2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Oylemi dersin, bakalim firsat bi firdat bende alistirmaya calisicam tuvalete oturttururum..

Ya kiyamam, gercekten buyudukce yapmak iyice zor.. biz bile em ufak seyde etkileniyoruz artk akildan cikmak bilmiyor
Bakalim hayirlisi artik bi karar vermemiz lzm

Bende ağustos gibi tatilden geldikten sonra yaptırıcam inşallah.gerçekten ne zor işler araştırıyorum neresi iyi diye.kimisi devlet hast.yaptırıyo kimisi özelde..birini çok övüyolar özel,biraz tuzlu ama değer sonuçta çok önemli iyi bir yer olmalı.arkadasımda oraya yaptırcak gun aldı bu arada oğlu 7 yaşında cok sıkıntı oldu yavrucak şimdiden bunaltıyo annesini.geceleri korkup ağlıyo diyo.biz geç bile kaldık ilk altı ay yaptırcaktık.

Tercihin çocuk cerrahi olsun bence üroloji dr da yapıyormus ama genelde şikayat onlardan var

Tercihin çocuk cerrahi olsun bence üroloji dr da yapıyormus ama genelde şikayat onlardan var
Eşimde öyle söyledi hastanede olsun diye.ankaradayım ben ufuk hast.düşünüyorum ama arkadaşımın dediği doktorun özel polikiliniği var.bayada yoğun çalışıyo.randevuyu hemen vermiyo mesela..sonuçta hastane daha donanımlı.doğru söylüyosun canım benim.konu evlat olunca herşeyin en iyisinin olmasını istiyoruz

Canim bizim kucuk oldugu icin lokal (bolgesel) anestezi oldu.. Sunnet yaparlarken sagip verdigim sutu icirmisler.cd verdiler sonra izledik fotolardan.uyanikti yani.

Kızlar dün kuru fasulye yedirdim yediği de bi kaşık falan akşam gazdan uyuyamadı çocuk hala gaz sancısı çekiyoruz kabusum oldu
Sabah ta aşıya gittik inş sakin rahat bigün geçiririz

Bizim de dun gece oyleydi. Kabus gibi done done inleye inleye cocuk resmen uykuya dalamadi..

Umarim rahat gecer bu geceniz.

Bizde bu gun asimizi olduk hafif atesi var ins rahat geciririz geceyi. Burnu akiyodu azicikta oksuruk vardi ama dr muayene etti problem olmaz dedi.
Dr.u gorur gormez bir yaygara kopariyor asi yaparken yiktik ortaligi bugun :)

Masallah lisa ya ya benim yagmur 20kelime soyleyemezki ,belki bes kelime anca oda zorlarsam ama digerlerini yapiyor ..
Benjm digerleride gec konustuya genetik dediler ama insan korkuyor ..tv ,tablet hic acmam hep kitap okurum konusurum ,bilemedim
, tabletten ingilizce çizg.film izliyo, ben ce olculu olduğu surece izlemesinde sakinca bulmuyorum, puzzle yapiyoz tabletten alfabe ve rakamlari yerine yerlestiriyoz,

DonukPudra hm anladim canim
Genelden vazgectik zaten, herseyin farkinda olacak ama napalim, uyanamaz korkusunu kaldiramam sanirim, bir sekilde oyalicqz basinda artik

tubaa1 canim bizde eylule birakacaktik ama simdi olsunki yazin tatile vs gidince unutsun, yazin surekli disarda birazda olsa unutur yani ama kisin hep evdeyiz, ciksada yarim saat anca cikiykrz soguklar baslayinca o yuzden simdi yaptirmaya karar verdik Allahin izniyle

wakewake biz yaptiricaz insallah, hadi yalniz birakmayinn bizi
cok korkuyorum yaa, herkes nasil kolay atlatiyor,nasil jolay anlatiyor sunneti hic inanasim gelmiyor

Canım yaptır kurtul bir an önce.bizim yazılılar var şimdi olsa kızımla hiç ilgilenemem.ben genel anest.düşünüyorum.lokal anest.yeni doğanlara öneriyolar.benimki kıpır kıpır bide huylanırsa bitene kadar çıldırır.genel anest.vermeden önce bizimkiler küçük olduğundan tetkikleri yapıp öyle yapıyolarmış.iyi bi yer bulursam sorun olacağını düşünmüyorum.

Onu doktorla konusmaniz lazim. Bacaklar hareketlenmeden genelde yapilmasi oneriliyor lokalin. Simdi buyukler bacaklari kipirdatmasin diye baglanilsa sanki o daha kotu bilincaltina etki eder
Ayrica senin panik atak vardi dimi. Kendini biraz rahatlat olumsuzu cagirma lutfen.
Cok rahat kolay geciyor cidden...
Senin enerjin bebegune de geciyor unutma.
Hayirli olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…