2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante nerelerdesin?iyimisin?
İyiyim cnm. Koşturmaca bitmiyor. Okuyup çıkıyorum sadece bu ara. Akşamları kız çok geç uyuyo. O uyuyunca da doğum günü süslerimizi hazırlıyorum. 11inde doğum günümüz var. Hazırlık yapıyorum tek başıma anca yetiştirilir ogune kadar kağıt baskı resim vs.islerini.

Geçmiş olsun cnm. Insallah tekrarlamaz bida.

Reactions: GCA
Kizlar yazmis . guvenilir bir aktarcin varsa ordan.al. karisim.yapanlar da varmis.
Benim annem hazirliyor.

Oyyy minigimmmm.
Hayirli saglikli omurleri olsun insallah... uykulu gunleri olsun insallah.
Rabbim bahtini guzel eylesin
Kizlar bu kantaron dediğin hangisi. Sarı mi?

Bilmiyorum ki zaten sürekli bere takıyoruz dışarda kışın korumak daha kolay olur diye düşünmüştüm. çok kararsızım
Bence saçların gür olmasının kazımaya ilgisi yok ya. Benimkini 2kez yapmışlar saç tellerim ince telli ve yoğunluğu az. O ya irsi ya da sac yapisi neyse o degismiyor zahir.

Bu büyükler sanki kendileri çocuk bakmamışlar gibi herşeye bilinçsiz yorum yapmıyorlar mi dimi insanın sabrını zorluyorlar. Takmıycaksin cnm kafana. Cevap verdiniz olay büyüyor çünkü..

Çok çok sevindim cnm. Birden yürüdü yağmur hanım demek he. Allah güç kuvvet versin hepsine. Darısı biz henüz yurumeyenlere. Benim kiz ağırdan alıyor. Hadi kızım yaşını karşıla yürü diyorum ama tık yok maşallah.

Kızlar balıktan konular vardı da yazamadim. Geçen hafta palamut yapmıştım. Tabiki yemedi Defne hn. Ben de attım tarhana çorbasına mis gibi yedi. Kuru mu geldi nedir pek sevmiyor balık yemeği. Bu haftada çorbasını yapıcam. Önceki hafta koftesi niye yapmıştım onu da pek sevmediydi

Hadi iyi geceler ben yatar artık.
Farkli kahvaltı memnunuz varsa yazar mısınız..

Boğazına takılmadımi cnm. Ya ben eline elma bile versem azıcık fazla ısırıyor sonra öğrendim onure çıkarıyor. Maşallah yağmura yediyse ne güzel.
yok canim biz azilarin yarilarini cikarinca simdi bayaa ezerek yiyor ,ondan once bayaa bogazina takiliyordu ,veriyordum ama cok korkuyordum

saol canim ya valla camlari acip ,balkonlara cikip yurudu diye bagirmak geldi icimden ama malum ortalik karisik ,otur oturdugun yerde dedim:))defne hanimda yurur ,benimde hic umidim yoktu ama birden bire yurudu...yanliz uyuyunca resetlendi galiba sabahtan beri emekliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…