2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende henüz süte geçemeyenlerdenim
Sanırım benimki içmeyecek yoğurtta çorbada yerse yiyor peynir yunurta yok
Nasıl büyüyecek bilmiyorum
Onları yiyor ama sütü sevmedi. Yeni biberon emzogimi alsam diye düşünüyorum valla. Süt önemli belki akşamları da veririm eline yer içer kendi uyur bir umut işte benimki

M mambur canım babaları da eğitmeni lazım sanırım.. yoksa kendi sabrımız tükeniyor

Kendi eline verme konusunda pek kararsızım çünkü sabırsızım ve eline yüzüne sürümünde dayanamıyorum.. aslında kendi öğrensin diye de istiyorum. Köfte krep gibi şeyleri yiyor.. sulu şeyleri hiç denemedim henüz..

Gece beslenmesini dış çıkarırken kesme dedi Dr bana. Çok zorlanırsin o da zorlanır dedir.

Doğru söylüyorsun canım ama esas kendi ogullarimizi iyi yetistirmeliyizki ,Şu kadınların ezildiği ataerkil düzen biraz olsun azalmali ..

Canım bende disten sonraya bırakayım biberon bırakmasını demiştim ama refluden dolayi çok öksürüyor ve huzursuz uyku yapıyor deyince doktor,Belki bir umut uykusu düzelir diye denemeye başladım..

Geçen önüne pilav koydum valla kaşığı attı avuclayarak yedi :))yoğurt için cesaretim yok:))

Evet denemem lazım biran önce ki yaza kadar öğrensin yazın gezmeler başlayınca hiç gösteremem dimi. Bugün başlıyorum hadi yine gaza geldim.

Aşıya gidicem kızlar ,inşallah çok ağlamaz ,ateş yapmaz ...Keşke onların yerine biz olabilsek keşke...

Herkese merhaba kızlar. En son burdan hastaligimi yazmış hepinizden dua istemiştim.
Tedavi bitti sukur. Çok zor günler geçirdim. Hala da devam ediyor zorluklar.
Ara ara girip okumaya çalıştım miniklerin yaramazlıkları dışında herkes iyi masaallah.
Ben de şuan bekleme surecindeyim. Birkaç hafta sonra kontroller başlayacak atlatmış miyim ona bakılacak. Ve ben yine hepinizden dua istiyorum. İnşaallah bu illetten kurtulayim..
Sizleri seviyorum hepiniz Allaha emanet olun yüzünü görmediğim,sesini duymadığım ama çok yakın hissettiğim güzel insanlar.

canım hep aklımdasın inan. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah bitmiş gitmiştir. bir daha da uğramaz. miniğin nasıl. biliyoruz zor dönemdesin ama bizi bırakma habersiz.

allah şifanızı versin..işlerinizi kolaylaştırsın..dualarımız tüm hastalıklarla mücadele eden insanlarla...

aşı konusunda; yarın bende gidiyorum istemeye istemeye..içimdeki en derin ses yapma etme diyo....bir doktor yapma dese tamam diycem ama tüm doktorlar yapılması gerektiği yönünde tavsiye veriyor..onlar da haklı sonucta yasal uygulama karşıtı olmak büyük risk mesleki açıdan...ama annelik önsezileri var..işte onu gözardı etmek yüreğimi boğuyor..allahım kuru gürültü olarak göstersin içimdeki çığlıkları....aşı yaptıranlar aşı sonrası yaşadıklarını ve hatta aşı anında yaşadıklarını yazabilirmi..bu sefer çok fazla aşı var ve büyüdüler..zaptetmek zor, sonrasında unutturmak zor...offf (

Canim doktorlar yaptir dedikten sonra yaptirmamaya cesaretimiz olmuyo.aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum.iki koldan bir bacaktan yapti.tabi buyuduler tutmasi zor oluyo biraz.sukur atlattik.darisi size.aksami cok rahatti hic sikinti olmadi.bir iki saat nazlanir sonra gecer canim

Bizde henüz aşı olmadık
Bende korkuyorum ama allaha emanetler
Yine ateşi çıkar diye de korkum var
Her aşı yaptı çünkü
Ebemiz seve seve yaptı geçen ve hiç gıkı çıkmadı bu sefer nasıl olcak bakalım
Haftaya yaptırayım da kurtulayım diyorum oyyyy annelik zormuş

Kızlar ya azcık menü yazın da fikir olsun birbirimize
Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle

Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle
Ben corbalarda kendi yaptigimizdan veriyorum ama özel olarak böyle soguklarda yaptığım tarifi paylaşayım :nar+Trabzon hurması+ceviz+fındık+keci boynuzu tozu +tarçın karıştırıp ,mikserden geçiriyorum ..tabii çok kuvvetli diyorlar yüzden ilk veriste çok vermemek lazım yada içindekileri tek tek eklemek...Bu karışımı içine kırmızı biberde ekleyerek yapıyorlar ama tadını benim kız sevmiyor...bağışıklık sistemi ni guclendiriyormus

Nolcak böyle
Benimkide sebzeli haşlayıp eline verince yemiyor ..yemeğinde yoğurtla bile versem ,Sanki ağzına saç gelmiş gibi hareketler yapıp titreyip çıkarıyor ..dediğin gibi mikserle geçir yiyor ..

Elinden tutunca da yürümüuor. Daha doğrusu yürümek istemiyor. Kızlar ben uykusuzluktan tansiyon falan gitti. Bıgün doktora gidiyoru. Anason u sorcam artık. Bakalım ne diyecek.

Elinden tutunca da yürümüuor. Daha doğrusu yürümek istemiyor. Kızlar ben uykusuzluktan tansiyon falan gitti. Bıgün doktora gidiyoru. Anason u sorcam artık. Bakalım ne diyecek.

Yurur canim Allahin izniyle.
Baska cocugun.varmi.bilmiyorum, ama sık sık onun yaslarina yakin cocuklarla gorustur,onlardan ne gorurse genelde uyguluyorlar.
yapiyosundur belki ama Sık sık sende evde cesaretlendir.

Gecmis olsun bu arada, uykusuzluk alt ust ediyor insani

Nolcak böyle

Bayadir sebze haslayip vermeyi denemedim cunki sevmiyor.
Genelde corba tarzi yapip ,icine atiyorum sebzeleri.
Hos kıs geldi ve ben sanki aebze konusunda sinifta kaldim.gibi hissediyorum, paZara cikip unutup almadan donuyorum surekli.
Ne verecegimi bilmiyorum artik,

Canım benim kız yürümeyi biliyor ama daha hiç kimse görmedi:))ya emekliye yada kucakta ,çok zorda kalırsa yürüyor ..Belki senin yaramazda istemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…