2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ekin normalde de iştahlı olduğu için ne versem yiyo maşallah:)))
Çorba için levrek hasladim. Tereyağda soğan sarımsak çevirdim minik patates havuç kıvam için 1 tatlı kaşığı irmik balığın haşlama suyunda pişirip blender. Balığı minik minik bölüp içine bi taşım daha kaynatıp kapattım.

masallah ne guzel annesi ...irmik cok iyi fikirmis hic aklima gelmezdi ,corbayi cok seviyor bende deneyeyim bakalim saol canim

Somon, hamsi, palamut, sarıkanat şimdiye kadar verdiğim balıklar. Somon bebekler için en çok tavsiye edilen balık.
Balık corbasida yapmıştım.bir iki kez o da güzel olmustu.

M mambur
Sagolun kizlar aklimda bulunsun.
Haftada 1 kez vermeye basladm artik, inun sayesinde bizde yiyelim hic balik yeme aliskanligimiz yoktu

Kizlar sisme morarmaya ne suruyorsunuz?
Cantada tasimak lazim birsey?
Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi
Benim kız kafayı vurmuştu feci şekilde anında morarmaya başladı hemen kantaron sürdüm inanın bi saatin içinde ne şişlik ne morartı kalmadı

Kantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bende
Kantaron bi bitki türü canım. zeytin yağında bu kantaron bitkisi bekletilerek elde edilen bi yağ. tabi bunu yapmanın bi yöntemi oluyor. aktarda bulabilirsiniz. ama ege tarafında çok yaygın oralardan bi tanıdığınız varsa ordan getirtmenizi tavsiye ederim. her derde deva olduğu söyleniyor.

Bugün benim oğluşumun doğumgünüydü
İyiki doğurmuşum boncugumu
Çok tuhaf bi gündü gerçekten duygu yüklü oluyor insan
dogum gunu kutlu olsun prensin ,sizinle birlikte gecirecegi nice mutlu gunleri ,anilari olsun insallah hep boyle enerjik ,hayat dolu olsun yakisikli minnak

Salonsalomanje M mambur saolun kizlar her zaman gittigim aktarcim var yarin ugrarim.benim oglum cok harekitli hemen hemen her gun dusuyo yarim saat once koltugun kenarina tutunup kalkarken dengesini kaybetti anlini vurdu sisti hemen yemyesil oldu.cok uzuluyorum hep arkasindayim gozum ustunde ama olan oluyo yine

gunaydin kizlar
gece yine oksuruk nobeti yasadik sanirum alerjik ..bugun doktora goturucem tabii bide oglumun toplantisi var bakalim nasil yetisicem ...kizlar dun nar verdim ,citir citir yedi cok sevdi bugunde bulursam trabzon hurmasi vvericem sevecekmi

Günaydın kızlar. Benim kızım pazar gece uykusundan kusarak uyandı ama hemde ne kusma anlatamam. Aldık apar topar hastaneye gittik. Şuan viral enfeksiyon var ondan olabilir dediler. Serum takacaklardi bulamadılar damar. İlaç fıtıl fln verdiler gece 4 e kadar hastanedeydik. Dün de kendi doktoruna götürdük. Takip edeceğiz. Bi kaç gün olmayıp tekrar aynı kusma olabilir dedi. İnşallah devamı gelmez. Yarın doğum günü boncuğum hasta girmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…