2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ah canim bu iki yildir bende rahat edemiyorym aslinda annemde ama bari yemek yapmiyorum diyorumbenim yagmur pek hareketli bakamiyor ,oynatamiyor hani cokta istekli oldugu soylenemez gerci anlamaya calisiyorum yillardir bikmista olabilir anlayisli olmaj lazim .sadece ders calistirirken cok bunaliyorum varliklari ve sohbetleri yeter

Gunaydun canim
Gercekten cok zor canim buyudukce dahada zor ayrilacaklar .bana kizim ne oyuncak nede guzel yere gitmek istiyorum sadece seni istiyorum ,gitme derdi .
Rabbim kolaylik versin sana ve calisan annelere canim benim

M Mavisu27 kiz seni ruyamda gordum .oglusunda sende tam resimdeki gibiydiniz bana gelmissiniz hemde gece yatiya kalmaya.gece cocuklari uyutup oturup cay iciyorduk sonra kizlar sizede foto atip birlikte bulustuk diye yolluyorduk :)) sabah benimki erkenden kalkiyorya bagirip seninkinide uyandiriyordu :))
Insallah gercekten bir gun gorusuruz ,gercek gibi cok mutlu oldum

Slm kizlar, nasilsiniz iyilesmissinizdir umarim, bu aralar herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyo hava yagmurlu disari cikmak istiyo bu haftada hep yagmurlu
Sorma canim ya benim kizda oyleydi hatta yere atip kendisini kafasini yere vurup agliyordu .uc gun kadar surdu hic uyarmadim ilgisini farkli seylere cektim oan birakti

tubaa1 naptiniz canim ,daha iyimi yakisikli?
Saolasin canim iyiyiz sukur.Rabbim korusun yavrularimizi.tatile az kaldi rahatlicaz insallah.sen hep aklimdasin biliyomusun.ben bir taneyi calistiriyorum zor yetiyorum ev islerim kaliyo,mambur uc taneyi calistiriyo diyorum.Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Canım ne güzel ruyaymis
Ahh keşke öyle bi imkan olsaydı
Cikmazdim senin evinden
Bizim yaramazlar oynardı biz de çay kahve icerdik rüyanda olduğu gibi

Kuzular büyüdüler artık her şeyin farkındalar :/
Kendini kötü hissetme canım
Dönem dönem olacak galiba böyle ayrılmak istememeler

Tatil dönüşü de hiç iyi olmuyor değil mi
Biz alti üstü bir haftalığına gidiyoruz bi dünya kıyafet koydum
Şimdiden onları nasil yıkayıp yerlestiricem onu düşünüyorum
Esin de evde kaldıysa zaten uff Allah sana kolaylık versin canım

fermante canim gece uykulariniz duzene girdimi?memeden kesmeyi dusunuyodun kestinmi tamamen yoksa sadece gunduzmu emiyo.bizim sukur gece duzenimiz oturdu.2 en fazla 4 kez uyanip emip yatiyo.ne zamandir sorayim diyodum.bu arada emzirmeyi biraktiktan sonra cabuk kilo aliniyo haberin olsun.kizimda birakinca 5 kilo birden almistim.

DonukPudra defne de bugunlerde bana acayip baglandi. Babasina dahi gitmek istemiyor. Beni goremeyince yikiyo ortaligi. Tuvalete zor gidiyorum basa donduk yine. Gecici bi donem olabilir. Sarilip sarilip opuyor bi de anneem diyo. Yavrum ya seninki de gun icinde ozluyordur seni artik biliyorlar bicok seyi.
Allahim ikinize de guc kuvvet versin.

Biraktirdim canim. Ilk 1ay sadece sabah aksam verdim cok nadir gunduz istedigi olmustu. 10gunder beri de hic icmiyor. 2kez uyaniyor. Ama bu defada yanimda yatmaya alisti. O uyaninca mecbur kucagima alip uyutuyorum bi bakmisim yanima yatirmisim. Uyku hali ben de anlamiyorum ne oluyor. Ama en azindan uykumu aliyorum buna da sukur. Aksam 11de yatip sabah 8de kalkiyoruz. Uyku saatleri ve araliklari duzene girdi cok sukur ya. Bundan sonra sira odasinda yatmaya alistirmaya geldi. Gozumde buyuyo nasi yapicam bakalim. Allahim kolaylik versin insallah.

He bu arada meme ucuna hicbirsey surmeme gerek kalmadi. Konustum onunla surekli. Anlattim sen artik buyudun sutler gidebilirler heran diye. Birgun de artik gittiler onlar ormana gitmisler daha gelmiyceklermis cunku sen artik buyudun bize ihtiyaci yok dediler gittiler dedim. Biberondan sut iciceksin annecim dedim. Sabahlari uyandiginda hemen biberonla sut veriyodum. Simdi artik ona da ihtiyac duymuyor. Kahvaltida iciyor. Bi de aksam.

Ne guzel düzenini kurmuşsun canım.oda işi daha kolay.odasını balonlarla süslemiştim kızım hiç sorun çıkarmamıştı.uykuya dalana kadar halıda yanında oturdum.bir süre sonra ona bile gerek kalmadı.

Ilk uyurken ayagimda salliyorum oyle uyuyor. O sorun degil de. Ama gece uyaninca napicam o dusunduruyor beni acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…