- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.681
Bizimde 18mayısta olucak.bunuda atlatırlarsa aşılar bitiyo galiba.inşallah sorunsuz geçer canım.Gunaydinlar
Yarina 1,5yas asisi var, bakalim nasil olacak.
Bi de 2 yas asisi vardi sanirim dimi..Bizimde 18mayısta olucak.bunuda atlatırlarsa aşılar bitiyo galiba.inşallah sorunsuz geçer canım.
Gecmis olsun bizde cumadan berri hastanelerdeyiz ne yese kusuyor oglum.bagirsak enfeksiyonu olmus bebekliginden berride hep kabiz onun tetikledigini soyluyor doktorlar.4 de tekrar doktora gidicez mafoldu yavrum.dikkat edin kislar bulasici hastalik varmis bulanti kusma karinagrisi.Kızlar 18. Ay aşısını yaptıranınız varmı? Biz bugün yaptırdık gayet iyiydi çok şükür ateş fln da olmadı ama yarım saat önce kusma sesine uyandım bütün yediğini çıkarmış yatak yorgan batmış korkmuşta yavrum ilk defa kustu böyle, aşıdanmıdır acaba
Ay evet ya bizim dotorda salgın var dedi aynı şekilde sizede geçebilir dedi, çok çok geçmiş olsunGecmis olsun bizde cumadan berri hastanelerdeyiz ne yese kusuyor oglum.bagirsak enfeksiyonu olmus bebekliginden berride hep kabiz onun tetikledigini soyluyor doktorlar.4 de tekrar doktora gidicez mafoldu yavrum.dikkat edin kislar bulasici hastalik varmis bulanti kusma karinagrisi.
Geçmiş olsun kızlar.korkuyorum burda birimiz hastalansak sırayla hepimiz geçiyoruz.salgın varsa parka ara verelim birazAy evet ya bizim dotorda salgın var dedi aynı şekilde sizede geçebilir dedi, çok çok geçmiş olsun
Kusma aşının yan etkisimi acaba? Bi arkadaşta yazmış ya..ağır geldi galiba minnaklara..Birazcik agladi tabi . 2 koldan 1 de agiz damlasi.
2yas asisi da var.
Kerem de bugun.istifra etti ya.
Ben de parkta sicak mi gecti ki basina diye dusundum hatta. Yemekten sonra azicik cikardi.
Bir gozlemleyeyim. Hava birden isindi fena sicak. Aksam ustu 4te cikartiyorum artik.
GunaydinKusma aşının yan etkisimi acaba? Bi arkadaşta yazmış ya..ağır geldi galiba minnaklara..
Arada anne iyidir nefes aldirir:) bizde yeni geldik bir ay kaldık.biraz abarttik:)Selam kizlar hasta kuzulara cok gecmis olsun. Asi olanlar da rahat gecirir umarim gecelerini. Biz de haftaya olucaz henuz aramadi hemsiremiz. O aramazsa ben ararim zaten.
Ben de bugun anneme gecicem bikac gun kalicam degisiklik olsun diye. Hep ev hep ev sikinti basiyo. Bugun yogun bigun benim icin defne uyudu simdi valiz hazirliycam, biraz utum var, makine de camasirlarkolay gelsin bana insallah.
Ohh ne güzel yapmışsın.okullu olunca günü birlik gidip geliyoruz malesef.sütü benim oğlumda hiç içmiyodu.her gün bir yudumla başladı.günde 100ml içiyodu ama kabızlık sorunu yaşadık uzun süre.kestim sütü.iyimi yaptım bilmiyorum.nasıl olsa emiyo diye ara verdikArada anne iyidir nefes aldirir:) bizde yeni geldik bir ay kaldık.biraz abarttik:)
Yaz tatiline az kaldı canım sende o zaman acısını çıkarırsin insallah:)Ohh ne güzel yapmışsın.okullu olunca günü birlik gidip geliyoruz malesef.sütü benim oğlumda hiç içmiyodu.her gün bir yudumla başladı.günde 100ml içiyodu ama kabızlık sorunu yaşadık uzun süre.kestim sütü.iyimi yaptım bilmiyorum.nasıl olsa emiyo diye ara verdik
Evet banada gecti sanirim bulasici oldugunu bilmiyordum iki gundur bende de kusma bulanti ishal var.Ay evet ya bizim dotorda salgın var dedi aynı şekilde sizede geçebilir dedi, çok çok geçmiş olsun
Aynen canım o kadar yorgun hissediyorumki kendimi.tatile az kaldı şükür..çok bulanıyosa verme bence tiksinmesin.kızıma memeden kesince 2 yaşına 2 ay vardı kestim.o zaman pipetle alıştırdım.10 yaşında hala günde en az 1 bardak içer.Yaz tatiline az kaldı canım sende o zaman acısını çıkarırsin insallah:)
Bende emdiği için zorlamiyorum zaten de kendisi ablası ndan görüp istiyobsinrada pişman oluyor. Damladan oguren yudum icse kesin kusar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?