2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canim cok cok gecmis olsun kiyamam hastaliklarinda iyice hirpalaniyor ,yorgun dusuyor kuzucuklar ,insallah tekrarlamaz canim

Reactions: GCA
Kantaron dediginiz krem.mi?canim eczanede bulabilirmiyim?bizde cok dusuyoruz nemlendiriciden baska krem yok aliyim bende
Kizlar yazmis . guvenilir bir aktarcin varsa ordan.al. karisim.yapanlar da varmis.
Benim annem hazirliyor.
Bugün benim oğluşumun doğumgünüydü
İyiki doğurmuşum boncugumu
Çok tuhaf bi gündü gerçekten duygu yüklü oluyor insan
Oyyy minigimmmm.
Hayirli saglikli omurleri olsun insallah... uykulu gunleri olsun insallah.
Rabbim bahtini guzel eylesin

Cok ama cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.
Suan nasil Mira?

Teşekkür ederiz canlar
G GCA çok geçmiş olsun böyle zamanlarda illa bi aksilik çıkıyor ama önemli olan onların sağlığı acil şifalar

canim cok cok gecmis olsun kiyamam hastaliklarinda iyice hirpalaniyor ,yorgun dusuyor kuzucuklar ,insallah tekrarlamaz canim

Cok ama cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.
Suan nasil Mira?

Teşekkür ederiz canlar
G GCA çok geçmiş olsun böyle zamanlarda illa bi aksilik çıkıyor ama önemli olan onların sağlığı acil şifalar

Çok teşekkürler kızlar. Ya şimdiye kadar kusma olmadı çok şükür. ama doktor uyardı bi kaç gün olmayıp tekrar aynı şekilde kusabilir diye inşallah olmaz. nasıl bir virüsse iş yerinden arkadaşımın oğlu 3 gün normal 4. gün acillik oluyormuş.

cumartesi ve pazar süt içirmiştim onu da bırak 10 gün dedi doktor. ağır mı geldi anlamadım. şu virüs olmasında ya

Çok gecmis olsun kuzum benim ya bu çocuklara neoldu hepsi hasta ertugrul da 1 haftadır grip antibiyotik başladık

Canim cok gecmis olsun insallah gecer gider cabucak.siz asi olmustunuz galiba yanlis haturlamiyosam .asininda etkisi olabilirmiki

kizlar doktorumuz yurtdisindaymis pazartesiye kadarda gelmicekmis ,gece sabaha kadar oksuruyor dedim gelinceye kadar bricanyl kullan sonra bakalim dedi ...oglanin toplantisina gittim ,ogretmen konustukca benim kiz konustu :))butun salon sesiyle yankilandi ,evi iki kez temizlesem bukadar yorulmazdim sanki uzerinden tir gecti:)

Hasta olanlara çok geçmiş olsun bi an evvel atlatır minikler inşallah. ben bi şey sormak istiyorum. benim kızon saçlar seyrek baya daha hiç kestirmedim gürleşsin diye kestirmek istiyorum kestiren var mı aranızda acaba nası kestirdiniz

Benimki oglan, gecen hafta kestirdik. Dengesizdi cok ustler,arkalar uzun,yanlar cok uzamiyordu.
Ama hepsi ayni buyusun istersen 0 kazitman lazim yani onuda iyiki yapmamisim cunki ben kisa sacli haline hala pek alisamadim,agladigim gunler bile oldu, hele seninki kiz .

Ewrt
Evet ama sonradan hayatı boyunca saçlarını çoğaltmaya uğraşacak diye üzülüyorum. ya böyle seyrek cılız kalırsa diye. en azında kışın süslü şapka bere bandana falan kamufle ederiz. ama bilmiyorum bende çok kararsızım. gürleşir mi ki zamanla acaba

Benim hic kazitmamislar masallah saclarim iyi, bazi tanidiklarim var kazitmislar ama saclar ince,seyrek ve dokuluyor. Yani bence pek kestirmekle alakali oldugunu sanmiyorum . Ama yinede icinde acaba kalacagina dedigin gibi kisin idare edilebilir ,1 -2 haftada baya kendine geldi saclari hani cabuk uzuyorlar aslinda

Ama havalar sogudu usur bence.yaza yaptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…