2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım nerelerdesin bir gittin pir gittin

Kızlar aklına takılan bişey var ertugrul her yemeğin arasından 5 dk geçmeden kaka yapiyo gün de 5 6 kez oluyo bu durum normal mi dr sormayı unuttum

Kızlar aklına takılan bişey var ertugrul her yemeğin arasından 5 dk geçmeden kaka yapiyo gün de 5 6 kez oluyo bu durum normal mi dr sormayı unuttum
2 ay oncesi falan bizde oyleydik en cok 6 kakaya kadar cikti bizimde, dr normal dedi demekki guzel besleniyo dedi. Pardon dr degil,saglik ocagindakiler ne kadar bilgililer artk bilemem ama.
Dedigin gibi her yemekten sonra yapiyordu,her bez acisimda vardi zaten sonra zamanla normale dondu. Kiloda alamiyorlar oyle olunca,bir kac kisiden duydum bunu oyle olan var yani normal bence ama yinede icim rahat etsin dersen sor bi dr

fermante dogum gununuz kutlu olsun..
Iyi ki Dogmus Defne
Hayirli saglikli omurleri olsun

fermante doğumgününüz kutlu olsun
Nice mutlu sağlıklı yıllara
oglusum geliyo sizin de geçmiş doğumgününüz kutlu olsun hep güzel günlerini görmek nasip olsun herkese

fermante defne prensesin dogum gunu kutlu olsun ideallerinin pesinde kostugu ,guclu soz sahibi ama alcakgonullu ve sevgi dolu bir bayan olarak hep birlikte gecsin omrunuz

Teşekkürler kızlar. Dilekleriniz harika. Aynı dilekler sizlerle de olsun insallah.

Canım hali yok diyosun soğuk olmuyo mu yerlerde emeklerin.

Kızlar yazamadım uzun zamandır. Çalışınca vakit kalmıyo. Bi de net kesildi 1 hafta. Kusuruma bakmayın. Kız uyanmak üzere hızlı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1- doğum günü pastası için şekersiz pekmezli meyveli bi tarif var mı?
2- kızım hala yürümedi. Sadece ayakta durabiliyor. Bizim gibi olan var mı?
İçim içimi yiyor sıralamaya başlayalı nerdeyse 6 ay oluyor. Bi sıkıntı mı var diye korkuyorum Allah korusun. Normal mi bu bilmiyorum

Yedigine göre hiç kilo almıyor 9.5 kilo haftaya kontrole gitcez bakalım ne dicek

Sorun olsaydi siralayamazdi bile bence. dengede durabiliyorsa sorun olacagini dusunmuyorum.
Sadece guvenemiyordur kendine daha

Yedigine göre hiç kilo almıyor 9.5 kilo haftaya kontrole gitcez bakalım ne dicek

Aynen bizde 9.6 yiz . Cok az aliyor her ay ama cani sag olsun napayim

cef182 pasta hakkinda fikrim yok canim.
Ama yurumeye takilma derim, her bebek ayni degil. 2 kuzeniminde kizlari yaşini 2-4 ay gecince falan dogru duzgun yurumeye basladilar.
tek Elinden tutup gezdirince yuruyormu?
Endiselenme Allahin izniyle yoktur birseyi insallah, sadece bazi bebekler gec,bazilari erken yuruyup konusuyor.

Canım pasta konusunu bilmiyorum da benim de kızım aynı dediğin gibi. Ben takmıyorum kafama yürürler elbet..

Hiç takılma canım bazı bebekler çok temkinli oluyor yani düşmekten korkuyordur
Arkadaşımın kızı 15 aylık yürüdü
Birden yürüyorlar hiç canını sıkma sen

Ay kızlar benim cadı doğum gününden sonra çok fena oldu. Dişi mi çıkacak bilmiyorum. Ağzını açmıyor bişey yemiyo. Bi de arsız resmen kavga ediyo benle. Numaradan aglamalar fln. 2 yaş sendromunu duydum ama 1 yasin da sendromu var mı acaba

Her gece bu saatler feryat figan aglayarak uyanmalari başladı..4 ay önce neyse hala ayni aşamada. .beslenme emekleme konuşma uyku...bir adım ileri geçmedi. .benimki de yürümüyor. .biri sehpa ya çıktı kendi geri indi yazmış. .maşallah dedim..Benimki sehpa çıkmayı akıl etmiyor bile(

Canım o ağlamalar bizdede var sanırım rüya görüyolar ben yanıma alıyorum benimle güzel güzel uyuyo öyle olduğunda.ayrıca her bebeğin gelişim aşaması gercekten cok farklı.benim oğlum doğum gününden bir gün önce yürüdü burda kimi arkadasın dokuz on aylık yürüdü bebekleri.kafana takma.ama bişryler yapması için tesvik edebilirsin.mesela senin kontrolunde bi sepete yada yuksek bi yere cıkmayı öğret.bebekler cok taklitci biz ne yapsak hemen kapıyolar göstermen yeter.

Bence olabilme ihtimali var.
O numaradan aglamalar bizde de var. bir de sinirlendi mi inadina agliyor valla bana da hafakanlar basiyor o an. delircekmisim gibi hissediyorum. bazen sabrim tukeniyor icimden sakin ol sakin ol diye kendime telkin veriyorum.

Bence bu sekilde dusunup kendini uzmemelisin.
Senin enerjin bebegine de yansiyor bunu unutma lutfen.
Benim oglum 9aylikken basladi adimlamaya ama mesela soyledigi kelimeler cok az.
Ya da burda ne zamandir anne diyen bebeklerimiz var benimki demiyor hala mesela.
Bence kiyaslamamak lazim. her birey farkli ve gelisimi de kendine özgü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…