- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.801
Sukur daha iyi. Asiri huysuzlugu var.DonukPudra nasil oldu kerem? Biraz daha iyimisiniz?
Belki dis de etkilemistir atesi. Bunla gecmis olsun. Dokuntu yaptiysa yan etki yapmistir. Kullanmaya devam edicekmisin sordun mu dr.a.?Sukur daha iyi. Asiri huysuzlugu var.
Alt kopek disleri de bir patlasa ust ustr geldi.
Surup dokuntu yapti ensesi boynu dokuntu oldu.
M Mavisu27 bazi yasanmisliklari birakip gitmek zor ama...
Yasanmisliklari yazacagin kisiler yine yaninda. Umarim guzel anilar eklenir hayatiniza. Hayirli olsun ins yeni eviniz duzeniniz.
Kesin götür canım Deniz yoruyor ayakta uyuyorlar siz dışarıdayken uyursa koyarsınHoşgeldin gerçek dünyayakerem normalde de bebek arabasında duruyor muydu? bizim cadı epeydir hiç sevmiyor. bende kararsız kaldım acaba götürmesem mi diye ama büyük ihtimalle götürürüm.
Kullanmayi biraktim. Peditus ver dedi dr.Belki dis de etkilemistir atesi. Bunla gecmis olsun. Dokuntu yaptiysa yan etki yapmistir. Kullanmaya devam edicekmisin sordun mu dr.a.?
İyi geçti canım.darısı size inşallah..yolu uyuyarak geçirdik.dönüşte biraz mızırdandı mola verdik.bu minikler bizi nasıl korkuttuysa gitmeden bende kaygılıydım.ama sevdi.hiç bunaltmadı
Sağolasin canım.
Evet ya önce dedim iç çamaşırlarını kendim toplim kimse dokunmasin. Sonra dedim oglaninkileri de kendim yapım öyle öyle bir baktım tüm dolaplar bitmiş.
Battaniye falan filan var onları da büyük hurc aldım birkaç tane onlara koydum. Kisliklar zaten Bazanin altında hurclu..
Bir de kiler gibi kullandığım oda var orası da çok karışıktı açıkçası utandım birilerini sokmaya
Orayı da kendim toparlayinca bı mutfak kaldı onu da işte halletcez ins.
Derken derken 300 lira cebimizde kaldı
Ben de yarin gitcemBugun kuafore gittim onbin bakimimi yaptirdim ohh miss oldum rahatladim kus gibi hissediyorum kendimi
Yazarsan sevinirim cnmfermante alanya ya gittik 5 gece 6 gündüz.otel ismi istersen yazarım
Ben dusundum de yaptirmadim. Cocuk dogurma sayim tamamlaninca genital bolgeye dusumuyorum diger yerlerde benim cok az makine gormez.. kizim hic bana cekmemis o konuda full kıllı heryeri sirtinda bile var yavrumun cok cekecek.. Allahim aratmasin tabi kimlerin ne derdi var dusununce kıl derdi hicbisey..Aranizda lazwr epilasyon yaptiran var mi . ya da onceden yaptirip gebelik dogum vs hormonel degisimlerde bir fark oldu mu.
BenAranizda lazwr epilasyon yaptiran var mi . ya da onceden yaptirip gebelik dogum vs hormonel degisimlerde bir fark oldu mu.
Benim de oyle. Seyrek ve acik. Acikcasi hani azken olsa bitseler diye dusunuyorum bu yuzden.Ben dusundum de yaptirmadim. Cocuk dogurma sayim tamamlaninca genital bolgeye dusumuyorum diger yerlerde benim cok az makine gormez.. kizim hic bana cekmemis o konuda full kıllı heryeri sirtinda bile var yavrumun cok cekecek.. Allahim aratmasin tabi kimlerin ne derdi var dusununce kıl derdi hicbisey..
Dimi rahatligi superdir.Benevlenmeden önce de yaptırmıştım ama senede bir atışa gitmek gerekiyormuş onu yapmadığım için tekrar eskisi gibi olmuştu tüyler ama kışın tekrar başladım 2 seans gittim memnunum emzirmede bi sıkıntı olmuyomuş zaten bizim emme olayı sadece uykuya dalarken çok değil bence git çok büyük rahatlık
Bizde de var o dedigini yaptirana kadar agliyor ne desem tersini diyo kabul etmiyor. Dun gece 2de basladi aglamaya kesintisiz agladi.. susturana kadar gobegim catladi. Allah bana bi sabir verdi cok sukur bagirmiyorum artik ya.. neydi o kucucuk bebege bagiriyodum bazen.. simdi hic yok susuyorum ya da dikkat dagitiyorum geciyo onun da o anki krizi..Kızlar arkadaşıma kahve içmeye gittim.bu oğlan beni rezil etti.oyuncakta koyduk önüne yok.başladı ağlamaya masanın altına süründü orda ağladı.gitmek istedi.hiç oralı olmadım.5 dak hiç durmadan ağladı.2 yaş sendromu bizde başladı galiba.nasıl tepki vericem şaşırdım kaldım.bu ikinci yapışı.kalktım geldim eve.evde hiç yapmıyo ev gezmelerde böyle yaptı.elimden tutup kapıya götürüyo.sanırım ev gezmesi yapmıcam bir sürebelkide tatilde dışarı alıştı ev gezm.istemiyo
Hiç oralı olmuyorum ağlayınca içim eriyo.çabuk geçer bu dönem inşallah.dediğin gibi sabır diyorum.dikkatini dağıtamadım hiç durmadan salya sümük ağladı.akrep burcu kendini gösteriyo işte tam inatçıBizde de var o dedigini yaptirana kadar agliyor ne desem tersini diyo kabul etmiyor. Dun gece 2de basladi aglamaya kesintisiz agladi.. susturana kadar gobegim catladi. Allah bana bi sabir verdi cok sukur bagirmiyorum artik ya.. neydi o kucucuk bebege bagiriyodum bazen.. simdi hic yok susuyorum ya da dikkat dagitiyorum geciyo onun da o anki krizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?