- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.301
Gurlesmesi icin degil de daginiksa saclari toparlatmak icin 3 numaradan yaptirabilirsin bence.Hasta olanlara çok geçmiş olsun bi an evvel atlatır minikler inşallah. ben bi şey sormak istiyorum. benim kızon saçlar seyrek baya daha hiç kestirmedim gürleşsin diye kestirmek istiyorum kestiren var mı aranızda acaba nası kestirdiniz
Gurlesmesi icin degil de daginiksa saclari toparlatmak icin 3 numaradan yaptirabilirsin bence.
Esim bizim oglana sac makinelerinden almisti. ama sizin ihtiyac.olmaz daha esim kendi kesmisti oglum benim kucagimdayken. berber kesemem demis makinayla bile ugrasmak istemedi.
tutkku ya ilk kesildiginde bende cok aglamistim. benim oglan epey sacliydi ve hic dokulme olmamisti ana saclar asil saclar karisinca dengeli uzasin diye kestik bende cok aglamistim 10gun kadar epey.yadirgamistim
kestirme yada kazitmanin gurlestirmeyle ilgisi yok diyorlar bemce bosuna kestirme zaten zor uzuyor ama banyodan once az badem yagi surup sonra yikayabilirsin ,besler saclarini .tabii durulamasi cok zor oluyor ben daha cesaret edemedim..ise yariyormu bilmiyorum ama annem anlatir; ben uzun bir sure bebekken ciliz sacliymisim ,badem yagi sure sure ayari kacirmislar :))yilla rdir biktim sacimin fazlaligindanHasta olanlara çok geçmiş olsun bi an evvel atlatır minikler inşallah. ben bi şey sormak istiyorum. benim kızon saçlar seyrek baya daha hiç kestirmedim gürleşsin diye kestirmek istiyorum kestiren var mı aranızda acaba nası kestirdiniz
hadi hayirli olsun disiniz canim inan cok daha haylaz afacan gozukuyorlar:))bizim disler sirayi bozdu ,alt yan kesicinin biri cikmadi ama uc azi disinin yarimsar parcalari kocaman olmus ,nasil is anlamadimBu arada kizlar sukur ki ust damaginin biri yarilmis yavrumun nasil sisti onler digeri de patlar da iner bari. cok merak ediyorum nasil olacak diye. epeydir 2dis alttan alistik ona.
Bu arada bizim de genzimiz fena dolu.resmen burun temizlerken guresiyoruz zapt edemiyorum. pek birsey de gelmiyor ama az da olsa rahatliyor gene temizleyince. rahat ememiyor uyuyamiyor mizmiz hep.
Baybars da taksa bari.. Hiç durdurtmuyor... Kapişonluya sadece sesi çıkmıyor. Çorapları çıkarıp atan adam her sabah ayakkabılarını getiriyor giydir diye ... Şimdi gidip panduf alsam kesin giymez atar..Bilmiyorum ki zaten sürekli bere takıyoruz dışarda kışın korumak daha kolay olur diye düşünmüştüm. çok kararsızım
balik turune gore degisiyorlar galiba:))hamsi,somonu sevmedi ,sardalyaya bayildi .bide firinda seviyor ama bugulama sevmiyor .bunlarda numara cok:))Balık nasıl yiyorlar yaa. Ben geçen hamsi fırınladım domatesi sever içine sakladım domatesi yedi balığı tükürdü.. Çorbası da pis kokuyor.
bosver takma kafana kimsenin soylediklerini ,evet yardim ediyorlar ama bir adim otede duramiyorlar ..hastaligin seninle ne alakasi olabilir hayret birsey canini sikma canim senin nasil ilgili oldugunu bix bile biliyoruz ,doort dortluk bakiyorsun yavrunaKızlar kendimi çok garip hissediyorum. Doğum günü diye hem çok mutluyum hem duygusal hem gergin sanki tekrar dogurucam deli miyim neyim. Kızımın hastalanması gerdi beni. Çocuk bu hasta olur. Babam yok hafta sonu usuttunuz. K.v zaten sürekli bir fikir beyan etme halinde. Banyo yaptirmasan saçını kestirsen bişey yemiyo... hasta çocuk yer mi. Basım ağrıdı artık valla
bosver takma kafana kimsenin soylediklerini ,evet yardim ediyorlar ama bir adim otede duramiyorlar ..hastaligin seninle ne alakasi olabilir hayret birsey canini sikma canim senin nasil ilgili oldugunu bix bile biliyoruz ,doort dortluk bakiyorsun yavruna
Banyo yaptırmayalım. Pis gezdirelim. Tüm anneler manyak hatta hep biz hasta ediyoruz bebeklerimizi. Mikroplar bizim kankamız olsa önce böyle konuşanlara yollarız değil mi.. Tövbe yaw. Benim kvde de böyle konuşur bazen. Var bir iki densiz komşu. Allah çenemize kuvvet versin..
yeri geliyor insanin annesi bakarken bile soyluyor ,insanin sinirine dokunuyor kimbilir kv olunca nasil agrina gidiyordur valla bazen benim annemde annane oldugunu unutuyor :))onceden hadta olurdum ama simdi takmiyorum ,donup yagmura diyorum; bak kizim duydunmu .....yapicakmisiz deyip gulup geciyorum .:))Çok teşekkür ederim canım onlarınki de suçlamak değilde saçma sapan yorum yapmak. Çocuk bu hasta olur demeleri gerekmez mi. K.v özellikle baktığı için aşırı sahiplenme oluyor. İnsan ne garip bi yaratık akıl sir ermiyor
Balık nasıl yiyorlar yaa. Ben geçen hamsi fırınladım domatesi sever içine sakladım domatesi yedi balığı tükürdü.. Çorbası da pis kokuyor.
Boğazına takılmadımi cnm. Ya ben eline elma bile versem azıcık fazla ısırıyor sonra öğrendim onure çıkarıyor. Maşallah yağmura yediyse ne güzel.gunaydin kizlar
gece yine oksuruk nobeti yasadik sanirum alerjik ..bugun doktora goturucem tabii bide oglumun toplantisi var bakalim nasil yetisicem ...kizlar dun nar verdim ,citir citir yedi cok sevdi bugunde bulursam trabzon hurmasi vvericem sevecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?