- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.341
Amin canım teşekkür ederiz gerçekten koca 1 yıl bian gibi geliyo insanaAy canım yaa nasıl geçti hiç bişey anlamadım. sen 15 dk sonra gireceksin doğum haneye ben daha fotoğraf çekinme derdindeyim. yüzümde binbir endişeyle. hoş gelmiş ertuğrul bey. kızımın ilk arkadaşı.. yavrunun güzel günlerini göresin inşallah canım
Sağol canım gecemiz çok zor geçti yavrum yandı öksürükte varwakewake gecmis olsun insallah hemen gecirirsiniz .simdi nasil ?
kiyamam ya bol bol limonlu ihlamur ,tarcin ,elmakabugu cayi icir ,cok faydasini gormustum.valla ikisi ayni anda verilirmi bilmiyorum ama ikisindede parasatemol yani agri kesici var oyuzden belki fazla gelebilirSağol canım gecemiz çok zor geçti yavrum yandı öksürükte var
Kuru öksürük olduğu için peditus vermek istiyorum ama oda ateşi yeterince düşürmüyor ateş düşürücü ile aynı zamanda verilirmi acaba
10kilo oğlumMutlu yıllar doğumgünü bebeklerine. Sabah 7de uyanınca bu saattı emerken uyudu.. Veli toplantısında uyutacaktım 13.30da... Bırakacak biri bulmam gerekecek şimdi...wakewake bebişin kaç kilo? Peditus ne kadar veriyorsun?
Kivi bir kere verdim ama sevmedi bende brokoli vericem bakalim sevecek mi?kizim cok sever kucuklugunden alistirmistim.kizlar hic kivi verdinizmi?vericem ama alerjik diye korkuyorum
Peditus yarım ölçek verin, ben şırınga ile ayarlayıp kaşıkla içiyorum. Yarım ölçekte 60 mg parasetamol var. 10kg de inatçı ise ateşi 150mg parasetamol gerekli.10kilo oğlum
Bir çay kaşığından biraz fazla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?