2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Evet zor olur sana , illa ayri ilgi gostermen gerek sunnetten sonra.
Ben genelden yanaydim ama ameliyathaneye cocuk dr la beraber nasil girecek, oraya girene kadar kesin cok aglayacak birde sonra uyanma esnasini kotu anlatti birileri.. haliyle dusununce iki turlusude cocuklarda psikilojik olarak etki birakiyor.
Ben kucuk yerde yasiyorum o yuzden inan dr lara hic ama hic gubenmiyorum cunki iyi dr sayilidir herhalde..
Hakkimizda hayirlisi artik

Konusmus esim, dr kendi cocuguna bile genel yapmamis, pek onermiyorlar geneli. Anca 3-4 yaslarindan sonra yapiyolarmis uyanmasinda sorun olmasin diye..
Evet tahliller filan yapiliyormus ama bakalim buyuk ihtimal sadece orayi uyusturup yaptircaz
aynen onu etkilelememk icin rahat olmaya calisiyorum yaninda ama o gun geldiginde ne olur Allah bilir

Yok canım bir hafta uzattik tatili :)
Ama tatil yapmaya mı geldim stres olmaya mı anlamadım.
Tadını cikaramiyorum çünkü bir şey yemiyor canım çok sıkkın kızlar ://
Stress olma lisa'da yemiyodu irmik yaptim sutle,meyve karistirdim,sutle blendirden ciktim onu icti,iciyosa sute Kat biseler et suyu bile koyuyorum biberon a :)

Canim
Iyiyiz sukur
Sicaklar birden bastirdi. Kerem 3 4 gecedir ekstra sapitti. bana gelmeye basladilar.
Gecmisi okumaya firsatm bile olmiyor bazen cildircam. 2yas sendromu artcilari mi ne surekli aglayarak bagirarak birseyleri diretiyor. Resmen su 2 gunde beynim stabil bas agrim var.

Sen nasilsin? Lisa nasil.
Yazin gelecek misin izmire. Var mi planlar

O ağlamak isi bizdede var herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyo biz iyiz sukur, bu sene sanmiyorum geleyim.. 12 saat ucakla lisayla gelmek gozumde buyuyo

Son düzenleme:
Yok canım bir hafta uzattik tatili :)
Ama tatil yapmaya mı geldim stres olmaya mı anlamadım.
Tadını cikaramiyorum çünkü bir şey yemiyor canım çok sıkkın kızlar ://
Evde olsan da yemicek hiç tatilini stresle geçirme biz 1 aydır makarna plav la yaşıyoruz onları da vermesem aç

Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, aranızda istanbulda oturan varsa pazar günü çocuk maratonu var ben kayıt yaptırdım 0-3 yaş yaş grubu için güzel bi etkinlik olur diye düşündüm
Maraton gibi hayatimiz var zaten, kasim bebesiyle kesin birinci olursunuz.iyi eglenceler

Nazilliguzeli nasil oldunuz. Kandiliniz kutlu olsun sifalar bekleyen her hasta sifalar bulsun, anneleri dayanma gucu bulsun..
Tesekkur ederim canm şimdilik iyiyiz 2 hafta sonra kontrolü var
Idrar deliğini kontrol edecekler
Eski deliği kapanmış mi ve tabi yeni açtıkları delik düzgün mu diye
Bana kontrol et dediler ama basaramadim bi türlü bezi açıp önünde saatlerce bekliyorum yapmıyor
En sık rastlanan sorun eski delikten idrar gelmesiymis yeni deliğin dar olmasi gibi sorunlar
Eğer olmazsa 6 ay sonra tekrar ameliyat dedi
Hep dua ediyoruz o günleri bizede oğluma da başka çocuklara da yaşatma die

O ağlamak isi bizdede var herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyo biz iyiz sukur, bu sene sanmiyorum geleyim.. 12 saat ucakla lisayla gelmek gozumde buyuyo
Oyyy 12 saat yok saka gibi

**
Tunaydin kizlar
Anneler gunumuz kutlu olsun. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.

Azkullanilmiskaynanamvar dun aklima takildin..nasilsin. Nasil gidiyor gebelik. Cinsiyet belli oldu mu

Kizlar gunaydinlarr
Anneler gununuz kutlu olsun ya gecen sene anneler gununu kutlamamiz aklimdada ne cabuk gecti bir yil ..hemde babalarida iyi cekistirmistik galiba

Rabbim cocuklarimizin kocaman olup ,aldiklari hediyeyi gizleme calistiklari gunleri gostersin insallah :))

Oyyy 12 saat yok saka gibi

**
Tunaydin kizlar
Anneler gunumuz kutlu olsun. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.

Azkullanilmiskaynanamvar dun aklima takildin..nasilsin. Nasil gidiyor gebelik. Cinsiyet belli oldu mu
Merhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Kızımdaki gibi belirtisiz, sorunsuz geçiyor çok şükür Allah halime acımış gibi.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün
Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum

Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırım ve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Vakit buldukça 2017 kasım annelerine bakıyorum, arada da sizi gizlice okuyorum.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.

Biz hafif ateslendik ve hafif ishaliz ..dun kahvalti vardi okul etkinlikleri ama oyle gunes ve sicaktiki yagmurda cok uzun sure gunesin altinda oynadi.sacini islatip ,sapka taktim ama sanirim gunes carpti ..hic keyfimiz yok ,bol bol ayran iciriyorum ..

Dun zaten pestilim cikti,ne bir yudum yedim ne biriyle sohbet ettim nede bir dakika oturdum ,kabus gibiydi ama neseli neseli oynayisini gormek omre bedeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…