2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra nasil oldu kerem? Biraz daha iyimisiniz?
Sukur daha iyi. Asiri huysuzlugu var.
Alt kopek disleri de bir patlasa ust ustr geldi.
Surup dokuntu yapti ensesi boynu dokuntu oldu.

M Mavisu27 bazi yasanmisliklari birakip gitmek zor ama...
Yasanmisliklari yazacagin kisiler yine yaninda. Umarim guzel anilar eklenir hayatiniza. Hayirli olsun ins yeni eviniz duzeniniz.

Belki dis de etkilemistir atesi. Bunla gecmis olsun. Dokuntu yaptiysa yan etki yapmistir. Kullanmaya devam edicekmisin sordun mu dr.a.?

Belki dis de etkilemistir atesi. Bunla gecmis olsun. Dokuntu yaptiysa yan etki yapmistir. Kullanmaya devam edicekmisin sordun mu dr.a.?
Kullanmayi biraktim. Peditus ver dedi dr.
Acilde iste zorunluluk gittik direkt antibiyotik. Hafif bogaz kizarikligina bile.

Dun aksam epey huysuzdu. Esimle ciktilar 2 saat yoklardi. Kafam dinlendi valla

İyi geçti canım.darısı size inşallah..yolu uyuyarak geçirdik.dönüşte biraz mızırdandı mola verdik.bu minikler bizi nasıl korkuttuysa gitmeden bende kaygılıydım.ama sevdi.hiç bunaltmadı

Ay hadi darisi basimiza insallah guzel huzurlu gecer.
Ay donuste uyumazsa uyumasin nasil olsa eve donuyoruz diye pek takmam herhalde ama giderken uyumazsa ben cok stresleniyorum

Olsun halletmissin artik sen .
Toplamasi yine kolay sanki ama yerlesmek daha zor gibi yani bana gore :)
Allah kolaylik verir insallah

Selam kizlar..
Eve geldim ama pisman oldum cook sicak buralar yaniyoo sokaklar bile sicak haftasonu abim tasinicak cocuklari bana birakcak oyuzden suan gidemiyorum haftasonu gecsin yine gitcem fena buralar durulmuyor..
Valla tatilciler tatil plani olanlar keyfinize bakin.. benim de gidesim vvar yer bulamadim gidenler gidecek olanlar nerelere gittiniz fikir verseniz dr baksam

Aranizda lazwr epilasyon yaptiran var mi . ya da onceden yaptirip gebelik dogum vs hormonel degisimlerde bir fark oldu mu.

Aranizda lazwr epilasyon yaptiran var mi . ya da onceden yaptirip gebelik dogum vs hormonel degisimlerde bir fark oldu mu.
Ben dusundum de yaptirmadim. Cocuk dogurma sayim tamamlaninca genital bolgeye dusumuyorum diger yerlerde benim cok az makine gormez.. kizim hic bana cekmemis o konuda full kıllı heryeri sirtinda bile var yavrumun cok cekecek.. Allahim aratmasin tabi kimlerin ne derdi var dusununce kıl derdi hicbisey..

Ben evlenmeden önce de yaptırmıştım ama senede bir atışa gitmek gerekiyormuş onu yapmadığım için tekrar eskisi gibi olmuştu tüyler ama kışın tekrar başladım 2 seans gittim memnunum emzirmede bi sıkıntı olmuyomuş zaten bizim emme olayı sadece uykuya dalarken çok değil bence git çok büyük rahatlık

Benim de oyle. Seyrek ve acik. Acikcasi hani azken olsa bitseler diye dusunuyorum bu yuzden.
Su aralar artik hep disunur oldum bunu.

Dimi rahatligi superdir.
Ben gecenlerde bir yer aradim. Hastane bunyesinde. Emzirirken yapmiyoriz ddiler bana. Senin hangi cihazla oldu.
Simdi o kadar yaptirip ilerde cocuk dusunursem sil bastan olursa yanarim

Kızlar arkadaşıma kahve içmeye gittim.bu oğlan beni rezil etti.oyuncakta koyduk önüne yok.başladı ağlamaya masanın altına süründü orda ağladı.gitmek istedi.hiç oralı olmadım.5 dak hiç durmadan ağladı.2 yaş sendromu bizde başladı galiba.nasıl tepki vericem şaşırdım kaldım.bu ikinci yapışı.kalktım geldim eve.evde hiç yapmıyo ev gezmelerde böyle yaptı.elimden tutup kapıya götürüyo.sanırım ev gezmesi yapmıcam bir süre belkide tatilde dışarı alıştı ev gezm.istemiyo

Bizde de var o dedigini yaptirana kadar agliyor ne desem tersini diyo kabul etmiyor. Dun gece 2de basladi aglamaya kesintisiz agladi.. susturana kadar gobegim catladi. Allah bana bi sabir verdi cok sukur bagirmiyorum artik ya.. neydi o kucucuk bebege bagiriyodum bazen.. simdi hic yok susuyorum ya da dikkat dagitiyorum geciyo onun da o anki krizi..

Hiç oralı olmuyorum ağlayınca içim eriyo.çabuk geçer bu dönem inşallah.dediğin gibi sabır diyorum.dikkatini dağıtamadım hiç durmadan salya sümük ağladı.akrep burcu kendini gösteriyo işte tam inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…