- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.841
Canım yaptır kurtul bir an önce.bizim yazılılar var şimdi olsa kızımla hiç ilgilenemem.ben genel anest.düşünüyorum.lokal anest.yeni doğanlara öneriyolar.benimki kıpır kıpır bide huylanırsa bitene kadar çıldırır.genel anest.vermeden önce bizimkiler küçük olduğundan tetkikleri yapıp öyle yapıyolarmış.iyi bi yer bulursam sorun olacağını düşünmüyorum.
Konusmus esim, dr kendi cocuguna bile genel yapmamis, pek onermiyorlar geneli. Anca 3-4 yaslarindan sonra yapiyolarmis uyanmasinda sorun olmasin diye..Onu doktorla konusmaniz lazim. Bacaklar hareketlenmeden genelde yapilmasi oneriliyor lokalin. Simdi buyukler bacaklari kipirdatmasin diye baglanilsa sanki o daha kotu bilincaltina etki eder
Ayrica senin panik atak vardi dimi. Kendini biraz rahatlat olumsuzu cagirma lutfen.
Cok rahat kolay geciyor cidden...
Senin enerjin bebegune de geciyor unutma.
Hayirli olsun ins.
Kızlar 1 buck yas kontrole gıttık demır sınırda cıktı surubu ıcmıyo smdıde 1 kre ıctı napıcam
Stress olma lisa'da yemiyodu irmik yaptim sutle,meyve karistirdim,sutle blendirden ciktim onu icti,iciyosa sute Kat biseler et suyu bile koyuyorum biberon a :)Yok canım bir hafta uzattik tatili :)
Ama tatil yapmaya mı geldim stres olmaya mı anlamadım.
Tadını cikaramiyorum çünkü bir şey yemiyor canım çok sıkkın kızlar ://
CanimDonukPudra Canim iyimisiniz?
O ağlamak isi bizdede var herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyoCanim
Iyiyiz sukur
Sicaklar birden bastirdi. Kerem 3 4 gecedir ekstra sapitti.bana gelmeye basladilar.
Gecmisi okumaya firsatm bile olmiyor bazen cildircam. 2yas sendromu artcilari mi ne surekli aglayarak bagirarak birseyleri diretiyor. Resmen su 2 gunde beynimstabil bas agrim var.
Sen nasilsin? Lisa nasil.
Yazin gelecek misin izmire. Var mi planlar
Evde olsan da yemicek hiç tatilini stresle geçirme biz 1 aydır makarna plav la yaşıyoruz onları da vermesem açYok canım bir hafta uzattik tatili :)
Ama tatil yapmaya mı geldim stres olmaya mı anlamadım.
Tadını cikaramiyorum çünkü bir şey yemiyor canım çok sıkkın kızlar ://
Maraton gibi hayatimiz var zaten, kasim bebesiyle kesin birinci olursunuz.Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, aranızda istanbulda oturan varsa pazar günü çocuk maratonu var ben kayıt yaptırdım 0-3 yaş yaş grubu için güzel bi etkinlik olur diye düşündüm
Tesekkur ederim canm şimdilik iyiyiz 2 hafta sonra kontrolü varNazilliguzeli nasil oldunuz. Kandiliniz kutlu olsun sifalar bekleyen her hasta sifalar bulsun, anneleri dayanma gucu bulsun..
Oyyy 12 saat yok saka gibiO ağlamak isi bizdede var herseyi aglayarak yaptirmaya calisiyobiz iyiz sukur, bu sene sanmiyorum geleyim.. 12 saat ucakla lisayla gelmek gozumde buyuyo
MerhabaOyyy 12 saat yok saka gibi
**
Tunaydin kizlar
Anneler gunumuz kutlu olsun. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.
Azkullanilmiskaynanamvar dun aklima takildin..nasilsin. Nasil gidiyor gebelik. Cinsiyet belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?