- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.701
Bende kara kara düşünüyorum nasil alistircam diye kakao ve seker eklemwyi bile düşündüm yani hic icmiyor arada muhallebi yapiyorum isteBizim kız süte hiç alismiycak sanırım. Daha önce denemek.icin bi vermiştim ogurmustu akşam ablasinaa verirken istemiş babası hazırlayıp vermiş sevinçle geldi yattı. Daha biberonun kapağını açarken emzikten gelen bir damla sütle oğur oğur içi dışına çıktı.
Seker değil de ballı deneyebilir iz belki.Bende kara kara düşünüyorum nasil alistircam diye kakao ve seker eklemwyi bile düşündüm yani hic icmiyor arada muhallebi yapiyorum iste
Gunaydin.DonukPudra kerem nasıl oldu? Kusma devam ediyomu?bizde 5 de kusmayla uyandık 2 kez kustu peditus versem mi üşüttü galiba
Bizde aynı sıkıntı farklı yönden var. Ayaklar çok tombik ve ayakkabı giydirirken öyle cins bi şekilde kiviriyoki mümkün değil sokamiyorum ayakkabıyı ayagina:))En zorlandigim şey ne uyku ne yemek, ayakkabi giydiremiyom bu kiza bir turlubirini giydiriyom otekine sira gelince, digeri coktan cikmis oluyo...
Geçmiş olsun canım klasik nane limon deneseneDonukPudra kerem nasıl oldu? Kusma devam ediyomu?bizde 5 de kusmayla uyandık 2 kez kustu peditus versem mi üşüttü galiba
gecmiş olsun canım ya .benim telefon nedense üyede olsam beğenme yada cevaplama yerlerini göstermiyor.sana muz çok iyi geliyor diye yazmak için açtım bilgisayarı canım yoksa daha erken yazardım.muz genelde çok iyi geliyor bir dene cnım istersen şimdi nasılsınız?Kızlar biz fena hastayız.su içse çıkarıyo.emiyo on dak.çıkarıyo.ateş,burun akıntısı yok.hali her zamanki gibi.mideyi üşüttük heralde canım çok sıkkın.
Gecmis olsun canim ya. Havalar bi sicak bi soguk usutmemek elde degil ki. Nane limon kaynatip icirsene kese hemen o.Kızlar biz fena hastayız.su içse çıkarıyo.emiyo on dak.çıkarıyo.ateş,burun akıntısı yok.hali her zamanki gibi.mideyi üşüttük heralde canım çok sıkkın.
Saolsın canım bu saat oldu uyumadı öğlende 1 saat uyudu.nasıl dayanıyo anlamadım.öyle çok kustuki.şimdi bişey vermiyorum sadece emiyo ve çıkarıyo.muz var vereyim.mammaam diye dolanıyo yavrum yiyince çıkartıyo hemen.gecede böyle olursa sabah hastanedeyiz.çok bitkinim canım ya.elim kolum kalkmıyo.başım çatliyo.eşimde suçlandı üzüldü.biz ders çalışırken,dolaptan sütlü tatlı yiyodum istedi onada verdim dedi.soğuk soğuk yiyince mideyi üşüttü galibagecmiş olsun canım ya .benim telefon nedense üyede olsam beğenme yada cevaplama yerlerini göstermiyor.sana muz çok iyi geliyor diye yazmak için açtım bilgisayarı canım yoksa daha erken yazardım.muz genelde çok iyi geliyor bir dene cnım istersen şimdi nasılsınız?
Canim Bizimki havadan degil ama babamizdan oldu gibi.nane limon yaptim da az icti.hastaneye gerek kalmaz insallahGecmis olsun canim ya. Havalar bi sicak bi soguk usutmemek elde degil ki. Nane limon kaynatip icirsene kese hemen o.
Canım geçmiş olsun kuzucuga aynı sebepten 9 âylik yeğenim.dun akşam yatırmışlar hastaneye. Annemle konuştuk da oda şu icse çıkarıyomus video atmışlar resmen erimiş cocukCanim Bizimki havadan degil ama babamizdan oldu gibi.nane limon yaptim da az icti.hastaneye gerek kalmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?