2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar asidan geldik kararsizdim ama yaptirdim.su cicegi asisi da yapti su cicegi olmicakmi dedim gecirir ama cok hafif atlatir belki anlamazsiniz bile dedi.izlemde olduk 11.1 kg 78cm olmusuz.darisi yaptirmayanlara.bu arada sute baslayin dedi
Maşallah canım. Valla bende hala sürüncemede yım. Eşimde diyO devlet kendi eliyle otizme suruklermi kendi vatandasini sacmalama. Aşıdan olustugu kesinleşmiş bikac vaka okuyincada insanın içine sinmiyo. Hakkımızda hayırlısi artık.

Ablamiz sallanmak istedi Ekin de yanımızda oynuyordu. Sıkıldı indirdim, yemege bakıp geleyim dedim. Anam bi geldim tırmanmış salincaga oturuyo sok oldum iyi dusmemis.
Allah korumus canim anlik oluyo hersey.artik her yere tirmaniyolar benimki iyice ilerletti sehpaya cikiyo ayaga kalkiyo sonra geri oturup geri geri kendi iniyo alirsam kucagima bir kiyamet bir firtina kopuyo

İnsallah canım.
Himm evet keyifsizligi geçsin de inşallah güzelce yaparsınız. Merak ettim ben de ne yaptı diye.

Ben de bugün tam gaz hazırlık var. Şuan defneyi uyuturken bi fırsat bakayım dedim.. yan yicek ler hazır. Pastanın kekini de yaptım. Süslemesi kaldı.

Kizlar ben herşeyi kendim hazırladım çok masrafa kaçmadan basit şeylerle. Pastasını da kendim yapıyorum. İyi bi pastaya 200tl istiyorlar çok geldi açıkçası. 50tlye çözüyorum. Evet uğraştıriyo ama hem ekonomik hem de ilerde anlatabilirim belki diye kendim yapayım dedim.. sonuçta hepsi bi anı olarak fotolarda kalacak öyle değilmi..

Canım hiç sıkma canını bak bugun benim oğlumun dogum günü ama bende yapamadım maddiyat yüzünden.bir iki süs aldım bide küçük bi pasta bari fotograf anısı olsun diye.
Seneye yaparız inşallah
oglusunun dogum gunu kutlu olsun ,nice mutlu mesut gunler sizin olsun insallah canim ...her kotu gun gelip geciyor ,nice insan ac ,acikta sukredelim ,bugunlerde gecer elbet

Ben cok seviyorum kitap okumayi.
Bende yeni yeni basladim hatta burda kitap topiclerine takibe basladim sevk gelsin diye.
Ne tur okuyorsun?
bayiliyorum kitap okumaya ama yaklasik on yildir performansim hizim gittikce azaldi baktim bebelrrin büyümesini beklersem zaman gidiyor ne olursa olsun okuyacam dedim...topic iyi fikir ama sanirim azcik okuyup kendime guvenimin gelmesini beklemeliyim ...bide benim buyuk bebelerede okuyarak ornek olmam lazim ,artik onlarda buyuk kitaplari okuyor ,okuyup onlarla tartisayim dedim hemde bu zaman insani korkutuyor ,cocuklar buyudukce insan daha donanimli , birikimli olmali ...

ben hertur kitabi severim ama bazen bazi kitaplar agir geliyor .dun paulo cheolho nun "hac"kitabina basladim .hergun 10sayfa dedim 40sayfa okumusum ..gunduzde 4sayfa okudum:))sen hangi turler okuyorsun ?mesela simdi?bende cok guncel kitap yok ,bu hafta alicam ama kararsizim dogan cuceloglu,nurdogan arkis arasinda kaldim ama ekstradan bunlarin yaninda okuyacagim kitaplatda alicam

tubaa1 masallah kuzuya nazarlar degmesin darisi bize .bana hic kilo almadi gibi geliyor .gecen hafta sagliko.tarttirdim 10kilo dedi ama bir zahmet ustune cikarttirmiyorlar ,paltoyla falan bir kilo fazladir zaten:)),ben bu hafta yaptiracaktim asiyi hala kararsizim ,saglik ocaginfanda aramadilar ,pazartesi doktorum var ozaman karar vercem ,dedigin gibi iki turlude diken ustu olunacak ..

masallah canim eminim buyuyunce,sen anlattikca birde fotolari gorunce ,annem sen nekadar hamarat ve fedakarmissin diyecektir.cocuklarla cok zor cunku canim ya varya bugun sirtin ikiye bolunmesi bu demekmis demekki dedim.saat 9.30supurmeye basladim ,tam 13de evi supurmem bitti .cadi hicbirsey yaptirmiyorya

M mambur seni tebrik ediyorum cok bilincli annesin.

Ben hemen hemen her turu okumaya calisiyorum acikcasi. 400e yakin kitabim var kitapligimda. kendime giyim kusam almam kitaba veririm parami o derecedeyim. kereme de cocuk kitaplari alip duruyorum simdiden.umarim o da sever okumayi.kitap topiginde 2 gune bir bildirim yapiyoruz. kitabin adi kacinci sayfada oldugun gibi.kitap bitince de fikir sunuyorsun.
Ben suan Haruki Mukarami -Sahilde Kafkaya basladim.

Canim ben aile hekimine kendi cocuk doktorumuza birde arkadasimin ablasi cocuk doktoruna sorduk ucude yaptir dedi esimde cok kurcalama doktorlar diyosa sorumluluk alamayiz dedi.yaptirdik.rabbim korusun yavrularimizi

Ne güzel okuyabiliyosunuz M mambur . Bende çok severim okumayı ama sınırsız interneti cep telefonum olduğundan beri iyice bıraktım kızıyorum kendime. En son Mehmet ali birant in biyografisine baslamistim öldüğünde dusunun yani vehameti:))

39.5 gördük biz aynı anda 3 diş çıkarırken.. Bence verme... Hatta Dr değiştir..
Canım bugün iyice ilerledi sesi falan kısıldı kötü öksürüyor o yüzden antibiyotik başladım
Soğuk terler atıyor yavrum keyfi de yoktu

Canım sofrada yiyecek ekmeğin evinde huzurun varsa gerisi boş inan
Doğumgünü neki
Bizlerin bir yaşı öyle süslü kutlamalarla mı geçmiş ki hayır
Eksikmi kaldık o da hayır
Şimdi bir akım var evet bizde özeniyoruz ama çokmu gerekli yapmayınca da bir şey eksilmiyor
Bak biz hastalıktan yapamadık o gün bir browni aldım üstüne bir mum tamam
Yarın için planlamıştık yine hasta yavrum
Kısmet olmayınca olmuyor
Öyle çokta süslü bir doğumgünü düşünmemiştim zaten
Bunlar bebeğin için yapabileceklerin değil aslında çünkü anlamıyorlar bunu kendimiz için yapıyoruz itiraf edelim
Onun için yapabileceğin en güzel şey sağlıklıca başında durmak kokunu hissetmesi ve şefkatin gerisi pembe bi balon

Ahhh balkonumda oturup kitap okumak
Bazen en özlediğim şey ama şikayetçi de değilim vakit bulamadığım için çünkü oğlum canıma okuyor :))
Yeter ki o okusun napalım
Ben doğumdan önce bir kitap okumuştum çok güzeldi adı Beyaz gardenya. Bilmiyorum bulunur mu ama carrefour dan almıştım harika bir kitaptı çok etkilenmiştim

Bizde ayniyiz supurgeyi çalışırken çok seviyo. Ustune oturuyo cekemiyorum onu kaldrip diğer odaya bırakıyorum daha supurgeyi calistiramadan geri geliyor jet hızıyla. Bi açma kapama düğmesine basiyo bi kablo düğmesine bi hız ayar tuşunu çekip duruyor. E ablamiz kusur kalirmi ekini çektiğim an bu sefer o biniyo süpürgenin ustune derkennn ben bırak pis kalsin diyip pes ediyorum. Sabrın için seni tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…