikli minnakBugün benim oğluşumun doğumgünüydü
İyiki doğurmuşum boncugumu
Çok tuhaf bi gündü gerçekten duygu yüklü oluyor insan
Gerçekten sadece bebekler değil bizimde yememiz lazım haftada iki kez sağlık için hem de çocuklarımıza ornek olmuş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?