2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
3haftadir gece deli gibi aglamalarimizin sebebi nihayete ermis.
Ust azilari patlamis yavrumun.
Oyun oynarken guluyordu o zaman fark ettim.
Biri kanlanmis.
Umarim altlar da rahat olur.kopek disleri de.
Allahim yavrularimizin yardimcisi olsun.
Amin canım.bizde çok iştahsızız.bizimkide diştenmidir ki.denemediğim yol kalmadı.iki kaşık alıyo tamam.offf ne güzel yiyodu.bu hafta gece iyiydi şimdide yemiyo.yaşlandırdı bu sıpa beni

Kızlar bu ara hep memede.ne zaman beni oturuyo görse hemen meme.öğlenleri her istediğinde vermesemmi acaba?azmı emzirsem.yanlış mı düşünüyorum?acıkmaya hiç fırsatı yok gibi.gece zaten sürekli emiyo.gündüzde yesin biraz istiyorum

Ayy aynen Defne de aynı dediğin gibi.. Bazen vermiyorum oyalıyorum unutmuyorki 5dk sonra tekrar istiyo sonuç o kazaniyor

Ayy aynen Defne de aynı dediğin gibi.. Bazen vermiyorum oyalıyorum unutmuyorki 5dk sonra tekrar istiyo sonuç o kazaniyor
İçime sinmiyo iki üç kaşık tamam doymuyoki sonra hemen meme.hemen hemen 1 aydır böyleyiz.dün izlemdeydik kilosu 12 gayet iyi dedi ebe. diş geliyosa ondan yemiyo dedi.bence çok emdikleri için yemiyolar.

İçime sinmiyo iki üç kaşık tamam doymuyoki sonra hemen meme.hemen hemen 1 aydır böyleyiz.dün izlemdeydik kilosu 12 gayet iyi dedi ebe. diş geliyosa ondan yemiyo dedi.bence çok emdikleri için yemiyolar.
Benim dr um gunduz memeyi kes demisti..
Isteyken zaten aramiyor sagdigimdan annem oglen uykusundan sonra veriyor.
Ama evdeyken ben kesmek istrmiyorum.malum en zorlu dis evreleri sutler onlara antibiyotik etkisi de yapiyor. Ve nedense bu bagin da kopmasina az kaldigi icin artik eskisi gibi bakamiyorum bu duruma. Doya doya ikimizde keyfini cikaralim diyorum.
Ama yemiyor her zaman yemek tabii.

Bizimkinin de istahi gitmisti sonra gece aglama krizleri.

Meme konusunda bizde oyleyiz malesef. Ama bizim öğünlerinde güzel yiyo, arkadan beş dakka geçmeden meme. Eşim kes artık sütten diyo ama ben ikiye kadar düşünmüyorum.
Kahvaltı yapıyoruz bitince ben kupaya çay alıyorum salona geçiyoruz, oturduğum gibi dibimde bitiyor sizinkiler gibi. Sürekli eli kupada iç iç diye nefes aldırmadan bitirene kadar çayı icirtip memelere saldiriyo:))))

Benimki yemek yiyor ama dış sıkıştırdigi zaman ya hiç yemiyo ya da çok az yiyor. Gece aglamalari hic eksilmiyr masallah hergece ayni.. 5 6 kez belki daha fazla kalkiyoruz. Ust kopek disleri patladi sonunda uclari gorundu. Köpek dışı çıkarken de korkutuyormus geceleri. O yüzden de çok uyanır deniyor.
Ben de sütten kesmeyi düşünüyorum da kıyamıyorum ya. Çok kararsızım. Ama inanılmaz zayıfladım. Hamilelik kilonun da altındayım. Herkes diyor tamam artık yeter 1yasindan sonrs daha ona faydası yoktur kes sütten diye ama. İşte o ama lar yok mu kafamı kurcalayan diyor. Aslında zayıflamak biyana 2ay sonra ramazan ayı geliyor oruç tutmak istiyorum süt verirken tutamam heralde sık emdiği için çok acıkırım. Zaten kesmekten oruç tutamam yine. Neyse hayırlısı herseyin.
Yalnız giderek büyüdükleri için sütten kesmek epey zorlaşacak gibi. Dedim ya bazen vermiyorum diye nasıl inat edip ağlıyor bazı zamanlar..kesmek de ayrı bir dert

Canım benimde 5 kilom kaldı.sabit.hiç gitmiyo.ağustos gibi temelli kesicem inşallah.kızımıda öyle kesmiştim.hak geçmesin.arkadşım yeni hamile onunda bir yaşında kızı var mecburen kesti.geceleri saat başı kalkan kızım 2 kere bazen 1 kere uyanıyo.memeden kesince düzene girdik dedi.inşallah tekkkkk ümidim bizede öyle olur.yemek,uykumuz düzene girer

İnsallah canım. Benim de tek ümidim o ama benim kiz cok düşkün bırakmaz gibime geliyor. Annem yazın sütten kesilmez isal olur diyor. Çok sıcaklarda zorlanirmis bilgin varmı?

Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar.
Size bir şey danışmak istiyorum.

Onkoloji doktoruma hediye almak istiyorum ne olabilirim fikir verir misiniz?
35 yaş civarı,mutevazi giyinen,tatli bir bayan kendisi.

Çok emeği geçti kadının. Hediyesiz gitmek istemiyorum.
Kontrole gitmem lazım sırf bu yüzden gitmiyorum karar veremiyorum ne alayim.

Günaydın hayirli cumalar canim benim aklıma kokulu taştan isim geldi dr.... masasına koyar belki

günaydınlar

kişisel zevkler kısmına pek girmeden biraz genel hediyeler olabilir.
güzel ajanda -kupa gibi
ya da kokulu sabun çiçek demeti.

Hayırlı cumalar canım.karar veremezsen güzel bir çiçek buketi yada çikolata kutusu şu kalpli falan olanlardan olabilir.ayyy sanki kız isteme gibi mi oldu.hediye seçme konusunda bende çok kararsızımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…