- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.321
İyiyim cnm. Koşturmaca bitmiyor. Okuyup çıkıyorum sadece bu ara. Akşamları kız çok geç uyuyo. O uyuyunca da doğum günü süslerimizi hazırlıyorum. 11inde doğum günümüz var. Hazırlık yapıyorum tek başıma anca yetiştirilir ogune kadar kağıt baskı resim vs.islerini.fermante nerelerdesin?iyimisin?
Geçmiş olsun cnm. Insallah tekrarlamaz bida.Günaydın kızlar. Benim kızım pazar gece uykusundan kusarak uyandı ama hemde ne kusma anlatamam. Aldık apar topar hastaneye gittik. Şuan viral enfeksiyon var ondan olabilir dediler. Serum takacaklardi bulamadılar damar. İlaç fıtıl fln verdiler gece 4 e kadar hastanedeydik. Dün de kendi doktoruna götürdük. Takip edeceğiz. Bi kaç gün olmayıp tekrar aynı kusma olabilir dedi. İnşallah devamı gelmez. Yarın doğum günü boncuğum hasta girmez inşallah
Kizlar bu kantaron dediğin hangisi. Sarı mi?Kizlar yazmis . guvenilir bir aktarcin varsa ordan.al. karisim.yapanlar da varmis.
Benim annem hazirliyor.
Oyyy minigimmmm.
Hayirli saglikli omurleri olsun insallah... uykulu gunleri olsun insallah.
Rabbim bahtini guzel eylesin
Bence saçların gür olmasının kazımaya ilgisi yok ya. Benimkini 2kez yapmışlar saç tellerim ince telli ve yoğunluğu az. O ya irsi ya da sac yapisi neyse o degismiyor zahir.Bilmiyorum ki zaten sürekli bere takıyoruz dışarda kışın korumak daha kolay olur diye düşünmüştüm. çok kararsızım
Sarısı mavisi ve kırmızısı var canım ben kırmızı kullanıyorum işe yarıyoKizlar bu kantaron dediğin hangisi. Sarı mi?
Bende kestirmemeye karar verdim ya badem yağını denerim olmazsa belki zamanla değişir bi ümitBence saçların gür olmasının kazımaya ilgisi yok ya. Benimkini 2kez yapmışlar saç tellerim ince telli ve yoğunluğu az. O ya irsi ya da sac yapisi neyse o degismiyor zahir.
Bu büyükler sanki kendileri çocuk bakmamışlar gibi herşeye bilinçsiz yorum yapmıyorlar mi dimi insanın sabrını zorluyorlar. Takmıycaksin cnm kafana. Cevap verdiniz olay büyüyor çünkü..Kızlar kendimi çok garip hissediyorum. Doğum günü diye hem çok mutluyum hem duygusal hem gergin sanki tekrar dogurucam deli miyim neyim. Kızımın hastalanması gerdi beni. Çocuk bu hasta olur. Babam yok hafta sonu usuttunuz. K.v zaten sürekli bir fikir beyan etme halinde. Banyo yaptirmasan saçını kestirsen bişey yemiyo... hasta çocuk yer mi. Basım ağrıdı artık valla
Çok çok sevindim cnm. Birden yürüdü yağmur hanım demek he. Allah güç kuvvet versin hepsine. Darısı biz henüz yurumeyenlere. Benim kiz ağırdan alıyor. Hadi kızım yaşını karşıla yürü diyorum ama tık yok maşallah.kizlarrrr oyle mutluyum ki
yagmur uykuyu sapitti ,kactan beri ayakta ,birturlu uyutamadim.uyutamadikca uykusu dagildi tabii uykusu sapan bebekte adrenalin salgilaniyormusya benim kiz korkuyu yendi,ataga gecti ,birden yurumeye basladi ..sukurler olsun rabbime nasil mutlu hemde oyle iki adim degil ,resmen yuruyor hatta kosuyor:))
G GCA bak resmen hissetmistim.annem uyut birdaha zor uyur dedi .bende o bu aksam yuruyecek ondan uyumuyor demistim ve yurudu kostu ve emmeden yatti uyudu .inan yuregim onu soyledi yani anneler en iyi hisseder,sende oylesin inan.
yok canim biz azilarin yarilarini cikarinca simdi bayaa ezerek yiyor ,ondan once bayaa bogazina takiliyordu ,veriyordum ama cok korkuyordumBoğazına takılmadımi cnm. Ya ben eline elma bile versem azıcık fazla ısırıyor sonra öğrendim onure çıkarıyor. Maşallah yağmura yediyse ne güzel.
cok isterim canim ama acele etme firsat bulunca verebilirsin
saol canim ya valla camlari acip ,balkonlara cikip yurudu diye bagirmak geldi icimden ama malum ortalik karisik ,otur oturdugun yerde dedim:))defne hanimda yurur ,benimde hic umidim yoktu ama birden bire yurudu...yanliz uyuyunca resetlendi galiba sabahtan beri emekliyor :))Çok çok sevindim cnm. Birden yürüdü yağmur hanım demek he. Allah güç kuvvet versin hepsine. Darısı biz henüz yurumeyenlere. Benim kiz ağırdan alıyor. Hadi kızım yaşını karşıla yürü diyorum ama tık yok maşallah.
Evet sari kantronu zeytinyaginda bekletiyor annem bir sure. sonra oldugunda kipkirmizi bi yag oluyorKizlar bu kantaron dediğin hangisi. Sarı mi?
biz hala bulamactayiz yoksa cok karistiriyor ,iki yudum yiyip kalkiyorHadi iyi geceler ben yatar artık.
Farkli kahvaltı memnunuz varsa yazar mısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?