- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.401
canım sıkkın bu aralar maddı yonden cok sıkıstık . Cok sukur allaha , bazen bebegm ıcın yapmak ıstedklerımı yapamıorum bu benı cok uzuyor mesela dogum gununu yapamadım oysa neler hayal etmstım. Insallah gecte olsa yapacagm
canim sen en guzel dogum gunu hediyesi vermissin ,el emegini ona duygunu sevgini yelegine islemissin inan ben okuyunca nasil benim aklima gelmedi diye uzulnustum ...seni cok iui anliyorum bende ayni durumdayim malwsef ama cok iyi gunlerde gordum ve huzurun yoksa ne sen yaptigin ve aldiginin tadina variyorsun nede yavrun .tek ve yegane sey huzur canim ve birazcik bile buyudugunde sana bunlari soyleyecek ,yelegini opup sana sarilacak ..benim buyuk bebeler hediye alamiyoruz diye ,kendilerinin eski oyuncaklarini paket yapip hediye ettiler ..bir yanim cok uzuldu bir yanim gurur duydu...ah analik ah..canım sıkkın bu aralar maddı yonden cok sıkıstık . Cok sukur allaha , bazen bebegm ıcın yapmak ıstedklerımı yapamıorum bu benı cok uzuyor mesela dogum gununu yapamadım oysa neler hayal etmstım. Insallah gecte olsa yapacagm
Ben cok seviyorum kitap okumayi.gunaydin kizlar ,imamdan uc saat once kalktik ve simdi uyuduk bari esime diyorum ,camii nin anahtarini al ,biz gidelim acalim -cok yakin ve yagmur bayilirda-
dun gece onbir bucuga kadar kitap okudum umarim gerisi gelir ,ne cok ozlemisim ...kitap okuyan varsa oneri bekliyorum kizlar
Cok gecmis olsun hic bilgim yok benimKizlar aksamdan beri esimle kendimizi iyi hissetmiyorduk,bu sabah oglumda 2 kez kustu.
Yediklerimizden sadwce tadina bakmisti ama belliki onada dokunmus.
Dr gidene kadar ne verebilirim yogurt ve bal disinda :/ insallah duzelir ya
Canım hiç sıkma canını bak bugun benim oğlumun dogum günü ama bende yapamadım maddiyat yüzünden.bir iki süs aldım bide küçük bi pasta bari fotograf anısı olsun diye.canım sıkkın bu aralar maddı yonden cok sıkıstık . Cok sukur allaha , bazen bebegm ıcın yapmak ıstedklerımı yapamıorum bu benı cok uzuyor mesela dogum gununu yapamadım oysa neler hayal etmstım. Insallah gecte olsa yapacagm
Keske bende örgü bilsem ya insan kafasını boşaltıyo ben 1 düz 1 ters biliyorum o yüzden bi ara hizimi alamayip hali ordumYelegımıde cekıp atıcam en ksa zamanda . Malum bn bı turlu buraya resmı hemen atamadım
Gecmis olsun canimOglan iyi gibi simdi ama esime agir gelmis baya, bendede hala bulanti devam.
Insallah yavruma bari tekrarlamaZ
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?