2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kolay gelsin canım şimdiden hayırlı yaslariniZ olsun.

Geçmiş olsun canım. Ya facede bi grupta gormustim bal zencefil falan karıştırarak bebeğin göğsüne surunce hemen kesiyomus öksürüğü ama bi kaç malzeme daha vardı galiba bulabilirsek yazayim

Sagolun kizlar . Alinti yapamadim.
Kislik kavanozlara et yapilir ya indan yedik, ogluma az tattirdik ama bilemedim o dokundu herhalde.
Veya salgin var dicem ama ucumuzu ayni anda nasil boyle yapsin bu salgin bilemedim.

Midem nasil bulaniyor, hamileyken aylarca nasil katlanmisiz diyorum simdi 1 gun zor dayaniyor insan :/
Annelio bu olsa gerek

oglusum geliyo dogum gununuz kutlu olsun. Rabbim hayirli saglikli omurler versin evladina
Amin canım benim allah hepimizin evladına uzun ömür bereketli günler saglıklı hayat nasip etsin.
İyi insanlarla karşılassınlar
İyi yerlere gelsinler
İyi insanlar olsunlar inşallah.

oglusunun dogum gunu kutlu olsun ,nice mutlu mesut gunler sizin olsun insallah canim ...her kotu gun gelip geciyor ,nice insan ac ,acikta sukredelim ,bugunlerde gecer elbet
Teşekkür ederim canım cok dogru diyosun.kutladık bugun işte aile arasında.fotograflarda anı kalmasıydı amacım cok da güzel oldu.allah herkese nasip etsin

Kızlarmrb bizde cçarşamba günü doğum gunumuzu kutladk. Hepimizin bebeislerinin doğum günü kutlu olsun. Özellikle birden çok bebisi olan arkadaslara sormak istiyorum. Sizce yeni bebis için uygun zaman ne olur. Aramızda hamis varmı dusunenvar mı hazir olan var mmı. Yaşım 28 bir bebeğim var. Çok zor bir yılı arkamda bıraktım. Ama kardeşler arasında da çokyyaş ffarkıolsun istemiyorum. Normalde cçalışıyordum ama bebeğim için calismiyorum .buyutene kadar da düşünmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

mamur kitap okumayı ben de çok özledim. Çok okuyamiyorum ama aarada elime alıyorum. Oyuncu anne kitaplarını ve onun tavsiye ettiklerini ben de tavsiye ederim

zaten canim o kitaba dokunup ,sayfalarini cevirip koklamadan okuyamam ben hatta okunacak okunacak darmadaginik olacak kitap ..senelrr sonra eline o kitabi yavrun aldiginda icinden ya kurumus bir cicek ya iyice eski bir foto yada kucuk saman kagidiba yazilmis notlar cikacak ...gecen kizim kosarak geldi ,saman kagidina aldigim notlari bulmus , anneee ne gizel kagitmis diyor :)

mamur kitap okumayı ben de çok özledim. Çok okuyamiyorum ama aarada elime alıyorum. Oyuncu anne kitaplarını ve onun tavsiye ettiklerini ben de tavsiye ederim
bende istiyorum oyuncu annenin kitaplarini ,kucuk yerde oturuyorum keske buralara seminere gelsede gitsem diye oyle istiyorumki

canim balkon sefalarini hic hatirlatma ,simdi millet cay icip sefa ediyor ben camasir asip duruyorum:))

canim valla herseferinde ,sabir tasi olsa catlardi diyorum ama ben bir sonrakinde yinede catlamiyorum :))ah analik :))varya hicbirsey yapamiyorum ama evin yerlerinde su kovboy filmlerindeki gibi tozlar ucusup duruyordu ,mecburdum yani:))

canim benim cok tesekkur ederim .eminim keremde cok sevecektir ,armut dibine dusermis senden ornek alacaktir ..birde kizim kucukken danistigim psikologum vardi ,o demistiki;cocuklarin kitaplari sevmesi icin ,hergun bir kitap goturup ona bu senin demek ve o kitaba ne yaparsa yapsin,ister yirtsin ister yesin:)asla karismamak gerekirmis..zaten belli sure sonra yirtmiyor ...bende eski dergi satan yerden toptan alip hergun veriyordum..izmirde cok var ikinci el kitapci ama burada yok malesef .

topik iyi fikirmis dur bende bakayim:)) senin okudugun kitabi cok duydum ,okuyacaklar listesine aldim :)

Valla benim de okumaya tekrar baslamam 2 -3 ay oncesi oldu..
Artik cok bunalmistim uykusuzluktan kendime ait birsey yapamamaktan. esimle oynarlarken 5 10sayfa da olsa okumaya basladim.
Suan daha cok okuyabiliyorum ise baslamamin da etkisi var tabi . yolda giderken iste bos vakitte hemen kitabi aciyorum

Geçmiş olsun canım. Ya facede bi grupta gormustim bal zencefil falan karıştırarak bebeğin göğsüne surunce hemen kesiyomus öksürüğü ama bi kaç malzeme daha vardı galiba bulabilirsek yazayim

Sağol canım onu duymuştum ama bizimkilere olur mu acaba bi araştırmakta fayda var

fermante defne prensesin dogum gunu kutlu olsun ideallerinin pesinde kostugu ,guclu soz sahibi ama alcakgonullu ve sevgi dolu bir bayan olarak hep birlikte gecsin omrunuz

kizlar ben eve geldigimden beri oksuruk nobetleri kalmadi,hemde ilac vermedigim halde ..annemin evinde gunlerce oksurduk gecelerde oksuruk nobrti yasadik .evime geldim ve tikaniklik ,hirilti ,oksuruk kalmadi .sanirim alerjikmis cunku benim evim kizimdan dolayi alerjiye gore duzenliya:))hali yok ,az perde vs..hani belki lazim olur aklinizda olsun canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…