- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.441
Kolay gelsin canım şimdiden hayırlı yaslariniZ olsun.Ben de bugün tam gaz hazırlık var. Şuan defneyi uyuturken bi fırsat bakayım dedim.. yan yicek ler hazır. Pastanın kekini de yaptım. Süslemesi kaldı.
Kizlar ben herşeyi kendim hazırladım çok masrafa kaçmadan basit şeylerle. Pastasını da kendim yapıyorum. İyi bi pastaya 200tl istiyorlar çok geldi açıkçası. 50tlye çözüyorum. Evet uğraştıriyo ama hem ekonomik hem de ilerde anlatabilirim belki diye kendim yapayım dedim.. sonuçta hepsi bi anı olarak fotolarda kalacak öyle değilmi..
Cokda cesurlar valla hiç korkuları yokAllah korumus canim anlik oluyo hersey.artik her yere tirmaniyolar benimki iyice ilerletti sehpaya cikiyo ayaga kalkiyo sonra geri oturup geri geri kendi iniyo alirsam kucagima bir kiyamet bir firtina kopuyo
Geçmiş olsun canım. Ya facede bi grupta gormustim bal zencefil falan karıştırarak bebeğin göğsüne surunce hemen kesiyomus öksürüğü ama bi kaç malzeme daha vardı galiba bulabilirsek yazayimCanım bugün iyice ilerledi sesi falan kısıldı kötü öksürüyor o yüzden antibiyotik başladım
Soğuk terler atıyor yavrum keyfi de yoktu
Canım sofrada yiyecek ekmeğin evinde huzurun varsa gerisi boş inan
Doğumgünü neki
Bizlerin bir yaşı öyle süslü kutlamalarla mı geçmiş ki hayır
Eksikmi kaldık o da hayır
Şimdi bir akım var evet bizde özeniyoruz ama çokmu gerekli yapmayınca da bir şey eksilmiyor
Bak biz hastalıktan yapamadık o gün bir browni aldım üstüne bir mum tamam
Yarın için planlamıştık yine hasta yavrum
Kısmet olmayınca olmuyor
Öyle çokta süslü bir doğumgünü düşünmemiştim zaten
Bunlar bebeğin için yapabileceklerin değil aslında çünkü anlamıyorlar bunu kendimiz için yapıyoruz itiraf edelim
Onun için yapabileceğin en güzel şey sağlıklıca başında durmak kokunu hissetmesi ve şefkatin gerisi pembe bi balon
Ahhh balkonumda oturup kitap okumak
Bazen en özlediğim şey ama şikayetçi de değilim vakit bulamadığım için çünkü oğlum canıma okuyor :))
Yeter ki o okusun napalım
Ben doğumdan önce bir kitap okumuştum çok güzeldi adı Beyaz gardenya. Bilmiyorum bulunur mu ama carrefour dan almıştım harika bir kitaptı çok etkilenmiştim
Amin canım benim allah hepimizin evladına uzun ömür bereketli günler saglıklı hayat nasip etsin.oglusum geliyo dogum gununuz kutlu olsun. Rabbim hayirli saglikli omurler versin evladina
Teşekkür ederim canım cok dogru diyosun.kutladık bugun işte aile arasında.fotograflarda anı kalmasıydı amacım cok da güzel oldu.allah herkese nasip etsinoglusunun dogum gunu kutlu olsun ,nice mutlu mesut gunler sizin olsun insallah canim ...her kotu gun gelip geciyor ,nice insan ac ,acikta sukredelim ,bugunlerde gecer elbet
zaten canim o kitaba dokunup ,sayfalarini cevirip koklamadan okuyamam ben hatta okunacak okunacak darmadaginik olacak kitap ..senelrr sonra eline o kitabi yavrun aldiginda icinden ya kurumus bir cicek ya iyice eski bir foto yada kucuk saman kagidiba yazilmis notlar cikacak ...gecen kizim kosarak geldi ,saman kagidina aldigim notlari bulmus , anneee ne gizel kagitmis diyor :)
bende istiyorum oyuncu annenin kitaplarini ,kucuk yerde oturuyorum keske buralara seminere gelsede gitsem diye oyle istiyorumkimamur kitap okumayı ben de çok özledim. Çok okuyamiyorum ama aarada elime alıyorum. Oyuncu anne kitaplarını ve onun tavsiye ettiklerini ben de tavsiye ederim
canim balkon sefalarini hic hatirlatma ,simdi millet cay icip sefa ediyor ben camasir asip duruyorum:))Canım bugün iyice ilerledi sesi falan kısıldı kötü öksürüyor o yüzden antibiyotik başladım
Soğuk terler atıyor yavrum keyfi de yoktu
Canım sofrada yiyecek ekmeğin evinde huzurun varsa gerisi boş inan
Doğumgünü neki
Bizlerin bir yaşı öyle süslü kutlamalarla mı geçmiş ki hayır
Eksikmi kaldık o da hayır
Şimdi bir akım var evet bizde özeniyoruz ama çokmu gerekli yapmayınca da bir şey eksilmiyor
Bak biz hastalıktan yapamadık o gün bir browni aldım üstüne bir mum tamam
Yarın için planlamıştık yine hasta yavrum
Kısmet olmayınca olmuyor
Öyle çokta süslü bir doğumgünü düşünmemiştim zaten
Bunlar bebeğin için yapabileceklerin değil aslında çünkü anlamıyorlar bunu kendimiz için yapıyoruz itiraf edelim
Onun için yapabileceğin en güzel şey sağlıklıca başında durmak kokunu hissetmesi ve şefkatin gerisi pembe bi balon
Ahhh balkonumda oturup kitap okumak
Bazen en özlediğim şey ama şikayetçi de değilim vakit bulamadığım için çünkü oğlum canıma okuyor :))
Yeter ki o okusun napalım
Ben doğumdan önce bir kitap okumuştum çok güzeldi adı Beyaz gardenya. Bilmiyorum bulunur mu ama carrefour dan almıştım harika bir kitaptı çok etkilenmiştim
canim valla herseferinde ,sabir tasi olsa catlardi diyorum ama ben bir sonrakinde yinede catlamiyorum :))ah analik :))varya hicbirsey yapamiyorum ama evin yerlerinde su kovboy filmlerindeki gibi tozlar ucusup duruyordu ,mecburdum yani:))Bizde ayniyiz supurgeyi çalışırken çok seviyo. Ustune oturuyo cekemiyorum onu kaldrip diğer odaya bırakıyorum daha supurgeyi calistiramadan geri geliyor jet hızıyla. Bi açma kapama düğmesine basiyo bi kablo düğmesine bi hız ayar tuşunu çekip duruyor. E ablamiz kusur kalirmi ekini çektiğim an bu sefer o biniyo süpürgenin ustune derkennn ben bırak pis kalsin diyip pes ediyorum. Sabrın için seni tebrik ederim
canim benim cok tesekkur ederim .eminim keremde cok sevecektir ,armut dibine dusermis senden ornek alacaktir ..birde kizim kucukken danistigim psikologum vardi ,o demistiki;cocuklarin kitaplari sevmesi icin ,hergun bir kitap goturup ona bu senin demek ve o kitaba ne yaparsa yapsin,ister yirtsin ister yesin:)asla karismamak gerekirmis..zaten belli sure sonra yirtmiyor ...bende eski dergi satan yerden toptan alip hergun veriyordum..izmirde cok var ikinci el kitapci ama burada yok malesef .M mambur seni tebrik ediyorum cok bilincli annesin.
Ben hemen hemen her turu okumaya calisiyorum acikcasi. 400e yakin kitabim var kitapligimda. kendime giyim kusam almam kitaba veririm parami o derecedeyim. kereme de cocuk kitaplari alip duruyorum simdiden.umarim o da sever okumayi.kitap topiginde 2 gune bir bildirim yapiyoruz. kitabin adi kacinci sayfada oldugun gibi.kitap bitince de fikir sunuyorsun.
Ben suan Haruki Mukarami -Sahilde Kafkaya basladim.
Valla benim de okumaya tekrar baslamam 2 -3 ay oncesi oldu..
Geçmiş olsun canım. Ya facede bi grupta gormustim bal zencefil falan karıştırarak bebeğin göğsüne surunce hemen kesiyomus öksürüğü ama bi kaç malzeme daha vardı galiba bulabilirsek yazayim
bende istiyorum oyuncu annenin kitaplarini ,kucuk yerde oturuyorum keske buralara seminere gelsede gitsem diye oyle istiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?