2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz de daha hediye almadık. Pek oyuncak almamistik biz hep ilk 5ay aldığımız oyuncaklarla oynuyor. Eşime dedim bi pelusu bile yok kizumin minnie mouse pelus al. (Dogum gunu temamiz minni mouse da). Bakalım yarin alırım dedi amma napar bilmiyorum. Bizim asıl doğum günümüz yarın ama çumartezi kutluycaz inşallah. Kizlar pastasını ben yapıcam kısmetse inşallah güzel olur. Bütün doğum günü süslemeleri de ben hazırladım. Elbisesini sysledim tacını yaptım. Hepsi çok güzel oldu. Insallah pastasi da olur.

Allah can sağlığı, ev huzuru versin canım gerisi boş. İnsan yavrusuna her şeyin en iyisi olsun istiyor ama. Önemli olan sağlıkla bir arada olmak. zaten bişey anlamıyorlar. ama bi pasta yapıp mum koysan üstüne üflemeyi öğret. size de aktivite olur hem. illa bi kutlama düşünme canım

canim sen en guzel dogum gunu hediyesi vermissin ,el emegini ona duygunu sevgini yelegine islemissin inan ben okuyunca nasil benim aklima gelmedi diye uzulnustum ...seni cok iui anliyorum bende ayni durumdayim malwsef ama cok iyi gunlerde gordum ve huzurun yoksa ne sen yaptigin ve aldiginin tadina variyorsun nede yavrun .tek ve yegane sey huzur canim ve birazcik bile buyudugunde sana bunlari soyleyecek ,yelegini opup sana sarilacak ..benim buyuk bebeler hediye alamiyoruz diye ,kendilerinin eski oyuncaklarini paket yapip hediye ettiler ..bir yanim cok uzuldu bir yanim gurur duydu...ah analik ah..

gunaydin kizlar ,imamdan uc saat once kalktik ve simdi uyuduk bari esime diyorum ,camii nin anahtarini al ,biz gidelim acalim -cok yakin ve yagmur bayilirda-

dun gece onbir bucuga kadar kitap okudum umarim gerisi gelir ,ne cok ozlemisim ...kitap okuyan varsa oneri bekliyorum kizlar

Ben cok seviyorum kitap okumayi.
Bende yeni yeni basladim hatta burda kitap topiclerine takibe basladim sevk gelsin diye.
Ne tur okuyorsun?

fermante Allah icine sindirsin insallah. Defne de cok guzel olacak annesi . umarim hersey guzel gider.

Cakemash yarina yapcaz nasipse. d.gununde aksilikler olmustu malum sonra Keremin gribal gecisi keyifsizligi derken umarim yarina olur. heves.edince bisiler oluyor ya artik korkuyorum

M melekece78 Allah hanenizi kesenizi refaha erdirsin insallah.
Bence uzulme icinde kalmis ama elbet yaparsin. biz de aile arasinda yaptik acikcasi ozenmedim sus vs bile yoktu.
Sende balonlarla foto cekebilirsin Eymeni. beraber cekilin ya da onlara boyle hatiralar kalsin ...

Ne guzel elinden orgu geliyor el emegi bir hediye yapmissin. benim oyle marifetim bile yok. oglum sana bunu ben ellerimle yaptim diyecegim.
Guunluk yaz ona . 1gun boyunca neler yapti fotografla kitap gibi yapistir . bunlarda guzel hatira bence.

Kizlar aksamdan beri esimle kendimizi iyi hissetmiyorduk,bu sabah oglumda 2 kez kustu.
Yediklerimizden sadwce tadina bakmisti ama belliki onada dokunmus.
Dr gidene kadar ne verebilirim yogurt ve bal disinda :/ insallah duzelir ya

Kizlar aksamdan beri esimle kendimizi iyi hissetmiyorduk,bu sabah oglumda 2 kez kustu.
Yediklerimizden sadwce tadina bakmisti ama belliki onada dokunmus.
Dr gidene kadar ne verebilirim yogurt ve bal disinda :/ insallah duzelir ya
Cok gecmis olsun hic bilgim yok benim

Canım hiç sıkma canını bak bugun benim oğlumun dogum günü ama bende yapamadım maddiyat yüzünden.bir iki süs aldım bide küçük bi pasta bari fotograf anısı olsun diye.
Seneye yaparız inşallah

Kizlar asidan geldik kararsizdim ama yaptirdim.su cicegi asisi da yapti su cicegi olmicakmi dedim gecirir ama cok hafif atlatir belki anlamazsiniz bile dedi.izlemde olduk 11.1 kg 78cm olmusuz.darisi yaptirmayanlara.bu arada sute baslayin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…