2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saolasin Canim gecemiz sakin gecti uyuyo hala.bir kez cikardi.azaliyo gibi.sukur.insallah gecmistir.petidus verdim oda fayda etti sanirim.

Canım geçmiş olsun kuzucuga aynı sebepten 9 âylik yeğenim.dun akşam yatırmışlar hastaneye. Annemle konuştuk da oda şu icse çıkarıyomus video atmışlar resmen erimiş cocuk
Saolasin canim..Allah yardimcisi olsun.cok zor..cocuk bir gunde sararip soldu.toparlar insallah.cocuk dokt.aradim gelelimmi diye gece ates cikarsa ve ayni sekilde devam ederse hemen getir dedi.ates olmadi hic.

Saolasin canim..Allah yardimcisi olsun.cok zor..cocuk bir gunde sararip soldu.toparlar insallah.cocuk dokt.aradim gelelimmi diye gece ates cikarsa ve ayni sekilde devam ederse hemen getir dedi.ates olmadi hic.
Iyi canim sevindim azalmasina. Minnaklar hemen soluyorlar. Rabbim korusun onlari. Minikleeer..

Anne evi en iyi tatil yeridir ,dinlen guzelce canim
Ben geldim ama kicimi 5dk biyere koydummu bi sorun hele. Burda daha cok yoruldum sanki. Gerci hava da serin birazcik ondan sebep pek disari cikamadik evde olunca da isler bitmiyor. Sadece dun 1saat havuza kactim bugun annem kizimla beraber sauna hamam kacamagi. Tabiki kizimla dedigime bakmayin o annemlw kapida oynadi ben icerde takildim. En son cikmadan once hamamq soktun yikadim cikardim. Yarin da donus evde isler beni bekler..

sen den bekliyodum zaten bi hamle
gez bacim oh ne guzel pasa mutlu olsun yeterki
Ha haahha ay gece gece güldürdün beni ilahi :)
Bilemiyorum cayadabiriz galiba. Orada hava birkaç gündür serinceymis. Eşim de gitmesek mı çocuk hasta olursa dedi yatarken.
Bilemiyorum çok da istiyorum haber de verdim her şeyi de hazırladım ama :/
Bakalım bi sabah olsun da hayırlısı.

Kiskandiriyonuz ya nazarim degdi insallah gidersin

Slm kizlar, nasilsiniz iyilesmissinizdir umarim, bu aralar herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyo hava yagmurlu disari cikmak istiyo bu haftada hep yagmurlu
Bizimki öyle bir ağlıyor ki hemen orasına burasına bakıyorum bi şey mı oldu diye.
İstediği olmayınca yaygara koparıyor birdenbire

Gidin canim ya. Serin hava da iyidir bagisikligi guclenir biraz. Evlerde daha cok hasta oluyor minikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…