2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Olduğu dönem de yediklerini takip et bakım belki yediği bişeyle ilgilidir bizimki meyve yesern bile ole

Takip ederim.bakalim,tabi insallah olmaz normale doner artik

M mambur cok gecmis olsun canim.
Baska bir nedeni yoksa evi satmaya gerek yok bence.
Senin gibi komsuyu bulursa basinin uzerine koysun bakalm..
Ne istiyor cocuklari mum gibi oturtup ses cikartmamanizimi.
Bosver, cok rahatsizsa yan odada yasasin,ordada rahatsizsa arkadasin dedigi gibi kendi tasinsin.
Sinirim bozuldu.
Bende korkarim komsulari rahatsiz ediyomuyum diye dusunurum, ama ne yapalim yani cocuk bu sustan anlarmi, susmasin zaten gurultu yapa yapa.buyusunler :)

Geçmiş olsun canım. Ne yapsak da olacağı varsa oluyor. Allah en ufak yaralarla büyümelerini nasip etsin inşallah.

Bu gün benim tatlı kızımın doğum günü, iyiki doğurmuşum tatlı kızımı..
Cadı yaramaz, uykusuz kızımı..
10.5 aylıkkenden beri yürüyor, artık nnerdeyse koşmaya başladı.
İştah sıfır, yediremiyorum, bazen gün bouunca yediği sadece kuru elmek oluyor.
Çook hareketli ve meraklı her yeri karıştırıyor, hayır yapma diyorum istemediğim bir kaç yeri karıştırırken yüzüme bakıyor ciddiysem bırakıyor, babası kızdı mı dayanamıyor ağlıyor..

Etrafuna gülücük dağatan çok sevimli bir şey oldu, aranadayken bi bakıyorum yan arabadaki şöforle gülüşüyor :) alışverişteyken bakıyoeum arkamızdaki müşterilerden birine gülücük atıyor :) tabi karşısındakide ona.

3 aylık yiğenim var onun hastası öpmelere doyamıyor, çocukları çok seviyor, sevgi dolu arada geliyor sarılıyor ya dünyalar benüm oluyor.

Babası geldimi deliriyor, ama elinde poşet varsa onlara bakıp babasına pas vermiyor.

Yanlız başına odada kesinlik le durmuyor gep peşimde ve bazen illaki kucağa gelmek istiyor, tuvalete bile izin vermiyor :)

Geçen gün babasının terliğini giymişti yle hoşumuza gitti ki, ne çabuk büyüdün dedik babasıyla, her harejetiyle şaşırtıyor bizi.

Yer sofrasında yemek yiyoruz, onun üstüne çıkıp oynuyor :)
Çatala kaşığa özenmeye başladı tutmaya çalışıyo, taklitçi, her gördğünü yapıyor.

Anne, baba, dede, teyze, amca, nene, aneanne, kedi, gel, al, aç, mama diyor, bazen dediklerimizin ardından aynını diyor. .

Ne çabuk büyümüz kızım, hrr gün bizişaşırtıyor, mutlu ediyor, iyiki doğmuş, iyi bizim kızımız olmuş, evlad sevgisi bambaşkaymış ..

M mambur ne ev tasimasi Allah askina mustakil alamadiktan sonra hic oyle dusunceye girmezdim ben cok istiyorsa kendisi tasinsin . kaldi ki silen dikkatli bir ebeveynsin burdan dediklerin kadariyla cocuk bu bez bebek degil ne yapalim yani...
SInir insanlar benim de yan komsu birkac laf etmisti de agzinin payini verdim bir gun ..
Oglum bizle yatak o dasinda uyurken malum cok sik kalkiyordu ya agliyordu da o zamanlar epey durmus bana gece sesleri geliyor bazen inadina agliyor dimi vs demisti. bir oldu iki oldu ses etmedim.
Sonra esi de demisti yaslilar bu arada. hangar gibi evler oda mi yok .
KUsura bakmayin ben yatak odami degisemeyecegime gore sizin tum odalar musait rahatsiz oluyorsaniz siz oda degisin dedim aa yok ondan demedik vs dedi.
Ben de gece oksuruk tiksirim duyuyorum napayim gumgum duvara mi vurayim.
Seytan diyor sesli aktivite yaptövbe ya.

Agzina saglik bazi insanlar illa gel bana laf sok diyo.cocuk bu aglicak tabi ziplicakta bagricakta.ne kadar tahammulsuz anlayissiz bir toplum olduk.

Merhaba annişler. bu sabah kızıma çavdar unundan krep yaptim. oldukça sevdi. içine süt, yumurta, çavdar unu ve biraz toz halinde ceviz kattım yağsız tavada pişirdim bi taşla bi kaç kuş vurmaya çalıştım yani. belki denemen isteyen olur diye paylaşmak istedim. bi kaç gündür yumurta yemek istemiyordu iyi oldu

İyiki doğmuş minik kızın iyiki senin kızın olmuş. Allah bir ömür sağlıkla sıhhatli birlikteliğimiz nasip etsin inşallah.

Bizde oyleyiz hem de ne miz miz.ust kopek disleri ikiside bembeyaz cikmak uzere ben onlara bqgliyorum artik.gece hic saymiyorum bile kac kere kalktik.gozumden uyku akiyo
Canım ağrı kesici veriyomusun yatmadan ? Biz de azı disi çıkarıyoruz çok sık uyanıyoruz. Dün bi ölçek calpol verdik maşallah 3 saat uyudu. Demekki çok ağrısı oluyormuş yavrumun. Sen de dene istersen.

Bizde oyleyiz hem de ne miz miz.ust kopek disleri ikiside bembeyaz cikmak uzere ben onlara bqgliyorum artik.gece hic saymiyorum bile kac kere kalktik.gozumden uyku akiyo

Aynen oyle ... artik gece kalkmalarindan bahsetmiyorum fix yani psikolojim bozuluyor bazen. cocugu yatiriyorum ben hazirlanip yatana dek yarim saat orda gitmis oluyor ya yataga popomu koyunca uyanir ya da tam uykuya dalacakken...
KAfam kazan gibi. tum gun yorgun sersem geciyor. bazi gunler hic verim yok ve tahammulum de olmuyor.
UZuluyorm sonra ama o an oyle olmuyor maalesef.

Mrb vefakar kasim anneleri bizde 1 yasimiza girdik de de ba ba mama diyoruz ve hala yürümüyoruz hicte cesaretimiz yok:) kizimda cok mizmiz dis gelicek gece surekli uyanıyor hic dinlenemeden ise gidiyorum sabah uyandigimda kemiklerim agriyor. Daha dogum gunu partisi yapmadik annemlere göre ayarladim araligin ilk haftasi yapicam insallah
DonukPudra G GCA pastanizin fotosu varmi kizlar yollarsaniz banada fikir olurbende kendim yapmayi dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…