- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.281
canim cok cok gecmis olsun kiyamam hastaliklarinda iyice hirpalaniyor ,yorgun dusuyor kuzucuklar ,insallah tekrarlamaz canimGünaydın kızlar. Benim kızım pazar gece uykusundan kusarak uyandı ama hemde ne kusma anlatamam. Aldık apar topar hastaneye gittik. Şuan viral enfeksiyon var ondan olabilir dediler. Serum takacaklardi bulamadılar damar. İlaç fıtıl fln verdiler gece 4 e kadar hastanedeydik. Dün de kendi doktoruna götürdük. Takip edeceğiz. Bi kaç gün olmayıp tekrar aynı kusma olabilir dedi. İnşallah devamı gelmez. Yarın doğum günü boncuğum hasta girmez inşallah
Kizlar yazmis . guvenilir bir aktarcin varsa ordan.al. karisim.yapanlar da varmis.Kantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bende
Oyyy minigimmmm.Bugün benim oğluşumun doğumgünüydü
İyiki doğurmuşum boncugumu
Çok tuhaf bi gündü gerçekten duygu yüklü oluyor insan
Cok ama cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Günaydın kızlar. Benim kızım pazar gece uykusundan kusarak uyandı ama hemde ne kusma anlatamam. Aldık apar topar hastaneye gittik. Şuan viral enfeksiyon var ondan olabilir dediler. Serum takacaklardi bulamadılar damar. İlaç fıtıl fln verdiler gece 4 e kadar hastanedeydik. Dün de kendi doktoruna götürdük. Takip edeceğiz. Bi kaç gün olmayıp tekrar aynı kusma olabilir dedi. İnşallah devamı gelmez. Yarın doğum günü boncuğum hasta girmez inşallah
canim cok cok gecmis olsun kiyamam hastaliklarinda iyice hirpalaniyor ,yorgun dusuyor kuzucuklar ,insallah tekrarlamaz canim
Cok ama cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.
Suan nasil Mira?
Çok gecmis olsun kuzum benim ya bu çocuklara neoldu hepsi hasta ertugrul da 1 haftadır grip antibiyotik başladıkGünaydın kızlar. Benim kızım pazar gece uykusundan kusarak uyandı ama hemde ne kusma anlatamam. Aldık apar topar hastaneye gittik. Şuan viral enfeksiyon var ondan olabilir dediler. Serum takacaklardi bulamadılar damar. İlaç fıtıl fln verdiler gece 4 e kadar hastanedeydik. Dün de kendi doktoruna götürdük. Takip edeceğiz. Bi kaç gün olmayıp tekrar aynı kusma olabilir dedi. İnşallah devamı gelmez. Yarın doğum günü boncuğum hasta girmez inşallah
Canim cok gecmis olsun insallah gecer gider cabucak.siz asi olmustunuz galiba yanlis haturlamiyosam .asininda etkisi olabilirmikiÇok teşekkürler kızlar. Ya şimdiye kadar kusma olmadı çok şükür. ama doktor uyardı bi kaç gün olmayıp tekrar aynı şekilde kusabilir diye inşallah olmaz. nasıl bir virüsse iş yerinden arkadaşımın oğlu 3 gün normal 4. gün acillik oluyormuş.
cumartesi ve pazar süt içirmiştim onu da bırak 10 gün dedi doktor. ağır mı geldi anlamadım. şu virüs olmasında ya
Çok gecmis olsun kuzum benim ya bu çocuklara neoldu hepsi hasta ertugrul da 1 haftadır grip antibiyotik başladık
Canim cok gecmis olsun insallah gecer gider cabucak.siz asi olmustunuz galiba yanlis haturlamiyosam .asininda etkisi olabilirmiki
Aynen canim ertele yavrum bide asinin zorlugunu cekmesinçok teşekkürler canım. biz aşı olmadık daha 10 kasımda olacağız ama ben bir hafta erteleyeceğim
Sağol canım
Hasta olanlara çok geçmiş olsun bi an evvel atlatır minikler inşallah. ben bi şey sormak istiyorum. benim kızon saçlar seyrek baya daha hiç kestirmedim gürleşsin diye kestirmek istiyorum kestiren var mı aranızda acaba nası kestirdiniz
EwrtBenimki oglan, gecen hafta kestirdik. Dengesizdi cok ustler,arkalar uzun,yanlar cok uzamiyordu.
Ama hepsi ayni buyusun istersen 0 kazitman lazim yani onuda iyiki yapmamisim cunki ben kisa sacli haline hala pek alisamadim,agladigim gunler bile oldu, hele seninki kiz .
Evet ama sonradan hayatı boyunca saçlarını çoğaltmaya uğraşacak diye üzülüyorum. ya böyle seyrek cılız kalırsa diye. en azında kışın süslü şapka bere bandana falan kamufle ederiz. ama bilmiyorum bende çok kararsızım. gürleşir mi ki zamanla acabaBenimki oglan, gecen hafta kestirdik. Dengesizdi cok ustler,arkalar uzun,yanlar cok uzamiyordu.
Ama hepsi ayni buyusun istersen 0 kazitman lazim yani onuda iyiki yapmamisim cunki ben kisa sacli haline hala pek alisamadim,agladigim gunler bile oldu, hele seninki kiz .
Ewrt
Evet ama sonradan hayatı boyunca saçlarını çoğaltmaya uğraşacak diye üzülüyorum. ya böyle seyrek cılız kalırsa diye. en azında kışın süslü şapka bere bandana falan kamufle ederiz. ama bilmiyorum bende çok kararsızım. gürleşir mi ki zamanla acaba
Ama havalar sogudu usur bence.yaza yaptir.Ewrt
Evet ama sonradan hayatı boyunca saçlarını çoğaltmaya uğraşacak diye üzülüyorum. ya böyle seyrek cılız kalırsa diye. en azında kışın süslü şapka bere bandana falan kamufle ederiz. ama bilmiyorum bende çok kararsızım. gürleşir mi ki zamanla acaba
Bilmiyorum ki zaten sürekli bere takıyoruz dışarda kışın korumak daha kolay olur diye düşünmüştüm. çok kararsızımAma havalar sogudu usur bence.yaza yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?