2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar sağlıkocağından geldik dayadı antibiyotiği
Şimdi göktuğun dişi çıkıyor orası kesin bembeyaz alt iki dişin yanındakiler
Doktor baktı ciğerde kulakta boğazda bi durum yok
Ama salgın var dedi antibiyotik yazdı
Ateşimiz genelde hep 38lerde bir kez 39 çıktı genel durumuda fena değil yani çok hasta gibi değil
Öksürük var ama diş döneminde olurmuş salyasından dolayı
Şimdi ben napim sizce antibiyotik kullanayımmı
Bugün ikinci ateşli gün ateşi dirençli değil ateş düşürücü verince iniyor baya zaman da çıkmıyor
Sizlerin diş ateşi en çok kaç oluyor
Ayy çok yazdım kusura bakmayın da kafam çok karışık

Ben hediye almadım kumbara yapmıştım bayadır birikim yapıyordum bi bilezik aldım bayram harçlıkları vs ekleyip
Geleceğine yatırım işte
Eşime kalsa akülü motorsiklet alıyordu ne gerek var dedim zaten yanında korumalık vs yok düşer başıma iş çıkmasın belki yaza inşallah
Oyuncak her gün alıyoruz büyük küçük nerdeyse ev oyuncakçı oldu
Birde benim oğlum dağınık seviyor ben topluyorum o bütün odaya dağıtıyor toplatmıyorda
Bugün benim bi uzun yazasım var çenem düştü göktuğun ateşi benim başıma vurdu

kızlaar dün doğum günümüzdü malum. epey kalabalıktık çok yorucu ama çok şükür güzel geçti. bizim cadı tokayı ısrarla reddetmek dışında fazla arıza vermedi. ağlamadı ama gülmedi de :) tam cadı surat hep asık. aklı fikri uçan balonlarda oldu. hediyelerin kağıdını kemirmeye çalıştı fln. öyle böyle derken atlattık doğum günümüzü

wakewake simdi salgindan kaynakli atesi olsa Göktuğ'un bogazlari da kizarik olurdu bence. yani Keremin en son sebepsiz atesinde viral salgindan bogazi tahris olmus demisti dr.
Goktugda birsey yoksa distendir bence ates dusurucu kafi ki 2 gundur diyorsun..

Oyuncak konusuna gelince Keremin sayili oyuncagi var o yuzden biz oyuncak alalim dedik cocuk evdekilerden sikildi.daginiklik hep oluyor ya ben artik toplamayi biraktim valla fenalik geliyordu bana.
Senin yatirim olayin da cok guzel olmus. biz de gram hesabi actik hamileyken heray gram altin aliyoruz kartla bir de ayri kumbarasi var ne kadar birikirse gene gram hesabina aktariyorum ben de. dedigin gibi simdiden damlasin biriksin.

Reactions: GCA
Aslında seninki daha güzel fikirmiş canım altın hesabı hiç aklıma gelmedi
Bende dönüştüreyim valla sağol fikir için
Biriktikçe eklerim bende
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Yarına kadar antibiyotik vermiycem haklısın bir şey varsa çıkardı eğer yarında ateş devam ederse veririm artık

Amin insallah.. Guzel gunlerinde kullanmak nasip olsun hepsinin.

39.5 gördük biz aynı anda 3 diş çıkarırken.. Bence verme... Hatta Dr değiştir..

canım sıkkın bu aralar maddı yonden cok sıkıstık . Cok sukur allaha , bazen bebegm ıcın yapmak ıstedklerımı yapamıorum bu benı cok uzuyor mesela dogum gununu yapamadım oysa neler hayal etmstım. Insallah gecte olsa yapacagm

Aşk olsun bole şeylere canını skma lutfen para dediğin nedir bi gün olur bigün olmaz hepimizin basında allah can sağlığı versin ölümden başka herseye care var zaten 1 yaş çok anlamiyolar ins 2 yaş da istediğin gibi bi doğum günü yaparsın

Insallah maddi aciktan rahatliga kavusursunuz,bereketli olsun paraniz,Dara dusmeyin ( amin) dogum gununu takma kafana bizde Bi pasta kestik okadar.. Allah saglik versin,omur versin daha cok dogum gunu kutlarsin

Kizlar bugun asilari olduk,isyerimde 2 tane doktora,lisanin dokturuna ve yine ordaki bir baska doktora danisarak yapma karari aldim, artik buyukler gibi herseyi yiyebilir, sebze,meyve. mama veriyorum aksamlari, onun yerine artik sut verebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…