2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cisini tutmasi seninle alakali degil sanirim artik kaslarini kullanmayi ogreniyorlar oyuzden .benimkide bezine yaparken yada yapnadan soyluyor cunku islakligi sevmiyor hemde hemen bezini degistirtiyor ..
Mesela ben haftaici sabahlari hemen lazimliga oturtamiyorum vakit olmuyor ama yagmur yinede yapmiyor ,yap diyorum hayir diyor .

Evet canim cok gec kaldik .buyuk oglum sunnet olunca uc gun benimle konusmadi neden bukadar acittin canimi diye .cok uzulmustum .simdi konusuyorum gayet normal ama cinsellikten tutta kimbilir hangi ruh dunyasina kadar travma yaratmistir kimbilir.
Kremi surup ,sargi beziyle sarip bir saat sonra sunnete basliyorlar .hissetmiyor .hatta bazi bayanlar bu kremi agdadan once hissetmemek icjnde kullaniyormus

Masallah lisa ya ya benim yagmur 20kelime soyleyemezki ,belki bes kelime anca oda zorlarsam ama digerlerini yapiyor ..
Benjm digerleride gec konustuya genetik dediler ama insan korkuyor ..tv ,tablet hic acmam hep kitap okurum konusurum ,bilemedim

Masallah fıstıga canik gecmis olsun insallah toparlarsiniz biran once

Reactions: GCA
Selamlar kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Biz memleket tatilini bir hafta uzatmaya karar verdik.
Normalde bu hafta sonu gidecektik haftaya döneceğiz inşaallah.

Bizim oğlan sokak çocuğu oldu.
Bahçeden içeri gelmiyor. Yetmiyor bahçeden çıkmak istiyor kedi kovalıyor mahallenin çocuklarıyla oynuyor.
Dışarıya birinin çıktığını görünce söylenmeye başlıyor beni de götür diye.

Tek sorunumuz iştah malesef.
Burada iyice sorun haline geldi.

tutkku havalar isindigi için içtiği sıvıyı terle atiyor o yüzden de cisi az olabilir.

G GCA Geçmiş olsun canım.
Lisa'yla Mira'ya masaallah. Hep sağlıkla buyusunler inşaallah.

Sünnet işi bizim de sorunumuz. İki yaşına gelmeden yaptırmak istiyorum kısmetse.

Hepinizi öperim

Bende bu hafta asiya goturmedim .hafta sonu cocuklarin okul piknikleri falan var simdi huysuzluk falan olur diye ..tabii piknik bahane erteleyip duruyorum ,eninde sonunda yaptircazki
Bizimde 22 sinde olacak.sorunsuz atlatırız inşallah.aşı gözümde buyoyo korkuyorum düzen bozulcak diye.bizimde 19 mayıs da piknik olacak.bakalım bizim sıpalarla nasıl geçicek.5 dak.otutturmaz kesin

saol canımm

ya uzatmışsın ne güzel tatilini. Afacan kuzu o kadar gezip yaramazlık yapınca acıkıp güzelce yese olmuyor muymuş :)

Bizimde 22 sinde olacak.sorunsuz atlatırız inşallah.aşı gözümde buyoyo korkuyorum düzen bozulcak diye.bizimde 19 mayıs da piknik olacak.bakalım bizim sıpalarla nasıl geçicek.5 dak.otutturmaz kesin
Insallah sorunsuz gecer canim evet duzen bozuluyor zaten kasim bebeleri eli kulaklarinda azmayi bekliyorlar:))
Ben gecen yil hicbirine katilamadim bu yil gideyim dedim ama gozumde buyuyor .kesinlikle bir dakika oturtmazlar .bide yarin carsiya gidip alisveris yapmam lazim hala hamilelik kiyafetlerimi giyiyorum ,cuval gibi :))yagmurla nasil alisveris yapcam bakalim

Saol canım bidakine onu gidelim sürekli bi dr arayışındayım zaten
Miraya çok geçmiş olsun kuzum benim ya nekadar hasta oluyorlar Allah şifa versin

saol cnm. ya ben Mustafa Beyi de seviyorum bide tanıdık ama adam yoğun hep odaya girip çıknca maratondan çıkmış gibi oluyorduk. bu kadın daha sakindi. hep mi öyle bu güne özel mi bilmiyorum ama hoşuma gitti tarzı. sadece bi kutu Rocco uzattı mira oyanlansın d,ye bi tane aldı benim cadı da salla fln dedim bende elinden nasıl alcam derken dr den çıkınca düşürdü ay çok kirli bu oyuncak alamayız dedim de öyle kurtulduk

Ayy canım yağmuru keşke imkan varsa götürmesen.ben öğlen uyutunca eşime bırakıp çıkıyorum.çünkü kabine girmiyo çok bunaltıyo.mağzaları gezerken iyi, bebek araba durunca kıyameti koparıyo..alışveriş iyi oluyo canım insanı kendine getiriyo,motive ediyo

Canim benim gez ,dinlen biraz olsun ... benim anne evlerinde kalirken en sevdigim yan yemek derdi olmamasi ,o bile yeter...

Bak pasaya sen , ,hem temiz hava aliyor hem yoruluyor yahu ne bunyeleri var iki lokma yemekle aksami yapiyorlar

Aynen canim surekli hareket edecek araba vede hep sarki soyleyip ,konusacaksin cok seviyor o sekilde ..
Anneme birakirmiyim bilemiyorum canim cunku yas ilerleyince sozu ,lafi kaldiramiyorum hatta bazen bakisi:)) sanirim yine birlikte gideriz ama en azindan buyuk kizim oyalar

G GCA gecmis olaun canim.

M Mavisu27 ohh ohh doga ile ic ice minnak iyi olmus. Iyi tatiller.

Baska kimlere ne yazacaktim unuttum...
Kafa gidik.
Hepinizi operim
Canim ne sorucam , anasteziden uyanmasi nasil oldu?
Ben hala sunnete takili kaldim, sanirim yaltiricaz bu ay..
Uyanamazsa diye korkuyorum, veya uyanirken cok kotu oluyormus bazilari. Herkes farjlidir evet ama seninki nasildi

M Mavisu27 sunnetle alakasi yok demis dr cisinin az olmasinin..
Daha ne kadar sivi vereyinki ya, durmadan su icmeli hic yemek yemez artk o sismis gobusle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…