- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.581
amin kızlar
Rabbim herkesin evladına ilk sağlık versin. onları sevdiklerine bağışlasın.
Meme deyince emzigi geliyo aklina şimdilik iyi yemek yemesiBir ara benimki de pek düşmüyordu. Sonra hastalandı. Yemez içmez oldu. Sadece anne sütü alıyordu. Sonra da iyice düştü. Bende de süt yok ki öyle doyurucu. 4 saat emmez ise 2 memeyi tümüyle emsin yarım saat anca tutuyor. Üstüne versem yer bile hatta.. Yemek öncesi meme ister misin diye sor eğer güzelse yemek yemesi.
Allah yarımcıları olsun cok zor evlat söz konusu olunca.Evet. Çok ama çok haklısın. insanoğlu işte gene de kendi derdine yanabiliyor gaflete düşüp.
hafta sonu arkadaslarla görüstük. kardesinin bizimkilerle bir kızı var ve amansız hastalığı varmışdoktor doktor şehir şehir geziyorlar ama çare yok. herşeye heran hazırlıklı olun ve diğer evladınıza tutunun demişler
ne zordur evladının gözleri önünde erimesini izlemek. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin çok zor.. 2 gündür hep aklımda çok tuhaf-sersemim.
Allahım şifa versin inşallah. Allah evladıyla sınamasın kimseyi zor çok zor..amin kızlar
Rabbim herkesin evladına ilk sağlık versin. onları sevdiklerine bağışlasın.
Ben bal koyuyorum canım içine biraz gün içinde bebe büsküvisi ile süt veriyorum öyle içmiş oluyo vallKızlar defneye süt içiremiyorum sizler ne yapıyorsunuz?
Allah yarımcıları olsun cok zor evlat söz konusu olunca.
Bende bazen cok sinirleniyorum cok bunalıyorum.oğluma kızıyorum bazen sonra evlat kaybedenler geliyor aklıma özellikle bizle aynı anda dogum yapıp kaybeden arkadasımız var kasım annesi toprakım nikli,sürekli o geliyo aklıma sükrediyorum ona üzülüyorum dua edip oğluma sarılıyorum.
Allahım hepimizin evlatlarına saglık versin uzun önür versin
Allahım şifa versin inşallah. Allah evladıyla sınamasın kimseyi zor çok zor..
Hic ates olmadi canim cok rahat gecirdik insallah sizinde oyle olur.hatta aksamina gezmeye bile gittik.Yarın aşımız var, aşı olanlar ateş yaptı mı?
Masallah fistigaKızlar bu arada doktora gittik .rutin kan ve bazı vitamin lerin tahlilini istedi .süte kan tahliline göre gecicez ,kansizsa verme dedi .süre bile geçsek mamaya yarı yarıya ver dedi .
Bu arada asi yaptırmaya karar verdim ,doktor ikna etti valla hala korkuyorum ama yaptiricam yarın
Boyumuz75cm ,kilomuz hala 9700 .Bence çok zayıf ama hareketli çocuk kilo almaz diyor yada avutmaya çalışıyor:))zorlama yiyecekleri önüne ver dedi ,yoğurdu bile önüne koy böylece İki ayda kendi yemeyi öğrenir hemde daha çok yer dedi ..asla zorlama üç kaşık yediyse, dorduncuyu istemiyorsa zorlama ,birdaha o üç kasigida yemez dedi ..
Sürekli akan burnumuz ve bakımlı oksurugumuzde alerjik bronsitmis ,ilaç verdi tikanirsa iciricem ...paylaşayım dedim kızlar...
Yürüyünce de saklanbac oynamak istiyo kovalayın beni dio yine oturamiyosun yaniEymen yurumek ıstıyo ama bız elınden tutucaz hep top oynayım dıor bızı hıc oturtmuo bı yuruseydıde kendı oynasaydı ya .
Pekmezli denedim sade denedim yok içmedi biberon da almıyor..Ben bal koyuyorum canım içine biraz gün içinde bebe büsküvisi ile süt veriyorum öyle içmiş oluyo vall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?