2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende kara kara düşünüyorum nasil alistircam diye kakao ve seker eklemwyi bile düşündüm yani hic icmiyor arada muhallebi yapiyorum iste

DonukPudra kerem nasıl oldu? Kusma devam ediyomu?bizde 5 de kusmayla uyandık 2 kez kustu peditus versem mi üşüttü galiba
Gunaydin.
Biz de bir daha olmadi.
Gecmis olsun usutmus olabilir.

Karma asinin vuruldugu kolu sisebilir . Kolonya ve su karisimi ile masaj yap demisti. Dikkat etmemisim kolunu sismis.
Sizlerin aklinizda bulunsun kizlar...

En zorlandigim şey ne uyku ne yemek, ayakkabi giydiremiyom bu kiza bir turlu birini giydiriyom otekine sira gelince, digeri coktan cikmis oluyo...
Bizde aynı sıkıntı farklı yönden var. Ayaklar çok tombik ve ayakkabı giydirirken öyle cins bi şekilde kiviriyoki mümkün değil sokamiyorum ayakkabıyı ayagina:))

Kızlar biz fena hastayız.su içse çıkarıyo.emiyo on dak.çıkarıyo.ateş,burun akıntısı yok.hali her zamanki gibi.mideyi üşüttük heralde canım çok sıkkın.

Kızlar biz fena hastayız.su içse çıkarıyo.emiyo on dak.çıkarıyo.ateş,burun akıntısı yok.hali her zamanki gibi.mideyi üşüttük heralde canım çok sıkkın.
gecmiş olsun canım ya .benim telefon nedense üyede olsam beğenme yada cevaplama yerlerini göstermiyor.sana muz çok iyi geliyor diye yazmak için açtım bilgisayarı canım yoksa daha erken yazardım.muz genelde çok iyi geliyor bir dene cnım istersen şimdi nasılsınız?

herkese güzel hastalıksız akşamlar olsun
benim nedense telefonum cevaplama kısımlarını göstermiyor ,bilgisayarıda açamıyorum hemen yağmur kucağıma zıplıyor ..

Gecmis olsun canim ya. Havalar bi sicak bi soguk usutmemek elde degil ki. Nane limon kaynatip icirsene kese hemen o.

Saolsın canım bu saat oldu uyumadı öğlende 1 saat uyudu.nasıl dayanıyo anlamadım.öyle çok kustuki.şimdi bişey vermiyorum sadece emiyo ve çıkarıyo.muz var vereyim.mammaam diye dolanıyo yavrum yiyince çıkartıyo hemen.gecede böyle olursa sabah hastanedeyiz.çok bitkinim canım ya.elim kolum kalkmıyo.başım çatliyo.eşimde suçlandı üzüldü.biz ders çalışırken,dolaptan sütlü tatlı yiyodum istedi onada verdim dedi.soğuk soğuk yiyince mideyi üşüttü galiba

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar.
tubaa1 çok geçmiş olsun kuzucuga ya kıyamam şimdi nasıl oldu kusuyor mu hala,?
M mambur canım bende öyle oluyor kasım annelerine girince. Ama başka bir topikten kk ye giriyorum öyle kasım annelerine giriyorum o zaman gösteriyor.
Örneğin kadinlar kulübü yazıyorum googleye. Kk bir derdim var topigi çıkıyor ilk. Oradan giriş yapınca oluyor.

Canim Bizimki havadan degil ama babamizdan oldu gibi.nane limon yaptim da az icti.hastaneye gerek kalmaz insallah
Canım geçmiş olsun kuzucuga aynı sebepten 9 âylik yeğenim.dun akşam yatırmışlar hastaneye. Annemle konuştuk da oda şu icse çıkarıyomus video atmışlar resmen erimiş cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…