- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.361
Ben de aktardan alayım cnm o zaman tsk.ler.Evet sari kantronu zeytinyaginda bekletiyor annem bir sure. sonra oldugunda kipkirmizi bi yag oluyor
Teşekkür ederiz teyzesi
Tek tek yazılanları okuyorum bi an dedim acaba yanlıs yerdemiyim havuz problemi gibi kız bu allah senii..Peditus yarım ölçek verin, ben şırınga ile ayarlayıp kaşıkla içiyorum. Yarım ölçekte 60 mg parasetamol var. 10kg de inatçı ise ateşi 150mg parasetamol gerekli.
90 mg calpol vermelisin üstüne. 5cc de 120 mg varsa 90 mg 3.75 cc diyor. 5lik şırınga ile 3.5-4 arası.. İnatçı değilse ateş 100mg calpol gerekli. 90 peditus la verirsen 10mg yarım cc ediyor calpol de
Canım çok sağol ama inanki anlamadım kafam bi milyonPeditus yarım ölçek verin, ben şırınga ile ayarlayıp kaşıkla içiyorum. Yarım ölçekte 60 mg parasetamol var. 10kg de inatçı ise ateşi 150mg parasetamol gerekli.
90 mg calpol vermelisin üstüne. 5cc de 120 mg varsa 90 mg 3.75 cc diyor. 5lik şırınga ile 3.5-4 arası.. İnatçı değilse ateş 100mg calpol gerekli. 90 peditus la verirsen 10mg yarım cc ediyor calpol de
Aynen sonra tane tane okudum çözdüm aslında arkadaş doğru olanı yazmış sağlık bilgisiyle ama ben de hızlı hızlı okudumTek tek yazılanları okuyorum bi an dedim acaba yanlıs yerdemiyim havuz problemi gibi kız bu allah senii..
Bu bebeler beynimizi ucurdu
Yarım ölçek 2.5 ml dir. Çay kaşığı 1-1.5 genelde. Az vermişsin. Ateşi 39u bulmuyorsa 3 gün bekliyorum ben. Hala geçmezse dra götürüyorum. Bizim Dr antibiyotik yanlısı değil Allahtan. Diş de ateş öksürük yapar ama 3 günden fazla ateş her zaman düşündürür. Ben bile anlayamıyorum. Geçen ay sadece ateşi vardı öksürük tek tüktü bi gittik bronşiolit ilerlemiş çıktı. İğneler buharlar ... Bu ay bol bol öksürüğü vardı dedim ciğeri çıkacak ateşi de olunca (çekilmeleri yoktu 3 gün bekledim ateşini) gittik hafif viral bronşiolit antibiyotik verme dedi.. Şaştım..Canım çok sağol ama inanki anlamadım kafam bi milyon
Şimdi ben peditusu biraz fazla vermişim haklısın nette de okudum 1 çay kaşığı yetermiş ama ben büyüdü azmı gelir acaba diye biraz daha fazla verdim
Ateşi inatçı yani şurup verince düşüyor bir kaç saat sonra yine çıkıyor
Ama baktım bugün alttan iki diş daha kabarmış sanırım o etkili oldu öksürük ve ateşinde
Şimdi sen hemşireydin dimi
Doktora götürmedim hemen antibiyotik veriyorlar diye
Sence peditusla iyileşirmi kuru öksürük var sadece
Oy pamuk..Bugun eymen dogdu ne gunlerdı dogum haberlerınızı okuyup ben ne zaman dogurcm dıe beklıordm rabbm bu gunlerı gostermeyı nasıp ettı tum bebeklerımız nıce yasgunlerıne saglıklı mutlu huzurlu bugun hergunden daha cok sukrettm rabım ıyıkı vermıs oglumu bana . Benım dogurdugum ve dogdugum gun bugun.
nice mutlu yillara oglusunun nice guzel yillari olsun insallahBugun eymen dogdu ne gunlerdı dogum haberlerınızı okuyup ben ne zaman dogurcm dıe beklıordm rabbm bu gunlerı gostermeyı nasıp ettı tum bebeklerımız nıce yasgunlerıne saglıklı mutlu huzurlu bugun hergunden daha cok sukrettm rabım ıyıkı vermıs oglumu bana . Benım dogurdugum ve dogdugum gun bugun.
Aminteşekkür ederim canım. Allah isteyen her kadına yaşatsın annelik duygusunu inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?