- 24 Haziran 2015
- 343
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.761
Gez Canim , tadini cikarKız 6 ay dışarı çıkmadım napim şimdi acısını çıkarıyorum
Iyiyiz sen nasilsin..Slm kizlar nasilsiniz?
Kiskaaancbende diyorum heryerimde niye catlaklar olmus,catirdamisim,
Aslinda bol sivi vermeye calisiyorum. Suyu epey iciyor onun yaninda limonata ayran sut ne varaa artik iciyor genelde. Bizim de bugun uckez yapti en son ikisi ishal gibiydi. Gecenlerde de boyle olup ertesi gunu kabiz olmustu. Dedigin gibi bu da mevsimsel olabilir.fermante bol bol sıvı su falan içir. bir de Dr. muz günlük 1 adet sıvı kaka ishal sayılmaz demişti. daha fazla olması gerekiyormus.
Iyiyiz sen nasilsin..
Masallah espri bombardimani :)
Kiskaaanc
bizde 3 haftadan fazla oldu pişik geçmiyor. her zaman yediği şeyler dediğin gibi ama bi çare bulamadım. bazen hava alsın diye açık gezdiriyorum ama heralde ferahlayınca hosuna gidiyor işeyiveriyor cimcimeKizlar bu ara cok sık ishal ve pisik oluyor gunluk yedigi seyler degismedigi halde oluyor ne yapmaliyim sizce ?
Sivi alimiyla alakalidir o canim. Gunluk sivi miktariniz nasil ona dikkat et bi de bakalim.Selam kizlaar
Ya benim oglan cisini az yapiyor sanki.. misal sabaj 10 gibi degistirmistim bezini, 1lerden sonra actim hic cisini yapmamis
2,3 haftadir dikktimi cekiyor.. geceleri desen bazen hic yapmiyor sabaha kadar.
Sunnetiylemi alakali acaba..
Cok dusunduruyoe bu sunnet beni bana kalsa simdi yaptirlim ama daha asisi var ust uste gelicek baya rtkilendi zaten herseyden
Varmi bu yaslarda sunnet yaptiran bayadir yaptiran olmadi galiba burda
Selam kizlaar
Ya benim oglan cisini az yapiyor sanki.. misal sabaj 10 gibi degistirmistim bezini, 1lerden sonra actim hic cisini yapmamis
2,3 haftadir dikktimi cekiyor.. geceleri desen bazen hic yapmiyor sabaha kadar.
Sunnetiylemi alakali acaba..
Cok dusunduruyoe bu sunnet beni bana kalsa simdi yaptirlim ama daha asisi var ust uste gelicek baya rtkilendi zaten herseyden
Varmi bu yaslarda sunnet yaptiran bayadir yaptiran olmadi galiba burda
Sivi alimiyla alakalidir o canim. Gunluk sivi miktariniz nasil ona dikkat et bi de bakalim.
Su ve sivi tuketimini artir canim.
Bizde kararsız kaldık iyi bir cerrahta bulamadık çocuk cerrahı yapmalıymışGunluk 500ml civari sadece su iciyor, 180ml sut iciyor, iste geriside biraz meyve suyu ve corbalar var.. azmidir ki bana iyi geliyor ama istesemde iciremem.sanirim fazlasini
DonukPudra siz yaptirmismiydiniz sunnet? fermante seninki erkekmiydi unuttum kusura bakma
Burda bu sunnet isi cok gelisik degil acayip korkuyorum
bir tane dr pipiye sprey sIkip uyusturuyormus, onune masa koyup basinda sevenleri var oyaliyorlarmis ve bunu evde yapiyormus.
Her yaptiran cok memnun ama endiseliyim en guvendigi yeri evinede guvenemeyecek icinde korku fln kalirsa diye
Ne yapsak bilemedik, mayis ayinda yaptirsayfik iyiydi sicaklar yaklasiyor
Bizde kararsız kaldık iyi bir cerrahta bulamadık çocuk cerrahı yapmalıymış
Ürolog var iyi ama hala düşünüyoruz
Eşim çok istemiyor bende büyümeden olsun bitsin diyorum
Keşke kırk içinde yaptırmak varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?