2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar bugün bizim ve GCA doğum günü gene sene bu saatlerde hastanede bekliyorduk
G GCA mira nin doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara çok öp benim yerime

Ay canım yaa nasıl geçti hiç bişey anlamadım. sen 15 dk sonra gireceksin doğum haneye ben daha fotoğraf çekinme derdindeyim. yüzümde binbir endişeyle. hoş gelmiş ertuğrul bey. kızımın ilk arkadaşı.. yavrunun güzel günlerini göresin inşallah canım

Amin canım teşekkür ederiz gerçekten koca 1 yıl bian gibi geliyo insana

kiyamam ya bol bol limonlu ihlamur ,tarcin ,elmakabugu cayi icir ,cok faydasini gormustum.valla ikisi ayni anda verilirmi bilmiyorum ama ikisindede parasatemol yani agri kesici var oyuzden belki fazla gelebilir

Mutlu yıllar doğumgünü bebeklerine. Sabah 7de uyanınca bu saattı emerken uyudu.. Veli toplantısında uyutacaktım 13.30da... Bırakacak biri bulmam gerekecek şimdi... wakewake bebişin kaç kilo? Peditus ne kadar veriyorsun?

Reactions: GCA
Bu arada narı benim bebi de çok seviyor. Tavuk balık yutamayan sıpa narı bir yutuyor şaşarsınız. .. Çiğnemeden yuttuğunu bu sabah bezinden anladım. Ben kahvaltıda özel bir şey yapmıyorum. Ekmeğin yumuşak yerini bandırıyorum tahin pekmez verdim, ekmekle yumurta aldım tavadan verdim, kabuksuz domates verdim, köy peyniri verdim, iki yudum limonlu açık çay içti, kuru ekmek yedi, zeytin geveledi çıkarttı.

Bir iki lokmadan fazla verme izle bakalım dokunacak mı. Erken vakitte ver de Allah korusun alerji yaparsa hastaneye muayeneye götürme şansın olur.

10kilo oğlum
Bir çay kaşığından biraz fazla veriyorum
Peditus yarım ölçek verin, ben şırınga ile ayarlayıp kaşıkla içiyorum. Yarım ölçekte 60 mg parasetamol var. 10kg de inatçı ise ateşi 150mg parasetamol gerekli.
90 mg calpol vermelisin üstüne. 5cc de 120 mg varsa 90 mg 3.75 cc diyor. 5lik şırınga ile 3.5-4 arası.. İnatçı değilse ateş 100mg calpol gerekli. 90 peditus la verirsen 10mg yarım cc ediyor calpol de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…