2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534
fermante tubaa1 Sagolun kizlar.
Atesi 37 lerde duruyor bazen ama odayi soguk tutmaya calisiyorum.
Yatarken ates dusurucu veririm belki ne olur ne olmaz..

Cok degildi 38.8miydi ne son olcutugumde sonra corap giydirmistik ve sonuc kotu oldu.
Garip olan aksam.birsey yoktu guldu oynadi.. uyuyunca surekli.kipirdadi dedim rahatsizlamacak herhalde ve sonra basladi ateslenmeye iste.

Cok kotuydu kizlar ya o an Allahim kimseye yasatmasin, aklimi oynatacaktim.
Panik atagim var iyice stres oldum.
Insallah artik olmaz.
Bebekken bende gecirmisim emzirmeyi birakinca, genetik olabilir dediler ama arkadasin dedigi gibi sok olmis olabilir.

4,5 tanebAtes olcer var inanin hepsi farkli olcuyor hepsini firlatip atasim geliyor.
Alindan olcmek.icin aldirdik onlarda biri oyle biri oyle ..
Alna temas ettirmede olcuyor onlar iyimi .
Braununmu onermistiniz birkere ben unuttum
 
Çok gecmis olsun nasıl şimdi minik allah beterinden korusun
 
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar etmez ,sende üzme artık canını kendini suçlayıp durma ,başında bekleyip ateşini ölçüp düşürmeye çalışıp önlem almışsın .Elinden gelenin en iyisini yapmışsın kendini suçlama .ateslendiklerinde eğer el ayak buz gibi oluyorsa ateşi çıkacak demektir canım ve bu buz gibi -hani çivi gibide derler ya- ellere ve özellikle ayaklara çok soğuk ıslak bez koyunca ateşleri aniden düşer ama çok hızlı bir sekildede aniden ateş firlarmis.cocuklarin vücudu yüksek ateşte termostat gibi oluyor eğer çıkacak ve dirençli ateş olacaksa el ayak buz kesilir ve bu soğukluk bileklerden kol ve bacaklara doğru yayılır ve ateş düşmeye başlayınca o buz kesen yerlerdeki soğuk bileklerden parmak uçlarına doğru gittikçe azalarak ,sıcaklık gelir.

Çok uzun oldu ,anlatabildim mı çok karışık yazdım sanki ama bana bunu Behçet uz hasta.yatarken doktorum anlatmıştı.atesten yatmıştık bizde
 
M mambur her serde bir hayir vardir.
Tabii insanlara guven konusunda haklisin.
Sozunun eri cok nadir artik.

Biz biraz daha iyi gibiyiz de uykularda hala nefes alamadigi icin sikinti . Allah baska dert vermesin insallah.

çok teşekkür ederim kızlar ,hepiniz iiki varsınız .Canımı sikmamaya çalışıyorum Rabbim büyük vardır bunda da hayır deyip ,kendimide bu insanlardan uzak tutmaya çalışıyorum
 
Ah keşke yakın olsaydık canım senin gibi bir arkadaşa o kadar ihtiyacım var ki. Ben kızına da yapiverirdim hem :)
Bu arada canım sıkkın demistin ev meselesi yuzunden. Üzme kendini sağlık olsun. Olanda da olmayanda da elbet bir hayır vardır.
 
Geçmiş olsun. Allahım tekrar yaşatmasin. Artık üzme kendini çok sukur şimdi iyi değil mi bir daha da çıkmaz inşaallah.
 
Cok gecmis olsun canim bizde 3 gece 39.2 lerde atesle ugrastik bizimde en fazla 37 37.5 dustu. Hic bi sıkıntısı yokken kizimin oglende hafif ateslendi o gecede yukseldi neyin nesi anlamadim. Allah korumus sizide beterinden saklasin Rabbim. Ben alindan olcer kullaniyorum acildeki dr koltuk altindan olcen uygun atesolcerler en iyisi dedi.ama nerdeyse 1 derece fark oluyor anlamis degilim
 
Cok sagolun kizlar, alinti yapamadim bir yazip cikayim diye.

asiri salgin var, tekrar tekrar baslayan grip falan.. hayirlisiyla su salgin gecseydi rahatlardim ama diken ustundeyiz simdi.
Soba yakiyorduk artik yakmiyoruz , yakimca ates cikiyor yine 37 lere..

Mamburcum sagol canim, bilelim bari. Dr turkiyeden Paranox alin dedi, elinizde bulunsun burnu bile aksa koyun fitili ateslenmesin dedi ama afedersin kafam kadar fitil aksam bir koyduk yavrum.poposunun uzerine oturamadi ben her ufak belirtide onu koyarsam ne olacak hali.

Aksam.eller ve ayaklar soguk , kafasi sicakti iste bizde dedik oksurdugu icin oyledir hani beyni oksurdukce yoruluyor ya insanin.

Ates olcer ise en son su en eskilerden olcuyoruz.artik,.uzun suruyor ama.en azindan dogru olcuyor.

L Limonice canim alindan olan temas ettirmedenmi olcuyor ?
Bize oyle gondermisler ama temas olmadan ne kadar dogru olcer bilemedik. 2 tane gonderdiler ikiside kafasina gore takiliyor.
 
Son düzenleme:
Oksuruk icin aklinizda bulunsun kizlar

Sogani iri dograyip, uzerine 100gr su ile kaynattim, suyunu suzup , icine biraz bal katip icirdim .
Uykusunda cok oksuruyordu cok sukur icirir icirmez etki etti, herkesin dikkatini.cekti hatta hakkaten fazla oksurmedi dedi.
Ben sadece bilmedigim.icin tum suyu icirdim aksam , o mu tekrar ateslendirdi halbuki gun icine yayip 1er kasik.falan veriliyormus suyundan .
Ama memnunum yani, nette okumustum bunu herseyi denedim bunuda deneyeyim dedim
 
tutkku canım çok geçmiş olsun
Allah birdaha yaşatmasın
Ama soğuk çorap şok yapmıştır birden damarları büzüp ateşi daha çok çıkarmıştır
Böyle durumlarda üzerini soyup çabuk etki eden ve daha etkili olan ibufen pedifen türü ateş düşürücü kullanıp beklemek düşmüyorsa fitil sonra doktora başvurmak lazım
Fitilin hepsini değil yarısını deneseydin ıslatıp mı koydun
Üzme kendini böyle büyüyecekler allah korur onları canım
 
Canım bir yerde okumuştum fitili ikiye bölüp tiraslayip koyuyorlarmis. Yoksa makata zarar verebilirmis. İnceltip yani.
 
tutkku temas etmeden ölçüyor. ilk önce medifine diye bi marka kullandım memnun kaldım ama benim hatamdan dolayı bozuldu yeni weewell aldım. kendi doktorumuzda da temassız var ama acildeki dr en iyisi koltuk altından ölçen dedi hangisine güveneceğimi bilemedim. buarada bizede paranox fitil verdi sıkıntı yaşamadık
 
Günaydın kızlar
Hasta minnaklar iyi olmuştur inşallah.
Saat 9oldu ,gün daha yeni doğuyor valla insanın yatıp uyuyuyasi geliyor ,zaten uykusuzuz. Okurken harfler birbirine karışıyor acaba uykusuzluk mı yoksa göz bozuklugumu anlamadım:)
 
Slm kızlar. bütün hasta kuzularımıza şifa olsun inşallah. tutkku canım inşallah bi daha yaşamazsınız. Ben ateşi soğukla düşürmek tehlikeli diye okumuştum. sonrasında ani yükselmeye neden oluyormuş.

bizim cadı da burun akıntısı devam. İştah sıfır. kız çöktü sanki ya 2 günde soluyorlar resmen.
 
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim oglum tam 14 aylik ve bugün yine bir dış daha çıkarmış. Ilk azı dışı altta bitane çıkarmıştı. Bu üstte çıkartığı ikinci oluyor ve diğer taraftaki de patlamak üzere. Dış çıkarma konusunda çok hızlı gidiyor sürekli istahsiz ve huzursuz. Toplamda 10 tane dışı çıktı. Patlamak üzere olanla 11 tane. Sizlerin dış çıkarma şekli nedir açan?
 
tutkku canim cok geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin inşallah bende çok korkarım havaleden face de videosunu izlemistim havale beyni ateşten korumak için vücudun savunmasiymis.
 
İki üstte dört altta dişimizde tam çıktı. Köpek dişleri hariç kalanlarin hepsi aynı anda patladı şu bir hafta içinde ama iştah tam gaz devam, huysuzluk var sadece.
 

Canım bir yerde okumuştum fitili ikiye bölüp tiraslayip koyuyorlarmis. Yoksa makata zarar verebilirmis. İnceltip yani.

tutkku cok ama cok gecmis olsun.
Rabbi sifa versin.
Onlar hasta olunca insan.caresiz hissediyor kendini.



tutkku canim cok geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin inşallah bende çok korkarım havaleden face de videosunu izlemistim havale beyni ateşten korumak için vücudun savunmasiymis.

Sagolun kizlar.
Evet dusunuyoruz dusunuyoruz sanirim biz sebep olduk tum bunlara

Cahillik mi diyeyim, acemilik mi.. bizim.yuzumuzden neler cekti yavrum.
Suyu ilik yapmak gec aklimiza geldi.. insan zaten panikten ne yaptigini bilmiyor, keske daha sakin davranabilsek ama olmuyor iste.

Fitili sabunlayip koyuyorlarmis ama oda gec aklimiza geldi.. atesi cikmaya baslayinca yine bir telas acele acele koyduk aptal kafam kim bilir ne acimistir :/

Koltuk altindan olcenler evet en dogru ama onlarla habire olcmekten artik agri yapmistir kesin, zaten elektronik olanlarin pili az bile bitse dogru gosteriyormus.
keske su alindan olcenler dogru cikarsa .

Of of hic bilmiyorum insallah gelmis gecmistir..
Rabbim yavrularimizi korusun insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…