- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.461
Kızlarmrb bizde cçarşamba günü doğum gunumuzu kutladk. Hepimizin bebeislerinin doğum günü kutlu olsun. Özellikle birden çok bebisi olan arkadaslara sormak istiyorum. Sizce yeni bebis için uygun zaman ne olur. Aramızda hamis varmı dusunenvar mı hazir olan var mmı. Yaşım 28 bir bebeğim var. Çok zor bir yılı arkamda bıraktım. Ama kardeşler arasında da çokyyaş ffarkıolsun istemiyorum. Normalde cçalışıyordum ama bebeğim için calismiyorum .buyutene kadar da düşünmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
2 ay oncesi falan bizde oyleydik en cok 6 kakaya kadar cikti bizimde, dr normal dedi demekki guzel besleniyo dedi. Pardon dr degil,saglik ocagindakiler ne kadar bilgililer artk bilemem ama.Kızlar aklına takılan bişey var ertugrul her yemeğin arasından 5 dk geçmeden kaka yapiyo gün de 5 6 kez oluyo bu durum normal mi dr sormayı unuttum
Canım nerelerdesin bir gittin pir gittin
fermante doğumgününüz kutlu olsun
Nice mutlu sağlıklı yıllara
oglusum geliyo sizin de geçmiş doğumgününüz kutlu olsun hep güzel günlerini görmek nasip olsun herkese
fermante defne prensesin dogum gunu kutlu olsun ideallerinin pesinde kostugu ,guclu soz sahibi ama alcakgonullu ve sevgi dolu bir bayan olarak hep birlikte gecsin omrunuz
Canım hali yok diyosun soğuk olmuyo mu yerlerde emeklerin.kizlar ben eve geldigimden beri oksuruk nobetleri kalmadi,hemde ilac vermedigim halde ..annemin evinde gunlerce oksurduk gecelerde oksuruk nobrti yasadik .evime geldim ve tikaniklik ,hirilti ,oksuruk kalmadi .sanirim alerjikmis cunku benim evim kizimdan dolayi alerjiye gore duzenliya:))hali yok ,az perde vs..hani belki lazim olur aklinizda olsun canlar..
Yedigine göre hiç kilo almıyor 9.5 kilo haftaya kontrole gitcez bakalım ne dicek2 ay oncesi falan bizde oyleydik en cok 6 kakaya kadar cikti bizimde, dr normal dedi demekki guzel besleniyo dedi. Pardon dr degil,saglik ocagindakiler ne kadar bilgililer artk bilemem ama.
Dedigin gibi her yemekten sonra yapiyordu,her bez acisimda vardi zaten sonra zamanla normale dondu. Kiloda alamiyorlar oyle olunca,bir kac kisiden duydum bunu oyle olan var yani normal bence ama yinede icim rahat etsin dersen sor bi dr
Sorun olsaydi siralayamazdi bile bence. dengede durabiliyorsa sorun olacagini dusunmuyorum.Kızlar yazamadım uzun zamandır. Çalışınca vakit kalmıyo. Bi de net kesildi 1 hafta. Kusuruma bakmayın. Kız uyanmak üzere hızlı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1- doğum günü pastası için şekersiz pekmezli meyveli bi tarif var mı?
2- kızım hala yürümedi. Sadece ayakta durabiliyor. Bizim gibi olan var mı?
İçim içimi yiyor sıralamaya başlayalı nerdeyse 6 ay oluyor. Bi sıkıntı mı var diye korkuyorum Allah korusun. Normal mi bu bilmiyorum
Yedigine göre hiç kilo almıyor 9.5 kilo haftaya kontrole gitcez bakalım ne dicek
Canım pasta konusunu bilmiyorum da benim de kızım aynı dediğin gibi. Ben takmıyorum kafama yürürler elbet..Kızlar yazamadım uzun zamandır. Çalışınca vakit kalmıyo. Bi de net kesildi 1 hafta. Kusuruma bakmayın. Kız uyanmak üzere hızlı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İçim içimi yiyor sıralamaya başlayalı nerdeyse 6 ay oluyor. Bi sıkıntı mı var diye korkuyorum Allah korusun. Normal mi bu bilmiyorum
Kızlar yazamadım uzun zamandır. Çalışınca vakit kalmıyo. Bi de net kesildi 1 hafta. Kusuruma bakmayın. Kız uyanmak üzere hızlı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mira nasıl oldu tekrar kusma oldumucef182 cnm benim kız da yürümüyor. Sıralıyor ama yürümek yok henüz
Mira nasıl oldu tekrar kusma oldumu
Canım o ağlamalar bizdede var sanırım rüya görüyolar ben yanıma alıyorum benimle güzel güzel uyuyo öyle olduğunda.ayrıca her bebeğin gelişim aşaması gercekten cok farklı.benim oğlum doğum gününden bir gün önce yürüdü burda kimi arkadasın dokuz on aylık yürüdü bebekleri.kafana takma.ama bişryler yapması için tesvik edebilirsin.mesela senin kontrolunde bi sepete yada yuksek bi yere cıkmayı öğret.bebekler cok taklitci biz ne yapsak hemen kapıyolar göstermen yeter.Her gece bu saatler feryat figan aglayarak uyanmalari başladı..4 ay önce neyse hala ayni aşamada. .beslenme emekleme konuşma uyku...bir adım ileri geçmedi. .benimki de yürümüyor. .biri sehpa ya çıktı kendi geri indi yazmış. .maşallah dedim..Benimki sehpa çıkmayı akıl etmiyor bile(
Bence olabilme ihtimali var.Ay kızlar benim cadı doğum gününden sonra çok fena oldu. Dişi mi çıkacak bilmiyorum. Ağzını açmıyor bişey yemiyo. Bi de arsız resmen kavga ediyo benle. Numaradan aglamalar fln. 2 yaş sendromunu duydum ama 1 yasin da sendromu var mı acaba
Bence bu sekilde dusunup kendini uzmemelisin.Her gece bu saatler feryat figan aglayarak uyanmalari başladı..4 ay önce neyse hala ayni aşamada. .beslenme emekleme konuşma uyku...bir adım ileri geçmedi. .benimki de yürümüyor. .biri sehpa ya çıktı kendi geri indi yazmış. .maşallah dedim..Benimki sehpa çıkmayı akıl etmiyor bile(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?