2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar..
2gundur kabizlik yasiyor defne. Sakiz cigniyo acaba ondan olur mu? Cigneyip yutuyo tabiki. Coo vermiyorum ama yinede 1 2 tane istiyor aliyor.

Selam kizlar..
2gundur kabizlik yasiyor defne. Sakiz cigniyo acaba ondan olur mu? Cigneyip yutuyo tabiki. Coo vermiyorum ama yinede 1 2 tane istiyor aliyor.
Kabızlıktan çektiğim kadar hiç birşeyden çekmedim.biz uzun zamandır bu sorunu yaşadık.çok zor.doktor duphanac vermişti bir hafta onu kullandım..baya faydası oldu.bir aydır rahatız...
Dört beş adet kuru kayısı haşla blendır yap.baya faydası oluyo.sütü de kes canım.sütte kabız yapıyo.

Keçi sütü bende vermedim ya aslında çok faydalıymış ama tadı biraz baskın içmez sanırım şimdiye kadar hiç içmedi şu saatten sonra içmez heralde
Ben sütü denemedeyim şekil kalmadı meyveli çikolata lı ballı sade içmedi en son ısıtmadan soğuk verdim yarım bardak içti bunu da şükür dedim

Selam kızlar
İki gündür giremedim.

Biz de iki yaş sendromuna mi girdik ne
Hiç pesimden ayrılmıyor sürekli kucak kucak..
Babasını yanına yaklaştırmiyor.
İş yapamıyorum sürekli pacamda.
Beni her şeyden kıskanıyor sanırım
Tv ye bakıyorum yüzümü çeviriyor bana bak diyor teli elimden alıp kenara koyuyor elime arabasını alıyorum biraktiriyor.
Koluma girip oturuyor

Bu arada çok şükür ateş de çıkmıyor ama hala buhar vermeye devam.

M mambur cugum selam canım
Kolaylıklar diliyorum hepimize

M mambur canım haberlerde okudum yazayım sana dedim.teog kalkıcakmış.aklıma sen geldin hemen.rahatlarsınız inşallah..ortalamalara göre liselere giriş olucakmış.hayırlısı
Canim sagolasin bizde dun tam ders calisirken aldik haberi aslinda biraz morallerde bozuldu cunku okullari iyilestirmeden okul notuyla lise girisi olursa cok haksizliklarda olacak en azindan bu sistem kotunun iyisi gibiydi.eskiden erken kalkan darbe yapardi simdide erken kalkan sistemi degistirip duruyor ,hic uygunluk altyapi varmi diye dusunen yok.
Gerci bu yil teog olacak cokaz kaldi kaldiramaz diyorlar ama belli olmaz ... napalim ne basagelirse cekicez yapacak birsey yok

fermante ne kadar dogru bilmiyorum ama ananem sakiz kabiz yapR derdi ... bizde zor atlattik kabizligi .totosuna kremi ihmal etme cunku kabizlikta catlak olusabiliyor dikkat et

H
hosbuldum canim benim ayni benim kiz gibi desene ..hani imkani olsa tekrardan karnima girecek :))

Evet canım değiştirip duruyolar.ilk okulda el yazıyıda kaldırmışlar.her sene bişey çıkarıyolar.
Haksızlık olmaz inşallah önlemini alsınlar.özel okullar notları şişirirse bizim çocukların vay haline.okullarda kendi seviyelerini yükseltmek isterler.bizim zamana kadar ne olucak bakalım.

fermante ne kadar dogru bilmiyorum ama ananem sakiz kabiz yapR derdi ... bizde zor atlattik kabizligi .totosuna kremi ihmal etme cunku kabizlikta catlak olusabiliyor dikkat et
Bugun duzeldi cok sukur 1 haftadir hep zorlaniyodu. 2ogunde de taze fasulye yedirdim iyi geldi. Krem olarak ne suruyosun ben bisey surmedim.

Cocuklari yaris ati gibi kosturuyorlar sonra da sistem degisti diyorlar neye gore yapiyorlar bir kimse yanit verebilir mi acaba? Nerdeee..

Kiskanma konusu bizde de var fazlasiyla. Babasini yaklasdirtmiyor kesinlikle benim biseyimi kendinden baskasina kullandirtmiyor. Sarildigimizi falan gorse kendini yerlere atiyor cekil diye..
Bunlar 2yas sendromuymus?

Kiskanma konusu bizde de var fazlasiyla. Babasini yaklasdirtmiyor kesinlikle benim biseyimi kendinden baskasina kullandirtmiyor. Sarildigimizi falan gorse kendini yerlere atiyor cekil diye..
Bunlar 2yas sendromuymus?
Bilmiyorum canım ben kendimce bu tripleri ona yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…