- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.781
Selam kizlar. Hayirli kandiller.
tutkku benimki kiz ama bahsettigin konu yani idrarin az olmasi kiz/erkek icin ayni.. dr gittiginde sordun mu bi danis istersen.
Bugun kandil oldugunu unutmusum kizlar. Biraz once arkadasim soyledi de hatirladim. Kafam yerinde degilki bi dunya olmusum isten gucten.
Yazdıklarını ilk defa duydum canım biz doğdu ertesi gün sünney yaptırdık hastaneden çıkmadan bunları duysam kırk senary yazardım herhaldeKeske ya.. ama oyle oluncada herkes sunneti tekrar gelir diyor,yeniden sunnet olan varmis,bazisinda nasil desem uzunlugunda problem oluyormus fln erken yaptirinca..
Burda birinin yanlislikla pipisini yakmis , ne baba olabilecek ne iliskiye girebilecek dusunsene
Ne zor, 1saniyelik hata tum.hayatini mahvetmis
Insallah sorunsuzca atlatiriz ya
Simdi yapilsa yazin gezerken,tatildi vs derken unutur kafasi dagilir, kışa dogru yapilirsa eve kapanacaklar yine
Dis patlatirken oluyor olmasin canim benimki hic sasmadi hep oyle oldu ertesi gunde kabizdiKizlar bu ara cok sık ishal ve pisik oluyor gunluk yedigi seyler degismedigi halde oluyor ne yapmaliyim sizce ?
Canim benimkide az yapiyor saniyordum meger tutup hepsini bir yapiyormus oyle yapiyor olmasin .butun geceden sonra bile bezi kuru kalkiyorSelam kizlaar
Ya benim oglan cisini az yapiyor sanki.. misal sabaj 10 gibi degistirmistim bezini, 1lerden sonra actim hic cisini yapmamis
2,3 haftadir dikktimi cekiyor.. geceleri desen bazen hic yapmiyor sabaha kadar.
Sunnetiylemi alakali acaba..
Cok dusunduruyoe bu sunnet beni bana kalsa simdi yaptirlim ama daha asisi var ust uste gelicek baya rtkilendi zaten herseyden
Varmi bu yaslarda sunnet yaptiran bayadir yaptiran olmadi galiba burda
Maşallah fıstık lisa'ya..Boyumuz 82 cm kilosu 12 kg bide gelisim testi olduk
Yazdıklarını ilk defa duydum canım biz doğdu ertesi gün sünney yaptırdık hastaneden çıkmadan bunları duysam kırk senary yazardım herhalde
Canim benimkide az yapiyor saniyordum meger tutup hepsini bir yapiyormus oyle yapiyor olmasin .butun geceden sonra bile bezi kuru kalkiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?