2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Meme deyince emzigi geliyo aklina şimdilik iyi yemek yemesi

Allah yarımcıları olsun cok zor evlat söz konusu olunca.
Bende bazen cok sinirleniyorum cok bunalıyorum.oğluma kızıyorum bazen sonra evlat kaybedenler geliyor aklıma özellikle bizle aynı anda dogum yapıp kaybeden arkadasımız var kasım annesi toprakım nikli,sürekli o geliyo aklıma sükrediyorum ona üzülüyorum dua edip oğluma sarılıyorum.
Allahım hepimizin evlatlarına saglık versin uzun önür versin

Ben de dün eşime kızdım defneye bağırdım. Bütün gece aklımdan çıkmadı çok üzüldüm. Bi daha kimse için eşim bile olsa yavruma bagirmiycam .
Dün parktan geldik yemek yaptım defneyi uyuttum biz yemek yedik. Sonra Defne uyandı üst baş degistir yemeğini yedir derken bi hayli yorgunluk çöktü neyse yinede oturmak yok tam gaz çalışmaya devam ediyorum. Mutfağı düzenliyorum eşim de maç izliyor o arada Defne ayağını ıslattı çorabını çıkarttım yeni çorabı da defnenin önüne attım kapıdan da çorabını giyinin babanla hadi dedim gittim MK.ye camasir atayım, tuvalete gireyim.. o arada tabi Defne kapıda bitti hemen anne anne kapı yumrukluyo.. neyse çıktım. Baktım ayak çıplak.. o ara geldiler bana niye peşimde dolanıyorsun babanın yanında dursana diye çocuğa bağırdim durdum.. halbuki kocaya kızıyorsun çocuğa ne bağırıyorsun dimi.. işte ona söylenseeem olay büyücek.. sonra da üzüldüm durdum.. yani olan bana ve kızıma oldu.. beyefendi oturuyo daha, kim anliyoki.. sesim yükselince neyse geldi aldı.. Ama iş işten geçti bikere..

Allahım şifa versin inşallah. Allah evladıyla sınamasın kimseyi zor çok zor..

Amin. Amin...

Nasılsınız kızlar ya alıntı yapamadım ama çok çok teşekkür ederim derdimin ortağı oldunuz ,moral verdiniz bana ..bakalım fiyat araştırıyoruz zaten öyle yorgunum ki inanın bazen çatacak yer arıyorum bazense içime kapaniyorun hickimseyle konuşasım gelmiyor öff acaba Şu lohusalik hala suruyormu diyorum:))

Şu Kasım bebelerinin babalarida telepatik galiba:)) fermante al bendende okadar canım nasıl moralim bozuldu bugün nasıl üzüldüm anlatamam ,migren zaten fırsat kolluyor ...Bu hareketli bebelerle huzurlu evlilik bir çizgide gitmiyor malesef ,dalgalanmalar oluyor ,dediğiniz gibi resmen sinaniyor ..İnsan sevgi varsa üstesinden geliyor ama çokta yipraniyor..

@tubaa1 canım köpek dişleri en son çıkarmış .Yan kesicilerden sonra azilar çıkıyor tabii Bazen istisna oluyor .bizim kız alttaki sol Yan kesici yi çıkarmadan üç aziyi patlattı ,azilar kocaman olmuş ama altta üç diş var:))

Kızlar bu arada doktora gittik .rutin kan ve bazı vitamin lerin tahlilini istedi .süte kan tahliline göre gecicez ,kansizsa verme dedi .süre bile geçsek mamaya yarı yarıya ver dedi .

Bu arada asi yaptırmaya karar verdim ,doktor ikna etti valla hala korkuyorum ama yaptiricam yarın

Boyumuz75cm ,kilomuz hala 9700 .Bence çok zayıf ama hareketli çocuk kilo almaz diyor yada avutmaya çalışıyor:))zorlama yiyecekleri önüne ver dedi ,yoğurdu bile önüne koy böylece İki ayda kendi yemeyi öğrenir hemde daha çok yer dedi ..asla zorlama üç kaşık yediyse, dorduncuyu istemiyorsa zorlama ,birdaha o üç kasigida yemez dedi ..

Sürekli akan burnumuz ve bakımlı oksurugumuzde alerjik bronsitmis ,ilaç verdi tikanirsa iciricem ...paylaşayım dedim kızlar...

çok yazdım ama bir şey daha sorucam gece beslenmesini kesen varmı?doktor reflusu var ,Gece mama içtiği için rahatsız olup uyumuyor vede öksürük yapıyor diye kesinlikle gece mamayı kes dedi ama iki gündür çok zorlandım .çok kızıyor zaten uyumuyordu ama böyle daha zor oluyor.diğer çocuklarimda biraktirdim ama büyükler di laftan anliyorlardi

Mambur gece beslenmesi benim kızda dünyanın mamasını yiyor gece, kesmem imkansız gözüküyor, yoksa 500 sefer kalkıyoruz 1500 olur, ben o yüzsen mecburi daha kesemiycem..

Bu arada fikir olur belki kızıma pekmez vermekte zorlanıyordum,
Şu sıra biberona pekmez, su bebe büsküvisi koyup veriyorum, bari böyle yesin doğtu dürüst yemek yemiyor zaten, pekmezi içirebilnek böylede olsa içimi rahatlatıyor.

Keçi boynuzu, karadut ve şeker kamışı pekmezi veriyorum..
Doğum günümüzü kutlayanlara teşekkürler.
Doğum gününde kızımın resmi olan pasta yaptırdım, hem fiyatı makul oldu hemde hoş bir hatıra oldu :)

Masallah fistiga

Bende henüz süte geçemeyenlerdenim
Sanırım benimki içmeyecek yoğurtta çorbada yerse yiyor peynir yunurta yok
Nasıl büyüyecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…