2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok cnm olmadı inek sütü bi daha vermedim. 10 gün verme demişti Dr. Sonra tekrar vercem ama sulandirarak. Ertuğrul nasıl annesi
Canım tv de bi dr 2 yaşına kadar çocuklara inek sütü vermeyin sindiremez dio bende hala emzirdigim için süt vermiyorum ertugrul ıi teyzesi hsonu ayarlasakta bizim ki leri buluştursak

15 ay hiç emekleme den bianda yürüyen çocuk bile duydum emin ol bianda yürücek annesi

Dis çikarma dönemlerinde çocuklar çok farklı karakterler ediniyor. Dediginiz gibi arsız,huysuz,sinirli oluyorlar. Kendi kızımdan biliyorum. Ne zaman böyle olsa birkaç gün sonra baksam bir diş belirivermiş agzında.
Dogdu dogalı bir gün yüzü göremedik şu diş illetinden. Yavrum neler çekiyor.

Reactions: GCA
Kızlar ateş ölçer konusunda kararsızım memnun olduğunuz marka var mı

Canım tv de bi dr 2 yaşına kadar çocuklara inek sütü vermeyin sindiremez dio bende hala emzirdigim için süt vermiyorum ertugrul ıi teyzesi hsonu ayarlasakta bizim ki leri buluştursak

ay bilemedimki cnm. mustafa göğebakan verebilirsin dedi diye verdim.olmazsa keçi sütü denerim. yada yaza kadar mamaya devam eder napalım. ya çok iyi olurdu ama bu hafta cumartesi bizim günümüz var teyzesi :) başka zamana ayarlayalım inşallah

bizimkide diğer dişlerde iştahsızlık, huysuzluk oluyordu ama bu ara tavan yaptı bende dedim 1 yaş sendromu fln mı var acaba :)

Cok uykusz ve yorgunum banyo yaptık ıyıcede yorlmustk ama yok belkı 40 kez kalktk gece . Hala nedenını blemıom acıkıomu dırmı anlamıorum

kızlar dikişim hala ıyıleşmedi
şaka gibi 1 yılı gectı,1 dikişim var hala agrı yapıyor,sızlıyor.
2 ayrı dr gittim,biraz gec ıyılescek dedilerdi ama millet 2.yi yapmaya basladı,ben hala agrı derdindeyım gerçekten şaka gibi.

geçen fark ettim eskisi gibi değil,bunca zaman sonra açılırmı dikiş yeri, dr gitmeye korkuyorm ya tekrar dikiş atılırsa
Rabbim başka dert vermesin inşallah ama korkar oldum bu durumdan

Bence dikiş yerin açılmaz ama usutuyo olabilirmisn
Banada geçen kuaför seni nasıl yorgan gibi dikmiş bole kalın dikiş hiç görmedim dedi benim aklıma da o takıldı

Bence dikiş yerin açılmaz ama usutuyo olabilirmisn
Banada geçen kuaför seni nasıl yorgan gibi dikmiş bole kalın dikiş hiç görmedim dedi benim aklıma da o takıldı

Nasil yazsam bilemedim yazasim gelmiyor ama simdiye kadar dikili yer belirli sekilde dikikti yani,ama simdi oyle degil.

hadi ya :/ Dr'larin 2 dkklik yaptiklari isi ,omur boyu bize iz kaliyor.
Elleri alismis ver keseyim,ver dikeyim haydi hazirsin.
Acilma varsa dikisimi yapan doktoruma gitmeyi hakkimi aramak icin herseyi yapicam.

Bu arada usutmeyle alakali oldugunu sanmiyorum,1 yildir habire usutuyor olamam.

Geçmiş olsun canım bence bi dr git valla dr inSafina kaldık 2.çocuk bakmaktan çok sezeryan dn korkuyorum

Tv yi dusurdu benim oglan ben mutfaktayken.
Aklim cikti uzerine dustu diye ki cok sukur kenarindaymis.

Is isten gecince duvara monte etmeye karar verdik ne guzel degilmi..

Simdiki aklim olsa yuuuksek tv unitesi alirdim neyime benim boylesi

Alllahm m m ! Cok gecms olsn en korktgum sey ne zamandr aklmda bu benm. Ihmal gelmemk lazm hmen dkkate alıcm bunu artk naptkları bellı degl

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun verilmiş sadaka niz varmış üstüne düşürmedi

Kızlar günaydın benim oglum e bebekten aldığım tarhanayı cok seviyor.havalarda sogudu iyi oluypr.sizin kuzularda sever belki

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…