- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.281
Bizimkide oyle işte kendince bi dil olusturdu konusup duruyo oyle inşallah acılır yakında allah saglık versin hepimizin evladına bu günlerimizi aratmasıntabi insan endişeleniyor annelik de bunu gerektirir ama bence konuşmada diş çıkarma gibi. ablamın oğlu 4 aylık diş çıkardı ki iki taraftanda bu kadar erken çıkaran kimse yok gel gelelim konuşmaya :) 3 yaşında anca konuştu sıpa. her şeyi anlar her istediğini hareketle vs gösterir ama bir türlü çözülememişti
Niyetine girmisken bitircem ben de.
Cok yiprandim artik yeterli 2 yas da oldu tamam.
tutkku gece sut veriyor musun. Ona alisip sute kalkmiyor mu bu sefer
cnm pekmekin sıcaklıkla ilgisi yok demir-kalsiyum ikilisi olduğu için önerilmiyor. ssnırım tek içmeyi sevmiyor ufaklık :) geçen 20 aylık bebeği olan arkadaşım bal kabağı ekledim iyice pişirdim püre haline getirdim dedi, o pişirirken biraz şeker atmış ama tamamen şeker atmadan da olabilir mi acaba
Canım bence sen balı yine de bı dene.
İyice gözlemle bakalım baldan mi yoksa usutuyor mu emin olursun.
Hiç halim yok mutfak daginik,çamaşır asılacak, namaz duruyor,valiz hazırlanacak vs yeni uyudu sıpa
Ben de koltuktan kalkamıyorum şuan
Gece sutu dedigin ney cnm uyumadan onceki mi? Ben gece kalkip bisi vermiyorum. Sadece su isterse icer o kadar. Baldan alerji nedeniyle korkuyosan pekmez kat ama pekmezin demirini kalsiyum eritir sadece sekerini almis olur. Rafine sekerdense pekmez ekle daha iyi. Ben sadece ilik sut veriyorum. Sicak icemiyor zaten soguga yakin oluyor hatta bizimki.
Benim bir arkadasim gecen sene her allahin gunu parka cikariyordu o saganak yagista bile. Hatta banyo yaptirip da cikardigi oluyordu ve karadeniz bolgesi.. Cok sik hasta olmadi cocugu daOglen disari cikardim, hafif yagmur basladi. Biraz 5dk kadar gezdirdim.
Bak hepsi sizin cesaretinizle mutlu olur filan dediniz o yuzden cikardim
Acilis icin 5dk yetti bana, zaten birazini semsiye altinda gecirdi
Insallah hasta olmayiz yaani :)
Kizlar yagmurun kirki cikti attik kendimizi sokaklara hergun kar camur dinlwmeden cikiyoruz vallaha soguk havalarda elleri buz oluyor gosterop aciyor diyor o derce ve gecen yil eylulde kulagindan hasta olmustu antibiyotiksiz gecirdik .ufak tefek hasta oluyor ama ilacsiz atlatiyoruz .soguktan demirlere dokunmak istemedigi havalarda bile sallanmaya parka gidiyoruz.Benim bir arkadasim gecen sene her allahin gunu parka cikariyordu o saganak yagista bile. Hatta banyo yaptirip da cikardigi oluyordu ve karadeniz bolgesi.. Cok sik hasta olmadi cocugu da
Bu sene ben de yapcam. Biz belki de onlari hasta ediyoruz bu evhamlarla.
Valla kızlar ben de sizden cesaret aldım her gün disardayizOglen disari cikardim, hafif yagmur basladi. Biraz 5dk kadar gezdirdim.
Bak hepsi sizin cesaretinizle mutlu olur filan dediniz o yuzden cikardim
Acilis icin 5dk yetti bana, zaten birazini semsiye altinda gecirdi
Insallah hasta olmayiz yaani :)
KuzummIyi aksamlar kizlar
Nerdeyse gunaydin yazacaktim kafaya bakin ne hale getirdi beni bu sipalar ya :)
M Mavisu27 icinemi dogdu canim ya bende iki gun once ruyamda seni gordum size yatiya geliyorduk .cok guzeldi kuzenlerin annenler falan carsi pazar geziyorduk .bir sarildik bir sarildik valla sanki gercekti sanki seni onceden taniyormusum gibi ozledim uyaninca.iyiyim canim ben ya derslerden kafayi kaldiramiyoruz bu yil cocuklarla bir atak yaptik kitap okumalari ,test cozme soru sayilari hep takipteyim valla yagmuru sirtlanip sirtlanip bol bil okullarina gidiyorum inan evi saldim gitti varsa yoksa dersleri
Benim bir arkadasim gecen sene her allahin gunu parka cikariyordu o saganak yagista bile. Hatta banyo yaptirip da cikardigi oluyordu ve karadeniz bolgesi.. Cok sik hasta olmadi cocugu da
Bu sene ben de yapcam. Biz belki de onlari hasta ediyoruz bu evhamlarla.
Kizlar yagmurun kirki cikti attik kendimizi sokaklara hergun kar camur dinlwmeden cikiyoruz vallaha soguk havalarda elleri buz oluyor gosterop aciyor diyor o derce ve gecen yil eylulde kulagindan hasta olmustu antibiyotiksiz gecirdik .ufak tefek hasta oluyor ama ilacsiz atlatiyoruz .soguktan demirlere dokunmak istemedigi havalarda bile sallanmaya parka gidiyoruz.tutkku evham yapmayin bide hasta olurmu diye dusunup hastaligi cagirmayin:))gecen rusyadaki videoyu izliyordum heryer buz tutmus vallaha buzlu karli salincaktalar ,banktalar
Kuzumm
İmkan olsa da gerçekten gorusebilsek
Tam beni görmüşsün gezmeler tam benlik
Allah kolaylık versin zor cidden
İyiki senin gibi bı anneleri var
Çok sanslilar
Cansiniz kizlar canBanyo yaptirip mi vayy . Ama o dogru degil iste ya, tanidigim biri cocuk degil ergen yaslardaydi hatta banyodan sonra disari cikinca yuzunun bir tarafi hissizlesmisti falan.. yok onu almiyim hic ama nasipse cikaricam. Ne kadar pamuklara sarsak bos, en guzeli en dogali onlari normal hayata dahil etmek
Ah kiyamamm :)
Masallah bu arada. Evet disari duzenli cikmanin + yazin guzel guzel gunesten yararlanmanin cok faydasi var bence.
Sogukta evde durup,evi havalandirsan bile yeterli olmuyor, disari cikmaya benzemiyor iste.
Ben gecen yil banyo yaptirmaktan bile cekiniyodum ne cahillikmis yani
Kizlar gunaydin
Saka gibi en sinir oldugum seyi neden yaparlar insanlar ya sabah sabah anam dediki bu cocugu sen yapiyorsun boyle tepesinden ayrilmiyorsun oyuzdende bir is yapamiyorsunsimdi bu emoji gibi sacimi basimimi yolayim yoksa gulup geceyimmi
Bazen yagmurda ben is yaparken yanimda hep oynuyor yardim ediyor toz almayi cok seviyor mesela yada bulasik makinasini yerlestirmeyi yada utulenmis camasirlari yerlestirmeyi cama sir asmayi ama bazende sadece kucagina al yada gel yanimda dibinde dur diyor ve butun gun o modda oluyor ..
Gul gec canim, gul gec :)
Tabiki bize ihtiyaclari var, baslarindan ayrilmamamiz gerek. Ne yapalim sokaga oynamaya mi gonderelim :)
Ben sahsen is yaparken yanima aliyorum, nebileyim mesela bulasik yikarken yanima sandalyeye cikariyorum, oda suyla oynuyor yanimda falan.
Tabi bazen oyuncaklariyla oynarken, veya tv de falan birsey izlerken yapiyorum.
Beraber oynamak istiyorlar,yalniz ben olsam bende oynamam yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?