2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante bana.muhallebi tarifini verir misin?
Bizimki hala yemiyor bir de bunu deneyeyim.
Defnenin disleri fazla aslinda istese yer bence ki biskuvi ve elmayi yiyiyor diyorsun.
Yemeklerinin hepsini pure yapma aralarina parca da koyarak bir dene gozlemle bakalim.

Bu arada Cakemash de benim oglan pastaya 1 kere dokundu daha da ellemedi bu arada.
Ama yerinde durmadi poz.vermedi. foto mak almaya calisti vs bizi epey zorladi o kadsr fotodan az sayida guzel var ama anisi yeter.

Canım göz kararı yapıyorum kıvamı sen ayarla ben yaklaşık miktarları yazayım sana ama dediğim gibi koyu olursa açarsın suyla ya da sütle.. alerjisi devam etmiyor dimi? Ben muhallebilerini sütle yapıyorum bayağıdır.
3 tatlı kaşığı irmik
1 sb süt
2 adet hurma ince doğranmış
2 adet gün kurusu kayisi ince doğranmış
1 tatlı kaşığı çekilmiş findik/ceviz
1 çay kaşığı tarçın
İrmik süt kayısı ve hurmalar karıştırarak pişir, kıvamı gelince kuruyemisle tarçıni ekle son bi taşım daha kaynat hazır..
Bu ölçülerde 3 minik kavanoz çıkıyor canım. 1ini o an yediriyorum. Kalanını da kavanozlara koyup kapağını iyice sıktırıyorum soğuyunca buzdolabına atıyorum. Biyere giderken yanımda hazır yicek oluyo.
Afiyet olsun Kerem'e sever inşallah.

Canim zaten pure yapmıyorum. Çatalla minik eziyorum. Ama daha iri verdiğim zaman oguruyor. Alıştırmaya çalışıyorum bakalım. Sen makarna falan veriyomusun ben daha hiç vermedim.

Özel gruba bi iki resim atarmisin merak ettim.
Ben de yapıcam da ne giydircem diye düşünüyorum. Donpoty almadım. Evde tütüsü var onlar yapsam diyorum ama onla da disbugdayinda çok resmi var..

Alerjik tepkileri yok sukur umarim olmaz da.
Tesekkur ederim cok sagol.
Tamam gun icinde atarim. tutu sen de yapabilirsin aslinda farkli renk yap bu sefer mesela

Makarna onceden veriyordum tadini bilsin diye ama artik vermiyorm. alismasin hamur gibi zaten. tatli seylere de mesela alip isirip kaciyor sakliyoruz verdirmiyoruz kimseye. bosuna vitamin almayacagi seylerden sismesin.

Son düzenleme:
Slm kızlar. soğuklar bir geldi pir geldi valla burası acayip soğuk. miranın geçen haftaki iştahsız huysuz halinin sebebi dişöiş. dün çıkardı üstten 4. bir süre rahatlar inşallah.
bir yaş aşısını daha yaptırmadım ya. doktorumuz yaptır dedi ama henüz yaptıramadım.
geçen cumartesi fotoğraf çekimimiz vardı. yabancılara çok gülmez. birde makina çok dikkatini çekti hep ciddi bakışlar. ama Cakemash de acayip eğlendi. vıcık vıcık yaptı her tarafı. ben kot jile giydirdim içine bişey giydirmeden. daha almadık cdyi nasıl pozlar çok merak ediyorum

Rica ederim cnm
Tutusunu ben yapmıştım zaten evdekini de. Zevkli ama uğraştıriyo.
Evet tatlıdan ben de uzak tutmaya çalışıyorum fakat çevredekiler illa bi kaşık veriyolar. Benim kiz da maşallah tatlı olduğunu anliyomudur nedir farklı bi tabak gördümü hemen dibimizde bitiyor

AA ne güzel. Çıkmıştır merak etme. Foto mak den korkuyolarmidir nedir hemen bi ciddiyete bulunuyorlar. Defne de aynı. Ben de cakemash de pastasını kendim yapayım diyorum.
Sen dışarı mı yaptırdın canım?

PASTAYI ABLAM YAPTI CANIM. PANDİSPANYA ÜSTÜ KREM ŞANTİ. SANA FOTO YOLLAMAYA ÇALIŞAYIM

tutkku senin oğlan da fazla kaka yapiyo du dimi bugün dr sordum çocuk gastroenteroloji götürüp bi tahlil yaptırın bi tahıla alerjisi olabilir dedi

A oylemi :/
Bugunlerde duzene girdi, ama her ay oluyor bir donem o cok kaka yapma. Anlamadim gitti. Kuzenimde demin diyodu her yemekten sonra yapiyor dr cikarsam diye dusunuyldu.
Havalardan dicem ama yazinda boyleydi benimki. Bakalim.devam ederse bende cikarayim.bari

Olduğu dönem de yediklerini takip et bakım belki yediği bişeyle ilgilidir bizimki meyve yesern bile ole

Bende mama vermedim ama yinede memeye duskun degil.. Bide emmerse sadece sag gogzumu aliyor digerini gece vermeye calisiyorum ama soldaki sutum cok azaldı ne yapicam bilmiyorum...
Bir ara benimki de pek düşmüyordu. Sonra hastalandı. Yemez içmez oldu. Sadece anne sütü alıyordu. Sonra da iyice düştü. Bende de süt yok ki öyle doyurucu. 4 saat emmez ise 2 memeyi tümüyle emsin yarım saat anca tutuyor. Üstüne versem yer bile hatta.. Yemek öncesi meme ister misin diye sor eğer güzelse yemek yemesi.

M mambur nerelerdesin gözükmesin bu hafta?
canim okuyamiyorum bile cok ozledim sizleri .eve geldimya kizimin dis cikarasi tuttu:)altta bir yan kesici yok ama azilarin yarisi çıkmıştı simdi diger yarilarini cikariyor valla gozunuzu korkutmak istemen ama diger dislere bin basar ,oldurdu beni nazi ,huysuzlugu ...hic vaktim olmuyor bursz ev isi falan yapayim siye kosturup durdum bide bir hafta olmasina ragmen yine adet oldum ,ama ne olmak off...bu stresler yetmiyor mus gibi alt komsuyla kavga ettim ,simdiye kadar kimseylevkacga etmemistim ama kadin oyle cirkefki ya evde gezinsek ya vuruyor yada kapiya geliyor .sanirim evi saticam ,arastiriyoruz cunku esas yuruyunce sorun olacak ..kizlar sabir guc dualarinizi eksik etmeyin vLla oyle kosturmaca ve yorgunluk ki anlatamam .ay bide bugun kizimla marketten gelirken merdivende dustum Allah ima sukur tam merdiven kosesine degerken yagmuru durabildim nerdeyse alni yarilacakti yavrumun ...

bide paylasmadan edemicem su azilar iyice uykularimizi bitirdi ,ya benim kizim uyuyormus haberim yokmis dedim valla..perisanim geceler boyle uykusiz oolunca resmen ne gece ne gunduz bitmek bilmiyor ...

Ay cok geçmiş olsun canım üzerinizde nazar falan mı var acaba.bana hep öyle olur tüm aksilikler üst üste gelir sonra bi düsünürüm ki bikaç gün öncr topluma bi ev oturmasına falan gitmişim.ne bilşm sen öyle yazınca direkt o geldi aklıma

Canim cok gecmis olsun.ev alma komsu al diye bosuna dememisler.hicte.satmayi dusunme rahatsiz oluyosa kendi gitsin.bende cok uzgunum aksam aksam oglum kanepeden dustu hemde ne dusme gum diye.sinirimden oturdum agladim.kafa ustu cok kotu dustu sukurki az agladi.durduramiyorum kasla goz arasinda tirmaniyo.yuruyunce daha zormus.

M mambur geçmiş olsun canım. İşin azmış gibi bi komsu derdi mi cikti. Bu yoğunlukta nereye gideceksin. Biraz anlayışlı olsun insanlarda sonuçta villa da değil. Apartmanda yaşıyoruz. Azıcık sese katlaniversinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…