2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tutkku biz 3 aylikken hastanede yaptirdik.. Cocuk cerrahi dr yapti.
Lokal aneztezi ile ameliyathane oldugu icin biz girmedik. 15 dk sonra bebegim kucagimdaydi..

Sukur 1 hafta icinde de duzeldi.

Bence buyumeden yaptirin. Benim gorumcem ogluna 7 yasinda yaptirdi o zaman nisanliydik. Cocuktaki korku ve travmayi anlatamam size.
O gun daha demistim oglum olursa bebekken yaptircam diye.
Simdi bile anliyorlar herseyi. Risk almayin derim.

Evde yapilmasi ne kadar dogru tartisilir acikcasi. Hem guven hem sterile acisindan.
Hakkinizda hayirlisi olsun ins.

kanadali35 ins. Asiniz sorunsuz gecer.Lisa'yi operim.

Selam kizlar. Hayirli kandiller.
tutkku benimki kiz ama bahsettigin konu yani idrarin az olmasi kiz/erkek icin ayni.. dr gittiginde sordun mu bi danis istersen.
Bugun kandil oldugunu unutmusum kizlar. Biraz once arkadasim soyledi de hatirladim. Kafam yerinde degilki bi dunya olmusum isten gucten.

Bugun asi yapyirmaya gittik ama unutmusum sormayi o kargasada
simdi iyi yapiyor ama bi bakmissin yapmiyor anlamadim gitti.
Sorucaz bakalim dr

DonukPudra aynen kucuk olmasi cok iyi , buyuyumce o icindeki korkuyu yani tahmin edebiliyorum..
Ne guzel atlatmissiniz keske burdada o kadar gelismis olsa kucukken yaptirsaydim.
2-6 yas arasi onermiyolar genelde ama drdigin gibi simdiden anliyorlar herseyi, simdi bile gec kaldik
Bakalim hayirlisi .. aşi yapildi bugun, kadinin biri asidan sonra sunnet yapmiyolar dedi ne kadar dogru bilmem mayis ayini kacirmayaydik iyiydi bakalim artk hayirlisi

Yazdıklarını ilk defa duydum canım biz doğdu ertesi gün sünney yaptırdık hastaneden çıkmadan bunları duysam kırk senary yazardım herhalde

Kizlar iyi aksamlar
Nasilsiniz

Su saat oldu ,uyudu uyandi ve evde araba oynadiktan sonra yeniden uyutmak icin sallanip duruyoruz ..tam azicik duzenim oldu derken hoppp .. basa sariyoruz aman napalim saglik olsun sadece oynatmaya az kaliyor
Ya uyucakti evdeki isleri yapacaktim ,gunduz totomo yapisik vaziyetteyiz cunku.kizla ders calistim ,ise basliycam benim hatun ayakta hani su ev isleri olmasa uykusuzluk artik yormuyor ,alistim

Canim benimkide az yapiyor saniyordum meger tutup hepsini bir yapiyormus oyle yapiyor olmasin .butun geceden sonra bile bezi kuru kalkiyor

tutkku benim buyuk oglan sunetini 1.sinifta oldu .krem surduler uyusmustu .bir saat sonra ameliyat oldu.kucuk hastane gibi biryerdi .ben yaninda elini tuttum .hicbir sey hissetmedi.

Bence kucuk ken yaptir ama gec kalma cinsel doneme girdilermi hic yaptirmamsk lazim .ben kucuk oglumu erteledim mecbur bu yaz olacak.cok pismanim .

Hele ilk cislerinde korktuklari icin okadar zor yapiyorlarki .

Gelisim testindeki sorular: _ 20 ve daha fazla anlasilir sekilde kelime bilmek,_
_merdivenleri sizin yardiminizla cikmak
_3 den fazla Lego birbirine gecirmedim
_ oyun esnasinda seslendiginizde size bakmasi
_ parmagiyla isaret etmeyi bilmesi
Nesneleri masa,tezgah ustune koymasi
_ biberon, suluk,kendi tutup icmesi
Aklima gelenler bunlar, evet, hayir cevap seklinde hepsi evetse sorun yok sukur gecti testi

Slm kızlaaar. bizde bugün doktora gittik. normalde de götürecektim hafta sonu 18 ay kontrolü diye ama cadım hasta oldu. nasıl öksürüyor. ciğerlerine inmesin diye götürdüm. hem salgın var hemde Miranın 4 azısı da çıktı çıkacak dedi. burnu akmıyordu çünkü genzine akıyormuş kuzumun. mide bulantısı ondan dedi. bitkisel öksürük şurubu verdi. burun spreyi verdi.
boy 86 cm kg 10,700 gr :) 18. ay aşısını haftaya yaptırın biraz toparlansın dedi

Yazdıklarını ilk defa duydum canım biz doğdu ertesi gün sünney yaptırdık hastaneden çıkmadan bunları duysam kırk senary yazardım herhalde

En iyisini yapmissiniz ya
buyydukce zorlasiyor, kucukken donmuyorlar fln acitma olasligi pek yok simdi nasil olur hic bilmem

Canim benimkide az yapiyor saniyordum meger tutup hepsini bir yapiyormus oyle yapiyor olmasin .butun geceden sonra bile bezi kuru kalkiyor

Hıh ayni oyle, dun gece mesela kupkuruydu, demin yine kuruydu 11 gibi degistirmistim bezini.
Sbende onu dusunuyorum tutuyormu diye, yap tutma diyorum yaparken ciss diyo aciyodami.oyle diyo hic anlamadim.

Bu arada seni kiler baya gec kalmis sunnet icin eminim cok zordur buyudukce..
Ama su mayis- eylul ayini tutturmak zaman aldiriyor insana.. illa bisi cikiyor ve erteleniyor
Kremledemi uyusturuyolarmis hmm

Aslimda dusunuyorum dogumda dikis atilirken sanki sprey sıkmisardi.. ignenin 1,2 batisi haric bisi hissetmemistim hani oylr olursa iyi ama ya hissederse of of me zormus ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…