- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.481
Canım benim inşallah güzel çıkacak sonuçların hep ama hep dualarim seninle ,güçlü arkadaşım benim ...
Allah yardimcin olsun canim.guzel cikacak sonuclarin Allahin izniyle
Tesekkur ederim kızlar. Çekim bitti şimdi dönüyorum.Canım tüm güzellikler seninle olur inşallah. İyi düşünelim iyi çıksın sonuçlar da inşallah. Allah şifa versin.
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifasini versin.bende guatr ameliyati oldum gecen hafta patalojim temiz cikti cok sukur seninde sonuclarin guzel gelicek Allahin izniyle.Tesekkur ederim kızlar. Çekim bitti şimdi dönüyorum.
İnanıyorum her şey iyi olacak Allah in izniyle.
Sanada cok gecmis olsun canimCok gecmis olsun cnm Rabbim sifasini versin.bende guatr ameliyati oldum gecen hafta patalojim temiz cikti cok sukur seninde sonuclarin guzel gelicek Allahin izniyle.
Bu arada bende yastik kullaniyorum.
Kizlar bugun hava guzel oglumla market gezmesine ciktik.buyumus bizim bidiklar bugun iyice anladim.kendi yurudu elimi tuttu hic kucak istemedi.hep arabayla gittigimizden yurumeye firsat bulamiyodu.icimiz acildi.bu kis cok uzun surdu gibi geliyo bana.yazi ozledim
Sayma canim icim gitti.zaten gecen yaz tatile gidemedim bu sene insallahh.oglusumla ilk tatilimiz olucak.hayali bile guzelMarkete giderken bende daha cok yurutmeye calisirim, tutar elimi yurur harika birsey cok sukur
buyuduler buyuduler hele konusmayi cozseler hayirlisiyla sanki dertlerini anlamak daha kolay olacak.
Yaaz,tatil,kum,deniz,gunes vs vs daha sayayimmi
Insani nasil rahatlatiyor az daha sabir ama yinede kışin olmasi guzel
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifasini versin.bende guatr ameliyati oldum gecen hafta patalojim temiz cikti cok sukur seninde sonuclarin guzel gelicek Allahin izniyle.
Bu arada bende yastik kullaniyorum.
Sagolun kizlar.
Kiyamam kız ağlamasınBide gece 12den sonra uyoz dedim,Dr.gozleri kocaman oldu :) yatagina yatir ,birak aglasin alissin dedi,bakalim nasil olcak,
Bizim hatunda öyle onbirde yatmaya geliyoruz on kere kaçıyor yataktan uyuması onikiyi geçiyor. Büyüme hormonunu kaçırıyorlarBide gece 12den sonra uyoz dedim,Dr.gozleri kocaman oldu :) yatagina yatir ,birak aglasin alissin dedi,bakalim nasil olcak,
Sayma canim icim gitti.zaten gecen yaz tatile gidemedim bu sene insallahh.oglusumla ilk tatilimiz olucak.hayali bile guzel
Ayy bizde otele gitmistik kosa kosa havuza gidiyordum uyudugu saatte kosa kosa geri geliyordum yemege uyku saatine gore cikiyorduk baya kisitliydi. Bakalim bu sene daha eglenceli olur heralde :)Gidin gidin cok iyi geliyor
bol bol yansinlar guneste ki hasta olmasinlar :)
Gecen yil gitmistik agustosta 9-10 ayliklardi galiba ya nr cesaretmis simdiki aklimla gidemem o kucuk haliyle
Ayy bizde otele gitmistik kosa kosa havuza gidiyordum uyudugu saatte kosa kosa geri geliyordum yemege uyku saatine gore cikiyorduk baya kisitliydi. Bakalim bu sene daha eglenceli olur heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?