2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante kiz ne yaptin. Isler bittimi, kislik hazirladinizmi kiz salca, tarhana
Biter mi daha dunya kadar utu var yapiyom yapiyom azalmiyo. Salca menemenlik anam yapti saolsun. Kompostoluk dolmaliklari da buzluga attik. Tarhanayi da teyzem yapiyor. Tursulari da anam kurar yine. Ben cocuk bakiyom kiz ne yapim daha

Canım ishal tam düzelmedi ama sık yapmıyo artık.düzeliyo gibi.
Sanada kolay gelsin canım tatlı telaşlar olsun inşallah

fermante kiz ne yaptin. Isler bittimi, kislik hazirladinizmi kiz salca, tarhana
Biter mi daha dunya kadar utu var yapiyom yapiyom azalmiyo. Salca menemenlik anam yapti saolsun. Kompostoluk dolmaliklari da buzluga attik. Tarhanayi da teyzem yapiyor. Tursulari da anam kurar yine. Ben cocuk bakiyom kiz ne yapim daha

GöZünaydın canım çok mutlu oldum

Bi parça olduk canım boğazı kızarmış ilaç veriyorum

Canım benim gözün aydın çok sevindimmm

Ohh maşallah canım hadi gözün aydın

GöZünaydın canım çok mutlu oldum
Kızlar çok teşekkür ederim
Bu arada bizim ateş haladevam.
Yarın tekrar doktora goturcez.

Slm kızlar , hasta kuzularımıza şifa, hamile annelere kolaylıklar, huysuz sıpalarımıza ferahlık ve bol uyku diliyorum. bizimde aynen koşturma devam ediyor valla Allah güç kuvvet versin acayip bitkin hissediyorum.

anne sütü vermeyip sadece inek-keçi sütü veren anneler günde ne ne kadar süt içiyor yavrularınız?

Maalesef hiç süt içiremiyorum
Memeyi de bıraktık napcaz bilmiyorum
Yoğurt yemez peynir yemez
Muhallebi ve çorbalarla idare ediyoruz ama tabiki yeterli değil

Biz emiyoruz hala..gunde 1 bardak da süt içiyoruz.alıştırına kadar neler çektim.

Maalesef hiç süt içiremiyorum
Memeyi de bıraktık napcaz bilmiyorum
Yoğurt yemez peynir yemez
Muhallebi ve çorbalarla idare ediyoruz ama tabiki yeterli değil
Canım pipetle dene.ben öyle alıştırdım.hoşuna gider belki.tam zamanı alıştırmanın memeden de kestin.renkli süslü pipetlerle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…