- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.821
Cisini tutmasi seninle alakali degil sanirim artik kaslarini kullanmayi ogreniyorlar oyuzden .benimkide bezine yaparken yada yapnadan soyluyor cunku islakligi sevmiyor hemde hemen bezini degistirtiyor ..
Mesela ben haftaici sabahlari hemen lazimliga oturtamiyorum vakit olmuyor ama yagmur yinede yapmiyor ,yap diyorum hayir diyor .
Evet canim cok gec kaldik .buyuk oglum sunnet olunca uc gun benimle konusmadi neden bukadar acittin canimi diye .cok uzulmustum .simdi konusuyorum gayet normal ama cinsellikten tutta kimbilir hangi ruh dunyasina kadar travma yaratmistir kimbilir.
Kremi surup ,sargi beziyle sarip bir saat sonra sunnete basliyorlar .hissetmiyor .hatta bazi bayanlar bu kremi agdadan once hissetmemek icjnde kullaniyormus
Valla ne iyi olur bizim iç dış bakıma ihtiyacımız varsaol canımm ya bende çok unutkanım bu ara. b12 m fln mi düştü diyorum bazen valla bizi bi bakıma alsalar aslında :)
Bende ağustos gibi tatilden geldikten sonra yaptırıcam inşallah.gerçekten ne zor işler araştırıyorum neresi iyi diye.kimisi devlet hast.yaptırıyo kimisi özelde..birini çok övüyolar özel,biraz tuzlu ama değer sonuçta çok önemli iyi bir yer olmalı.arkadasımda oraya yaptırcak gun aldı bu arada oğlu 7 yaşında cok sıkıntı oldu yavrucak şimdiden bunaltıyo annesini.geceleri korkup ağlıyo diyo.biz geç bile kaldık ilk altı ay yaptırcaktık.Canim ne sorucam , anasteziden uyanmasi nasil oldu?
Ben hala sunnete takili kaldim, sanirim yaltiricaz bu ay..
Uyanamazsa diye korkuyorum, veya uyanirken cok kotu oluyormus bazilari. Herkes farjlidir evet ama seninki nasildi
M Mavisu27 sunnetle alakasi yok demis dr cisinin az olmasinin..
Daha ne kadar sivi vereyinki ya, durmadan su icmeli hic yemek yemez artk o sismis gobusle
Tercihin çocuk cerrahi olsun bence üroloji dr da yapıyormus ama genelde şikayat onlardan varBende ağustos gibi tatilden geldikten sonra yaptırıcam inşallah.gerçekten ne zor işler araştırıyorum neresi iyi diye.kimisi devlet hast.yaptırıyo kimisi özelde..birini çok övüyolar özel,biraz tuzlu ama değer sonuçta çok önemli iyi bir yer olmalı.arkadasımda oraya yaptırcak gun aldı bu arada oğlu 7 yaşında cok sıkıntı oldu yavrucak şimdiden bunaltıyo annesini.geceleri korkup ağlıyo diyo.biz geç bile kaldık ilk altı ay yaptırcaktık.
Eşimde öyle söyledi hastanede olsun diye.ankaradayım ben ufuk hast.düşünüyorum ama arkadaşımın dediği doktorun özel polikiliniği var.bayada yoğun çalışıyo.randevuyu hemen vermiyo mesela..sonuçta hastane daha donanımlı.doğru söylüyosun canım benim.konu evlat olunca herşeyin en iyisinin olmasını istiyoruzTercihin çocuk cerrahi olsun bence üroloji dr da yapıyormus ama genelde şikayat onlardan var
Canim ne sorucam , anasteziden uyanmasi nasil oldu?
Ben hala sunnete takili kaldim, sanirim yaltiricaz bu ay..
Uyanamazsa diye korkuyorum, veya uyanirken cok kotu oluyormus bazilari. Herkes farjlidir evet ama seninki nasildi
M Mavisu27 sunnetle alakasi yok demis dr cisinin az olmasinin..
Daha ne kadar sivi vereyinki ya, durmadan su icmeli hic yemek yemez artk o sismis gobusle
Kızlar dün kuru fasulye yedirdim yediği de bi kaşık falan akşam gazdan uyuyamadı çocuk hala gaz sancısı çekiyoruz kabusum oldu
Sabah ta aşıya gittik inş sakin rahat bigün geçiririz
Ben bolca kimyon koyuyorum fasulye ve nohuta cok sukur pek sıkıntı yasamiyorKızlar dün kuru fasulye yedirdim yediği de bi kaşık falan akşam gazdan uyuyamadı çocuk hala gaz sancısı çekiyoruz kabusum oldu
Sabah ta aşıya gittik inş sakin rahat bigün geçiririz
, tabletten ingilizce çizg.film izliyo, ben ce olculu olduğu surece izlemesinde sakinca bulmuyorum, puzzle yapiyoz tabletten alfabe ve rakamlari yerine yerlestiriyoz,Masallah lisa yaya benim yagmur 20kelime soyleyemezki ,belki bes kelime anca oda zorlarsam ama digerlerini yapiyor ..
Benjm digerleride gec konustuya genetik dediler ama insan korkuyor ..tv ,tablet hic acmam hep kitap okurum konusurum ,bilemedim
Canım yaptır kurtul bir an önce.bizim yazılılar var şimdi olsa kızımla hiç ilgilenemem.ben genel anest.düşünüyorum.lokal anest.yeni doğanlara öneriyolar.benimki kıpır kıpır bide huylanırsa bitene kadar çıldırır.genel anest.vermeden önce bizimkiler küçük olduğundan tetkikleri yapıp öyle yapıyolarmış.iyi bi yer bulursam sorun olacağını düşünmüyorum.DonukPudra hm anladim canim
Genelden vazgectik zaten, herseyin farkinda olacak ama napalim, uyanamaz korkusunu kaldiramam sanirim, bir sekilde oyalicqz basinda artik
tubaa1 canim bizde eylule birakacaktik ama simdi olsunki yazin tatile vs gidince unutsun, yazin surekli disarda birazda olsa unutur yani ama kisin hep evdeyiz, ciksada yarim saat anca cikiykrz soguklar baslayinca o yuzden simdi yaptirmaya karar verdik Allahin izniyle
wakewake biz yaptiricaz insallah, hadi yalniz birakmayinn bizi
cok korkuyorum yaa, herkes nasil kolay atlatiyor,nasil jolay anlatiyor sunneti hic inanasim gelmiyor
Onu doktorla konusmaniz lazim. Bacaklar hareketlenmeden genelde yapilmasi oneriliyor lokalin. Simdi buyukler bacaklari kipirdatmasin diye baglanilsa sanki o daha kotu bilincaltina etki ederDonukPudra hm anladim canim
Genelden vazgectik zaten, herseyin farkinda olacak ama napalim, uyanamaz korkusunu kaldiramam sanirim, bir sekilde oyalicqz basinda artik
tubaa1 canim bizde eylule birakacaktik ama simdi olsunki yazin tatile vs gidince unutsun, yazin surekli disarda birazda olsa unutur yani ama kisin hep evdeyiz, ciksada yarim saat anca cikiykrz soguklar baslayinca o yuzden simdi yaptirmaya karar verdik Allahin izniyle
wakewake biz yaptiricaz insallah, hadi yalniz birakmayinn bizi
cok korkuyorum yaa, herkes nasil kolay atlatiyor,nasil jolay anlatiyor sunneti hic inanasim gelmiyor
Yok canım bir hafta uzattik tatili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?