2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizimkide oyle işte kendince bi dil olusturdu konusup duruyo oyle inşallah acılır yakında allah saglık versin hepimizin evladına bu günlerimizi aratmasın

Niyetine girmisken bitircem ben de.
Cok yiprandim artik yeterli 2 yas da oldu tamam.

tutkku gece sut veriyor musun. Ona alisip sute kalkmiyor mu bu sefer

Onceleri 1 kez felan kalkiyordu ama simdi azaltti.
Yatmadan once guzel yemek.yerse icmeden uyuyor. Gece bu aralr suyunu icip geri uyuyor, oncede sut diye diretirdi

Sicaga ekleyince yanlis hatirlamiyosam kanser riski bilmem ne oyle seyler okumustum diye hatirliyorum canim, genelde hep ilik ekleyin yaziyor zaten.
Muz falan aklima geliyor,balkabagida iyi fikir ama hergun yapmak mesele. Muz zaten sIk veremiyorum kabizligini etkiliyor hemen.

Cesaretin varmi diye sorsana
ya hastalanirsa yine.
Gecen yilin basindan beri bal ekliyodum şu temmuz,haziran aylarina kadar inan her ay hastaydi,ya oksuruk,ya akinti.
Inan cesaret 0

Aksam yemegini cok yerse icmeden uyuyor canim, gece kalkarsa veriyorum veya sabah iciyor.
Ama soyledigin mantikli zaten pekmezi ayri yiyor,sutune eklesem sekerini alsa dedigin gibi daha dogru olacak galiba.
Bu yonden dusubmemistim sagol

Oglen disari cikardim, hafif yagmur basladi. Biraz 5dk kadar gezdirdim.
Bak hepsi sizin cesaretinizle mutlu olur filan dediniz o yuzden cikardim
Acilis icin 5dk yetti bana, zaten birazini semsiye altinda gecirdi
Insallah hasta olmayiz yaani :)

Benim bir arkadasim gecen sene her allahin gunu parka cikariyordu o saganak yagista bile. Hatta banyo yaptirip da cikardigi oluyordu ve karadeniz bolgesi.. Cok sik hasta olmadi cocugu da

Bu sene ben de yapcam. Biz belki de onlari hasta ediyoruz bu evhamlarla.

Iyi aksamlar kizlar
Nerdeyse gunaydin yazacaktim kafaya bakin ne hale getirdi beni bu sipalar ya :)
M Mavisu27 icinemi dogdu canim ya bende iki gun once ruyamda seni gordum size yatiya geliyorduk .cok guzeldi kuzenlerin annenler falan carsi pazar geziyorduk .bir sarildik bir sarildik valla sanki gercekti sanki seni onceden taniyormusum gibi ozledim uyaninca .iyiyim canim ben ya derslerden kafayi kaldiramiyoruz bu yil cocuklarla bir atak yaptik kitap okumalari ,test cozme soru sayilari hep takipteyim valla yagmuru sirtlanip sirtlanip bol bil okullarina gidiyorum inan evi saldim gitti varsa yoksa dersleri

Kizlar yagmurun kirki cikti attik kendimizi sokaklara hergun kar camur dinlwmeden cikiyoruz vallaha soguk havalarda elleri buz oluyor gosterop aciyor diyor o derce ve gecen yil eylulde kulagindan hasta olmustu antibiyotiksiz gecirdik .ufak tefek hasta oluyor ama ilacsiz atlatiyoruz .soguktan demirlere dokunmak istemedigi havalarda bile sallanmaya parka gidiyoruz. tutkku evham yapmayin bide hasta olurmu diye dusunup hastaligi cagirmayin:))gecen rusyadaki videoyu izliyordum heryer buz tutmus vallaha buzlu karli salincaktalar ,banktalar

oglusum geliyo canim ya bizimde konusmada problemimiz var .inan herseyi pandomimciler gibi hareketleriyle bir guzel anlatiyir ama konus deyince yok.bide bizimki ingilizceyle karisik konusuyor simdi tutturmus no no no diye herseye no diyor .evet hayir yerine yes no diyor .turkce renklerde birtek siyahi soyluyor digerleri hep ingilizce .hadi sarki soyleyelim diyorum basliyor here ay em here ay em demeye .mesela yeni arkadas edinecek hello diyor . kanadali35 ne diyorsun sen buduruma ?
Birde fiileri kullanmiyor gel git yada geldim gittim var ama bukadar sayilir .20 kelimeyi gecermi bilmiyorum.benim diger cocuklards gec konustu doktora goturmustum cin gibiler endise etme konusmak genetiktir vede sen herseyini anliyorsundur demisti.gelde anlama kendini yerlere atar valla sacimi basimi yolar bu kiz benim.
Oyunla ogret canim bak videolarda falan var cok cabuk ogreniyorlar ben geldim gittim fiillerini o sekilde ogrettim ama vaktim yok ustune egilemiyorumki

Valla kızlar ben de sizden cesaret aldım her gün disardayiz
Bugün de erkenden kahvaltı yapmadan attık kendimizi simit aldık yolda yedik dönüşte park oyun vs öğlen girdik eve

Son düzenleme:
Kuzumm
İmkan olsa da gerçekten gorusebilsek
Tam beni görmüşsün gezmeler tam benlik
Allah kolaylık versin zor cidden
İyiki senin gibi bı anneleri var
Çok sanslilar

Maceradan maceraya atılıyor Kasım bebeleri:) bizim de balkonda kalma olayimiz var kayinvalidem aklını kaciriyordu nerdeyse cami kırıp almak zorunda kalmıştı. Allah esirgesin her an her şeyi yapabilme durumları var
oglusum geliyo benim kızım 18 aylıkken anne dedi ben hiç konusmayacak saniyordum doktora da soruyorum bana kizmisti cocugunda hiçbir sorun yok diye bi anda atak gösterdi normal gidiyor. Ben hep kuzeniyle kiyasliyordum ve üzülüyordum o 2 yaşında neler neler söylüyordu ama sonra baktım kimseye faydası yok hepsinin gelişimi farklı farklı işte.
Bugün asimizi olduk bingildak yine kapanmamis Dr a gidicez tekrar bu sefer de vitaminine bakacaklar. Çok az kalmış aslında 1×1 dedi ama yine de çocuk doktoruna göstermekte fayda var imiş

Banyo yaptirip mi vayy . Ama o dogru degil iste ya, tanidigim biri cocuk degil ergen yaslardaydi hatta banyodan sonra disari cikinca yuzunun bir tarafi hissizlesmisti falan.. yok onu almiyim hic ama nasipse cikaricam. Ne kadar pamuklara sarsak bos, en guzeli en dogali onlari normal hayata dahil etmek

Ah kiyamamm :)
Masallah bu arada. Evet disari duzenli cikmanin + yazin guzel guzel gunesten yararlanmanin cok faydasi var bence.
Sogukta evde durup,evi havalandirsan bile yeterli olmuyor, disari cikmaya benzemiyor iste.
Ben gecen yil banyo yaptirmaktan bile cekiniyodum ne cahillikmis yani

Kuzumm
İmkan olsa da gerçekten gorusebilsek
Tam beni görmüşsün gezmeler tam benlik
Allah kolaylık versin zor cidden
İyiki senin gibi bı anneleri var
Çok sanslilar

M mambur enerjine hayranim Kadin.
Cansiniz kizlar can

Kizlar gunaydin
Saka gibi en sinir oldugum seyi neden yaparlar insanlar ya sabah sabah anam dediki bu cocugu sen yapiyorsun boyle tepesinden ayrilmiyorsun oyuzdende bir is yapamiyorsun simdi bu emoji gibi sacimi basimimi yolayim yoksa gulup geceyimmi

Kizlar gunaydin
Saka gibi en sinir oldugum seyi neden yaparlar insanlar ya sabah sabah anam dediki bu cocugu sen yapiyorsun boyle tepesinden ayrilmiyorsun oyuzdende bir is yapamiyorsun simdi bu emoji gibi sacimi basimimi yolayim yoksa gulup geceyimmi

Gul gec canim, gul gec :)
Tabiki bize ihtiyaclari var, baslarindan ayrilmamamiz gerek. Ne yapalim sokaga oynamaya mi gonderelim :)

Ben sahsen is yaparken yanima aliyorum, nebileyim mesela bulasik yikarken yanima sandalyeye cikariyorum, oda suyla oynuyor yanimda falan.
Tabi bazen oyuncaklariyla oynarken, veya tv de falan birsey izlerken yapiyorum.
Beraber oynamak istiyorlar,yalniz ben olsam bende oynamam yani :)

Bazen yagmurda ben is yaparken yanimda hep oynuyor yardim ediyor toz almayi cok seviyor mesela yada bulasik makinasini yerlestirmeyi yada utulenmis camasirlari yerlestirmeyi cama sir asmayi ama bazende sadece kucagina al yada gel yanimda dibinde dur diyor ve butun gun o modda oluyor ..
Valla guluyotum canim guluyorumda oylede sinir oluyorumki azcik sen oynasan neler yapcam diyesim geliyor

ilahi ya tam terimini bulmus kardesin
Ne vakit duzelecek bunlar anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…