2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arada veriyorum canim.ama bir aydir daha siklasti uyanmasi.

L Limonice cakemash pastasinida birsey yok .
Pandispanyayi krem santiye buladim. uzerine kakao doktum.
O kadar nasilsa parcalayip bulayacsk diye ama benimki 1 kere elledi sonra ellemek istemedi krem santinin dokusu hosuna gitmedi galiba

Ahh canim sade uykusuzluk olsa bide okul var bizim kizimlada ilgileniyorum.bazen aynaya bakinca kendimi unuttum gibi geliyo..olsun napalim canlari saolsun..bide benim oglum bu ara asiri cok baglandi bana afedersiniz lavaboda bile kapida bekliyo accc accc diyo.yanindan ayrildigum zaman sanki cani yanmis gibi agliyo.kizim bu kadar degildi.sastim iyice.bunaldim

Allah yardimcin olsun cidden ben 1 taneyle boyleysem cok cocuklulara daha da sabir ve guc diluyorum.
Sanirim bu evrelerde hepsi oyle oglum da onceden babasi gelince onunla oynardi simdi esim evdeyken dusa gireyim kapida esimle oynamiyor gum gum kapiya vuruyor.
Mutfaga gidiyorum pacamda. imdat diye kacasim geliyor bir nefes payi yok.
Ise gittigim gunlerde de aksimina ×2sariyor bana

Ayy bende feci durumdayım ya uykusuzluktan ve halsizlikten tansiyonum düşüyor üç gün bıraksalar uyurum o derece. uykusuzluktan iştahım da kesildi bi serum yedim biraz topladım çok şükür. uyku ne önemli şey miş ya tüm metabolizmayı tepetaklak ediyo adeta

Selam kızlar..
Bugun ist.da hava çok güzel.. Ama biz evdeyiz.. babamızın işleri var çıkaramıyor bizi.. kızım uyusun uyansın azcık parka çıkacağız biz de artık..

Bu çocuklar bizim feleğimizi şaşırttı ya
Benimki de bir bağırma çıkardı her şeyi bağırarak yaptırmaya çalışıyor
Ağlamıyorda sadece keyfince bağırıyor
Sabahtan akşama başım şişiyor
Sinir hastası olcam yakında

Selam kızlar..
Bugun ist.da hava çok güzel.. Ama biz evdeyiz.. babamızın işleri var çıkaramıyor bizi.. kızım uyusun uyansın azcık parka çıkacağız biz de artık..
Ankara da da hava cok guzel biz yeni geldik park market gezdik cok iyi oldu icimiz acildi.bebek arabada uyuya kaldi bebisim

Donem donem.bizdede oluyor bu.
Insan o an haliyle sinirlenip bagiriyor ama baktim.bagirdikca daha cok agliyor,bana cok uzgun bakiyor bu boyle olmayacak dedim /nette guzel.bir yazi okudum/ simdi birseyi istetip yapamazsa aglama gel goster bana neyi yapamadin,gel beraber yapalim tarzinda konusuyorum hemen gidip gosteriyor beraber yapiyoruz istedigi seyi.
Cok sukur o zamandan beri aglamalar azaldi,bende daha sakinim.

1 yas sendromu yok derler ama var anacim var hemde baya var..
Oyle aglayinca bagirirsak tek guvendikleri annelerinide kaybettiklerini dusunup daha tedirgin oluyorlarmis oyle bi yazi okumustum.nette baya bi etkilendim o zamandan beri bende daha sakin olmaya calisiyorum, ona hak.veriyorum haklilar yani daha herseyi yeni ogreniyorlar, canlari sag olsun .

Ben o bağırma olayını 2 3 aydır yaşıyorum tepkisiz kalıyorum olmuyo dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum olmuyo aksama kadar başım agriyo

Bunlar doğuştan sendromulu gaz diş şimdi 1 yaş bu işin sonu yok anlaşılan kasim çocukları bole

Ben de cok bunaldim. aksama dek pacamda ya.
Valla wc ye girip cikmamak istiyorum bazen. orada oturup gazete /dergi okuyanlari cok iyi anladim artik
Kapida gum gum gum... Babasiyla yarim saat anca oynuyor sonra gene bana sariyor.

Bugun hava guzel disari ciktik gittigimiz yerde yarim saat oyalandik baska yere gidelim dedik arabada uyudu hadi eve donelim madem dedik. eve geldik yatagina yatirdim uyandi .

Bunlar doğuştan sendromulu gaz diş şimdi 1 yaş bu işin sonu yok anlaşılan kasim çocukları bole

Annelik hic oyle sokakta gorundugu gibi degilmis ya.
Ama isyan edince o kadar sucluyorumki kendimi, nice aile var deli.gibi cocuk sahibi olmak isteyen. Simarma toparla kendini diyorum sonra.
Saglikli olsunlar artik cok sukur yine baya zoru atlattik aslinda :)

Evet. Çok ama çok haklısın. insanoğlu işte gene de kendi derdine yanabiliyor gaflete düşüp.
hafta sonu arkadaslarla görüstük. kardesinin bizimkilerle bir kızı var ve amansız hastalığı varmış doktor doktor şehir şehir geziyorlar ama çare yok. herşeye heran hazırlıklı olun ve diğer evladınıza tutunun demişler
ne zordur evladının gözleri önünde erimesini izlemek. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin çok zor.. 2 gündür hep aklımda çok tuhaf-sersemim.

Kiyamam
Rabbim yardimcilari olur, acil sifalar verir insallah
Dusuncesi bile o kadar cildirtiyorki insani :/
Uyumasin,uyumayalim,yemesin,zayif olsun,simarsin,kirsin doksun ama cani sag olsun, bizimle olsunlar insallah gercekten anlatilmaz bir duygu ya :/ cok uzuldum gercekten

Kuzum benim allah acil şifalar versin

Kuzum benim allah acil şifalar versin
amin kızlar
Rabbim herkesin evladına ilk sağlık versin. onları sevdiklerine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…